Κύριε Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, συμφωνείτε με την αισχρή επίθεση του αρχηγού σας στον Ευάγγελο Αποστολάκη;

Επειδή στελέχη της Πειραιώς ισχυρίζονται ότι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είναι η προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη που προαλείφεται για Υπουργός Άμυνας σε ενδεχόμενη μελλοντική κυβέρνηση, ο κύριος Βαρβιτσιώτης οφείλει να απαντήσει:

Συμφωνεί με την χυδαία επίθεση Μητσοτάκη στον ΥΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη;

Είχε κάνει ο ίδιος σχετική εισήγηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη να ακολουθήσει αυτή την γραμμή;

Θα βγει να διαχωρίσει την θέση του ή επικροτεί την στάση Μητσοτάκη;

31 σκέψεις σχετικά με το “Κύριε Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, συμφωνείτε με την αισχρή επίθεση του αρχηγού σας στον Ευάγγελο Αποστολάκη;

  1. Η ακροδεξιά ο φασισμός και οι ανθέλληνες δεν είναι μειοψηφία στη ΝΔούλα.

    Είναι η επίσημη γραμμή της ΝΔούλας του Κούλη Μιζοτάκη.

    Μου αρέσει!

    1. Πετσίτιδες ριχάρδοι αχθοφόροι που φωνάζατε για νομιμότητες δε γλυτώνετε. Έφτασαν οι εκλογές προδότες φασίστες θα πάτε στη δικαιοσύνη 100 δις ατιμολόγητα φάρμακα κολοτούμπες του ΟΧΙ Μακεδονία αιγαίο νεκροί πνιγμένοι καμένοι.
      Εγκληματική οργάνωση χωρίς ασυλίες και νόμους παρασκευόπουλου όσο πιο βαθειά γίνεται .

      Μου αρέσει!

  2. Εισαγγελείς ανακάλυψαν στην Βουλγαρία off shore εταιρεία Πουλή – Θεοφιλάτου του ΚΕΕΛΠΝΟ
    Το documentonews.gr αποκαλύπτει νέα καυτά στοιχεία για τα πεπραγμένα του Σταμάτη Πουλή αλλά και της συζύγου του, Ανδρονίκης Θεοφιλάτου του ΚΕΕΛΠΝΟ.

    Ο Σταμάτης Πουλής και η Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, εναντίον των οποίων έχουν ασκηθεί διώξεις – κάποιες εκ των οποίων κακουργηματικού χαρακτήρα- , φαίνεται να είχαν εταιρεία στη Βουλγαρία την περίοδο που το αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ μοίραζε εκατομμύρια ευρώ.

    Έπειτα από σχετική έρευνα για το ΚΕΕΛΠΝΟ από τους αρμόδιους εισαγγελείς, αποκαλύφτηκε η ύπαρξη της εταιρείας των δυο πρώην εργαζομένων του οργανισμού. Πληροφορίες του documentonews.grαναφέρουν πως οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση στενά, αναζητώντας πιθανές ύποπτες διαδρομές χρήματος από και προς την βουλγάρικη εταιρεία. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, φαίνεται να ερευνούν και πιθανές σχέσεις της εταιρείας με εκδότη, του οποίου τα ΜΜΕ έλαβαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε διαφήμιση από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

    Είναι περίεργο και αναμφίβολα ερευνητέο το γεγονός ότι δύο στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ εμφανίζονται να κάνουν εταιρεία με αντικείμενο την παροχή συμβουλών και τη δημιουργία ιστοσελίδων και μάλιστα στη Βουλγαρία. Το ένα εξ αυτών, η σύζυγος του Πουλή, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου είναι το πρόσωπο που υπογράφει τις συμβάσεις για το μοίρασμα της διαφημιστικής πίτας σε ΜΜΕ πολλά από τα οποία, όπως έχει αποκαλυφθεί, ήταν ανύπαρκτα.

    Οι Αρχές ερευνούν αν άτομα που φέρονται να ευνοήθηκαν από διαφήμιση που μοίραζε το ΚΕΕΛΠΝΟ, μέσω της κ. Θεοφιλάτου, έχουν οποιαδήποτε σχέση με τη συγκεκριμένη εξωχώρια εταιρεία ή είχαν οικονομικές συναλλαγές, πράγμα το οποίο θα σημαίνει ότι κονδύλια από τη διαφήμιση μπορεί να επέστρεφαν σε αυτούς που την ενέκριναν.

    Μέχρι στιγμής φαίνεται πως όμιλος με ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης σχετίζεται με τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

    Επίσης, ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η εταιρεία δημιουργείται το 2015, στη Σόφια, όταν έχουν εφαρμοστεί τα capital controls, δηλαδή ερευνάται αν μέσω της εταιρείας ενδέχεται να γίνονταν κάποιες πληρωμές οι οποίες μέχρι τότε γίνονταν από απλές αναλήψεις τραπεζών.

    Να σημειωθεί πως αύριο, Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, ο Σταμάτης Πουλής θα προσέλθει ενώπιον της ανακρίτριας για την αντιμετώπιση της Διαφθοράς, κας Μαρίας Λουΐζας Ιωαννίδου να καταθέσει.

    Αρνείται ο Πουλής
    Σε επικοινωνία που είχε το documentonews.gr με τον Σταμάτη Πουλή, αρνήθηκε τα πάντα. Ειδικότερα, ερωτηθείς εάν ήταν ιδιοκτήτης ή μέτοχος σε εταιρεία στη Βουλγαρία η οποία ιδρύθηκε το 2015 και εδρεύει στη Σόφια, αρνήθηκε κατηγορηματικά. Αρνήθηκε επίσης ότι ήταν ιδιοκτήτρια ή μέτοχος η σύζυγός του, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου.

    Θυμίζουμε πως η Ανδρονίκη Θεοφιλάτου υπέγραψε πολλές από τις συμβάσεις που αφορούσαν τη διανομή διαφημιστικών κονδυλίων δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, ακόμη και σε ιστοσελίδες με ανύπαρκτη επισκεψιμότητα. Ο Σταμάτης Πουλής εμπλέκεται μεταξύ άλλων στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ με την εταιρεία ΤΕΧΝΟΔΡΟΚΑΤ ΕΠΕ αλλά και με τις παράνομες προσλήψεις στον οργανισμό επί υπουργίας Άδωνη Γεωργιάδη.

    Ποια είναι η Ανδρονίκη Θεοφιλάτου
    Η Ανδρονίκη Θεοφιλάτου ήταν η υπεύθυνη του Τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ. Μαζί με την υπεύθυνη του τμήματος Οικονομικής Διαχείρισης του ΚΕΕΛΠΝΟ, Κατερίνα Πολύζου, υπέγραψαν πολλές από τις συμβάσεις πρόσληψης των 22 παρανόμως προσληφθέντων επί υπουργίας Άδωνη Γεωργιάδη.

    Η κα Θεοφιλάτου υπήρξε σημαίνον πρόσωπο για τη Νέα Δημοκρατία, αφού επί πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή ήταν ειδική σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού στο Μαξίμου. Ήταν επίσης συνεργάτιδα του Θεόδωρου Ρουσόπουλου. Η αδερφή της, Κωνσταντίνα Θεοφιλάτου, εργαζόταν στο υπουργικό γραφείο του Άδωνη Γεωργιάδη.

    Οι παράνομες προσλήψεις
    Υστέρα από αίτημα της Εισαγγελίας Διαφθοράς, η Ανδ. Θεοφιλάτου και η Κ. Πολύζου απέστειλαν περαιτέρω στοιχεία για τις 22 προσλήψεις. Οι βεβαιώσεις των δυο τους χαρακτηρίστηκαν από τον κ. Πολάκη ως «καραμπινάτες ψευδείς βεβαιώσεις», κυρίως λόγω του έγγραφου 441-/τρις της 17ης Δεκεμβρίου 2008, το οποίο υπογράφτηκε από την υπεύθυνη του τμήματος Παρεμβάσεων στην Κοινότητα του ΚΕΕΛΠΝΟ Ιωάννα Παυλοπούλου.

    Στο επίμαχο έγγραφο αναλύεται ο τρόπος που θα κατανεμηθεί η χορηγία της Estée Lauder για δημιουργία δομής αστέγων οροθετικών, έργο για το οποίο έγιναν οι επίμαχες 22 προσλήψεις. Βάσει αυτού του εγγράφου, το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ ψήφισε θετικά για την αποδοχή της χορηγίας και κατ’ επέκταση για τη δημιουργία της δομής. Στο έγγραφο η κ. Παυλοπούλου αντικρούει τους ισχυρισμούς των κ. Θεοφιλάτου και Πολύζου, αφού αναφέρει ρητά ότι 300.000 ευρώ της χορηγίας θα κατανεμηθούν αποκλειστικά για ενοίκιο κτιρίου, εργασίες διαμόρφωσης και αγορά εξοπλισμού, ενώ «η αμοιβή του προσωπικού βαραίνει τον προϋπολογισμό του ΚΕΕΛΠΝΟ». Ως αποτέλεσμα ο κ. Πολάκης κρίνει ως «προφανή τη μεθόδευση των Θεοφιλάτου Ανδρονίκης και Πολύζου Αικατερίνης».

    Όπως αποκάλυψε το documentonews.gr, ο Σταμάτης Πουλής ερευνάται και για κατασκευή ψευδούς κατά περιεχόμενο εγγράφου αναφορικά με τις επίμαχες προσλήψεις. Η εξέταση πραγματοποιήθηκε από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (ΔΕΕ) της ΕΛΑΣ, ύστερα από την κατάσχεση υλικού και πειστηρίων που διενήργησαν οι επιθεωρητές στο γραφείο του πρώην εκπροσώπου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ.

    Η συντήρηση και οι… φακές
    Το τμήμα διοικητικού συντονισμού στο οποίο ήταν υπεύθυνη η Ανδ. Θεοφιλάτου συντόνιζε και τις διαδικασίες για τους διαγωνισμούς. Ο σύζυγός της, Σταμάτης Πουλής ήταν και μέλος της επιτροπής προμηθειών. Το 2013 με εισήγηση του Πουλή και δύο ακόμη μελών της επιτροπής, η εταιρεία ΤΕΧΝΟΔΡΟΚΑΤ ΕΠΕ, ιδιοκτησίας του Γεώργιου Δρόση, –συζύγου της Κωνσταντίνας Θεοφιλάτου και μπατζανάκη του Στ. Πουλή– υπογράφει σύμβαση για συντήρηση του Κτιρίου Προστατευόμενων Διαμερισμάτων, το οποίο αποτελεί δομή φιλοξενίας άπορων οροθετικών. Το τίμημα είναι 134.900 ευρώ, ενώ η επιλογή της ΤΕΧΝΟΔΡΟΚΑΤ έγινε με απευθείας ανάθεση. Το 2014 η συγκεκριμένη εταιρεία –και πάλι χωρίς διαγωνισμό– υπογράφει νέα σύμβαση 150 χιλιάδων ευρώ για «συντήρηση κτιρίου».

    Ο κ. Δρόσης με άλλη εταιρεία, τη Δρόσης Γεώργιος και ΣΙΑ ΕΕ, αναλαμβάνει χωρίς διαγωνισμό μέσω του υπευθύνου της δομής προστατευόμενων διαμερισμάτων Στ. Πουλή την τροφοδοσία 21 φιλοξενούμενων ατόμων. Η εταιρεία παραδίδει ημερησίως 50 μερίδες με κόστος 12,5 ευρώ ανά μερίδα. Όλα τα πιάτα κοστολογούνται το ίδιο, είτε πρόκειται για μοσχάρι κοκκινιστό είτε για… φακές.

    Πηγή: documentonews.gr
    ——————–
    Ψηφίστε βόδια νεοελληναράδες Κούλη Μιζοτάκη και το κλεφτοπασόκ ψηφίστε τους γιατί έχει αγωνία και ο Πουλής κ Θεοφιλάτου….

    Σώστε τους με Κούλη Μιζοτάκη και γελαδοφώφη.

    Μου αρέσει!

  3. Δώστε σανό στα Νουδουλικά για τη δήθεν κακή συμφωνία των Πρεσπών….

    Δώστε και σώστε από Novardis ΚΕΕΛΠΝΟ τα πιράνχας και τις βδέλλες του χθες Πουλή – Θεοφιλάτου κτλ.κτλ

    Σώστε τους απατεώνες με Κούλη.

    Αυτό είναι το μπατριωτικό σας καθήκον.

    Οφσορ στα Κέημαν οφσορ στη Βουλγαρία και ζήσατε εσείς με παραμύθια και αυτοί καλύτερα.

    Βοηθήστε τον Πουλή – Θεοφιλάτου έχουν οφσορ μόνο στη Βουλγαρία !!

    Μου αρέσει!

  4. Ξήλωσαν τον ναύαρχο οι γιαλατζήδες χουντικοί.
    Και φωνάζουν για τις πρακτικές χούντας οι συριζανθέλ.
    Κάποιοι καίγονται να του πάρουν τη θέση και τον
    αναγγέλλουν υπουργό στον αέρα να μην μπορεί να αρνηθεί.
    Εν ενεργεία υπουργός καλύτερα με τη στολή έπρεπε να τους πει
    για να μην μπορούν να τον διώξουν.

    Μου αρέσει!

  5. Καταδίκη-κόλαφος της ΝΔ για κόκκινα δάνεια

    Είναι γνωστό και ουδείς κομίζει γλαύκα εις Αθήνας ότι τα κόμματα εξουσίας, δηλαδή η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, τις τελευταίες δεκαετίες συσσώρευσαν θαλασσοδάνεια που έλαβαν από τις τράπεζες και αφού τα πέρασαν στα κομματικά τους ταμεία, εν συνεχεία τα άφησαν απλήρωτα και αρρύθμιστα.

    Πρόκειται περί ενός γιγαντιαίου σκανδάλου, καθώς, αν κάτι τέτοιο συνέβαινε με μία εταιρεία ή με έναν απλό πολίτη, θα είχαμε καταλήξει στο αυτονόητο. Θα είχε μπει λουκέτο στην εταιρεία, ενώ θα είχαν κατασχεθεί σπίτια και περιουσιακά στοιχεία του πολίτη και θα είχε βγει σε πλειστηριασμό η ιδιοκτησία του δανειολήπτη.

    Όμως, στην Ελλάδα γράφεται κάπως αλλιώς η πολιτική ιστορία και γράφεται με μεθόδους βαλκανικές, όπου τα κόμματα εξουσίας είναι υπεράνω νόμου, ακόμη και υπεράνω αγορών. Δεν ισχύουν, δηλαδή, τα δεδομένα με τα οποία λειτουργεί η ελεύθερη αγορά και οι σχέσεις των δανειοληπτών με τους δανειοδότες.

    Επειδή όμως ο Θεός αγαπάει και τον κλέφτη αλλά και τον νοικοκύρη, το zougla.gr αποκαλύπτει τη δικαστική απόφαση βάσει της οποίας η γαλάζια παράταξη καταδικάζεται και καλείται να καταβάλει δάνεια ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ εντόκως, συν τους τόκους υπερημερίας. Σύμφωνα με υπολογισμούς, το συνολικό ποσό ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια, ενώ τα άμεσα απαιτητά κυμαίνονται στα 30 εκατομμύρια.

    Η Νέα Δημοκρατία καταδικάστηκε με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (εμπορικό τμήμα) την 1η Ιουνίου 2018. Η υπόθεση εκδικάστηκε τον Απρίλιο του ίδιου χρόνου. Ενάγουσα η τράπεζα Πειραιώς, η οποία προέβη στο αυτονόητο. Κατήγγειλε στη Δικαιοσύνη τη Νέα Δημοκρατία, η οποία, αν και ήταν υποχρεωμένη από τις συμβάσεις δανειοδότησης να ικανοποιήσει τα οφειλόμενα, εντούτοις ούτε το έκανε αλλά ούτε και τα ρύθμισε.

    Η μεν τράπεζα, λοιπόν, υποχρεώθηκε να διασφαλίσει τα συμφέροντα τα δικά της, των μετόχων της και των καταθετών της ως όφειλε και όπως πράττει για κάθε δανειολήπτη ο οποίος δεν είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις του. Η Νέα Δημοκρατία, δηλαδή, ενετάχθη στην κατηγορία των δανειοληπτών κόκκινων δανείων.

    Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος, ωστόσο, είναι ότι παρά τους περί του αντιθέτου ισχυρισμούς του κόμματος και κυρίως του προέδρου του Κυριάκου Μητσοτάκη για «νοικοκύρεμα» της ΝΔ, επιχειρήθηκε μέσω μίας εταιρείας διαχείρισης κόκκινων δανείων να αγοραστούν οι οφειλές του κόμματος μέσω ενός fund, έτσι ώστε στη συνέχεια να ακολουθηθεί η πεπατημένη.

    Δηλαδή, η απεριόριστη επιμήκυνση των χρόνων αποπληρωμής, έως ότου τα δάνεια καταλήξουν να είναι απλά «αγύριστα». Το εγχείρημα αυτό επιχειρήθηκε με δικηγορική κάλυψη γραφείου το οποίο ανήκει στους επιγόνους πολύ γνωστού πολιτικού της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος προσφάτως απεβίωσε. Τελικά, το σχέδιο έπεσε στο κενό και η Τράπεζα πρόλαβε να εκδικάσει την υπόθεση.

    Το κύριο ερώτημα που τίθεται είναι το ακόλουθο: πώς είναι δυνατόν ένα πολιτικό κόμμα εξουσίας, το οποίο μάλιστα διεκδικεί να κερδίσει τις επερχόμενες εκλογές και να σχηματίσει κυβέρνηση, να εμφανίζει τέτοιο έλλειμμα έως ακόμη και δόλο ως προς τη διαχείριση των οικονομικών του; Πώς ένας πολίτης-ψηφοφόρος είναι δυνατόν να εμπιστευθεί ένα κόμμα και μια κομματική ηγεσία που δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν τους τον νόμο και την τάξη, αλλά επιχειρούν να παρακάμψουν και τους νόμους και την τάξη, η οποία επιβάλλεται για όλους τους υπόλοιπους πολίτες και επιχειρηματίες.

    Τέλος, πώς είναι δυνατόν να εμπιστευθεί κάποιος ένα πολιτικό σχήμα, όταν ο τρόπος διαχείρισης των οικονομικών του παραπέμπει σε ανήθικες επιχειρηματικές μεθόδους του δόγματος «δανεικά και αγύριστα».

    Για του λόγου το αληθές, δεν θα πρέπει να ξεχνά κάποιος και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο προέβη με μαεστρία σε μία ανήθικη διαχείριση των δικών του οφειλών. Νομοτύπως άλλαξε όνομα και ΑΦΜ. Ποιος πολίτης σε αυτήν τη χώρα θα μπορούσε να επιχειρήσει κάτι παρόμοιο;

    Με την απόφαση-κόλαφο της Δικαιοσύνης η Νέα Δημοκρατία υποχρεούται να αποπληρώσει αυτά τα οποία έχουν εκδικαστεί. Παρ’ όλα αυτά, εδώ και μήνες επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή στην έδρα του κόμματος. Κανένα στέλεχος της ΝΔ δεν ομιλεί για την «ταμπακιέρα» και όλοι κάνουν σαν να μην ξέρουν.

    Μου αρέσει!

  6. Χαχαχα ελάτε ρε που ρωτάτε τον Βαρβιτσιώτη!!! Σαν να ρωτάς τον Κικίλια για τρίποντα! Καμία σχέση!

    Τη γραμμή τι δίνουν ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΙΝΤΙΑ, μέχρι και τις ατάκες θιασος-προδοσιας και ενοικιασμενοι-βουλευτες σε twitter πρωτα τις βγαζει ο Πρετεντερης και μετα οι της ΝΔ. Ανικανοι, μικροι, μισανθρωποι, κλεφτες

    Μου αρέσει!

  7. Καταδίκη-κόλαφος της ΝΔ για κόκκινα δάνεια

    Είναι γνωστό και ουδείς κομίζει γλαύκα εις Αθήνας ότι τα κόμματα εξουσίας, δηλαδή η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, τις τελευταίες δεκαετίες συσσώρευσαν θαλασσοδάνεια που έλαβαν από τις τράπεζες και αφού τα πέρασαν στα κομματικά τους ταμεία, εν συνεχεία τα άφησαν απλήρωτα και αρρύθμιστα.

    Πρόκειται περί ενός γιγαντιαίου σκανδάλου, καθώς, αν κάτι τέτοιο συνέβαινε με μία εταιρεία ή με έναν απλό πολίτη, θα είχαμε καταλήξει στο αυτονόητο. Θα είχε μπει λουκέτο στην εταιρεία, ενώ θα είχαν κατασχεθεί σπίτια και περιουσιακά στοιχεία του πολίτη και θα είχε βγει σε πλειστηριασμό η ιδιοκτησία του δανειολήπτη.

    Όμως, στην Ελλάδα γράφεται κάπως αλλιώς η πολιτική ιστορία και γράφεται με μεθόδους βαλκανικές, όπου τα κόμματα εξουσίας είναι υπεράνω νόμου, ακόμη και υπεράνω αγορών. Δεν ισχύουν, δηλαδή, τα δεδομένα με τα οποία λειτουργεί η ελεύθερη αγορά και οι σχέσεις των δανειοληπτών με τους δανειοδότες.

    Επειδή όμως ο Θεός αγαπάει και τον κλέφτη αλλά και τον νοικοκύρη, το zougla.gr αποκαλύπτει τη δικαστική απόφαση βάσει της οποίας η γαλάζια παράταξη καταδικάζεται και καλείται να καταβάλει δάνεια ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ εντόκως, συν τους τόκους υπερημερίας. Σύμφωνα με υπολογισμούς, το συνολικό ποσό ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια, ενώ τα άμεσα απαιτητά κυμαίνονται στα 30 εκατομμύρια.

    Η Νέα Δημοκρατία καταδικάστηκε με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (εμπορικό τμήμα) την 1η Ιουνίου 2018. Η υπόθεση εκδικάστηκε τον Απρίλιο του ίδιου χρόνου. Ενάγουσα η τράπεζα Πειραιώς, η οποία προέβη στο αυτονόητο. Κατήγγειλε στη Δικαιοσύνη τη Νέα Δημοκρατία, η οποία, αν και ήταν υποχρεωμένη από τις συμβάσεις δανειοδότησης να ικανοποιήσει τα οφειλόμενα, εντούτοις ούτε το έκανε αλλά ούτε και τα ρύθμισε.

    Η μεν τράπεζα, λοιπόν, υποχρεώθηκε να διασφαλίσει τα συμφέροντα τα δικά της, των μετόχων της και των καταθετών της ως όφειλε και όπως πράττει για κάθε δανειολήπτη ο οποίος δεν είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις του. Η Νέα Δημοκρατία, δηλαδή, ενετάχθη στην κατηγορία των δανειοληπτών κόκκινων δανείων.

    Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος, ωστόσο, είναι ότι παρά τους περί του αντιθέτου ισχυρισμούς του κόμματος και κυρίως του προέδρου του Κυριάκου Μητσοτάκη για «νοικοκύρεμα» της ΝΔ, επιχειρήθηκε μέσω μίας εταιρείας διαχείρισης κόκκινων δανείων να αγοραστούν οι οφειλές του κόμματος μέσω ενός fund, έτσι ώστε στη συνέχεια να ακολουθηθεί η πεπατημένη.

    Δηλαδή, η απεριόριστη επιμήκυνση των χρόνων αποπληρωμής, έως ότου τα δάνεια καταλήξουν να είναι απλά «αγύριστα». Το εγχείρημα αυτό επιχειρήθηκε με δικηγορική κάλυψη γραφείου το οποίο ανήκει στους επιγόνους πολύ γνωστού πολιτικού της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος προσφάτως απεβίωσε. Τελικά, το σχέδιο έπεσε στο κενό και η Τράπεζα πρόλαβε να εκδικάσει την υπόθεση.

    Το κύριο ερώτημα που τίθεται είναι το ακόλουθο: πώς είναι δυνατόν ένα πολιτικό κόμμα εξουσίας, το οποίο μάλιστα διεκδικεί να κερδίσει τις επερχόμενες εκλογές και να σχηματίσει κυβέρνηση, να εμφανίζει τέτοιο έλλειμμα έως ακόμη και δόλο ως προς τη διαχείριση των οικονομικών του; Πώς ένας πολίτης-ψηφοφόρος είναι δυνατόν να εμπιστευθεί ένα κόμμα και μια κομματική ηγεσία που δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν τους τον νόμο και την τάξη, αλλά επιχειρούν να παρακάμψουν και τους νόμους και την τάξη, η οποία επιβάλλεται για όλους τους υπόλοιπους πολίτες και επιχειρηματίες.

    Τέλος, πώς είναι δυνατόν να εμπιστευθεί κάποιος ένα πολιτικό σχήμα, όταν ο τρόπος διαχείρισης των οικονομικών του παραπέμπει σε ανήθικες επιχειρηματικές μεθόδους του δόγματος «δανεικά και αγύριστα».

    Για του λόγου το αληθές, δεν θα πρέπει να ξεχνά κάποιος και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο προέβη με μαεστρία σε μία ανήθικη διαχείριση των δικών του οφειλών. Νομοτύπως άλλαξε όνομα και ΑΦΜ. Ποιος πολίτης σε αυτήν τη χώρα θα μπορούσε να επιχειρήσει κάτι παρόμοιο;

    Με την απόφαση-κόλαφο της Δικαιοσύνης η Νέα Δημοκρατία υποχρεούται να αποπληρώσει αυτά τα οποία έχουν εκδικαστεί. Παρ’ όλα αυτά, εδώ και μήνες επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή στην έδρα του κόμματος. Κανένα στέλεχος της ΝΔ δεν ομιλεί για την «ταμπακιέρα» και όλοι κάνουν σαν να μην ξέρουν.
    ————–
    Μεγάλα ζόρια η συμμορία Νουδούλα.

    Μου αρέσει!

    1. Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος, ωστόσο, είναι ότι παρά τους περί του αντιθέτου ισχυρισμούς του κόμματος και κυρίως του προέδρου του Κυριάκου Μητσοτάκη για «νοικοκύρεμα» της ΝΔ, επιχειρήθηκε μέσω μίας εταιρείας διαχείρισης κόκκινων δανείων να αγοραστούν οι οφειλές του κόμματος μέσω ενός fund, έτσι ώστε στη συνέχεια να ακολουθηθεί η πεπατημένη.

      Δηλαδή, η απεριόριστη επιμήκυνση των χρόνων αποπληρωμής, έως ότου τα δάνεια καταλήξουν να είναι απλά «αγύριστα». Το εγχείρημα αυτό επιχειρήθηκε με δικηγορική κάλυψη γραφείου το οποίο ανήκει στους επιγόνους πολύ γνωστού πολιτικού της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος προσφάτως απεβίωσε. Τελικά, το σχέδιο έπεσε στο κενό και η Τράπεζα πρόλαβε να εκδικάσει την υπόθεση.
      ————–
      Εις υγείαν τα κορόιδα δηλαδή Κούλη Μιζοτάκη !!

      Μου αρέσει!

    2. Κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν οι μαυραγορίτες συριζανθέλ.
      Ότι το νοσταλγοί της χούντας απευθύνεται σε αυτούς που
      όρισαν εν ενεργεία σε υπουργική θέση για να τον ξηλώσουν.
      Φωνασκούν οι διάλογοι κουκουλοφόροι και στρέφουν
      την προδοσία τους και την φασιστική αποφασή τους πάνω στο νέο υπουργό.
      Είναι η τακτική τους αυτή πάντα αυτό έκαναν και κάνουν νοβάρτις φώναζαν
      και φωνάζουν, 3 δις ατιμολόγητα φάρμακα το 2015 μας έβαλαν μέσα έκλεβαν βαλίτσες πετσίτιδες , φώναζαν για τους χρυσαυγήτες και τους έβγαλαν έξω από τη φυλακή και έκαναν βόλτες με τα ελικόπτερα, σώσαμε Μακεδονία την ξεπούλησαν τα σκυλιά
      για του σόρρος τα εκατομμύρια. Οι σπιούνοι της κατοχής έπεσαν οι κουκούλες φασίστες οι μαφιόζοι φονιάδες όπως σε αποκαλούν και οι συνεργάτες σου.

      Μου αρέσει!

  8. Ρουφιάνοι κομιταυζήδες με τα κόκκινα περιβραχιόνια και τα καμιόνια.
    Νοσταλγοί της χούντας χαφιέδες φασίστες νοσταλγοί των ΕΣ ΕΣ.
    Έπεσαν οι κουκούλες ρουφιάνοι της Μέρκελ. Έρχεται η ώρα σας συριζανθέλ προδότες

    Μου αρέσει!

  9. Ποιόν θέλουν να κάνουν Υπουργό Αμύνης οι γιαλαντζί μακεδονομάχοι του Κούλη;
    Αυτόν που έλεγε ότι «είναι αναφαίρετο δικαίωμα του οποιουδήποτε να καίει την ελληνική σημαία»;
    Ευτυχώς που δεν θα γίνουν ποτέ κυβέρνηση!
    (Τουλάχιστον όχι μ’ αυτόν τον «αρχηγό’ και μ’ αυτήν την ηγετική ομάδα).

    Μου αρέσει!

    1. Ομιλία της Παπαρήγα το 2014 .
      Δικαιώθηκε απόλυτα διότι αυτά που έλεγε για τον ΣΥΡΙΖΑ το 2014 έγιναν άχνη του κουραμπιέ στην πορεία και πέταξαν.
      Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κατάντησαν οι καλύτεροι ντελιβεραδες της Μερκελ .
      Τι αγκαλίτσες τι Φιλάκια ήταν αυτά ?
      Λέγαμε τους ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ Μερκελιστες και μας προέκυψαν οι κουραμπιέδες α λα Μερκελ . Μιλάμε για μεγάλη ξευτίλα.
      Βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ Γ εθνική στις εκλογές.

      Μου αρέσει!

  10. Εκθειάζουν ήρωες του ελληνισμού παριστάνοντας τους πατριώτες οι κουκουλοφόροι δοσίλογοι και από πίσω δουλεύουν για τα εκατομμύρια του Σόρος και προδίδουν Μακεδονίες. Προδότες της κατοχής οι χαφιέδες κατέδιδαν έλληνες εβραϊκής καταγωγής για να τους φάνε την περιουσία και τα χρυσαφικά. Όπως έκαναν τώρα με το ριχάρδο φώναζαν ότι έβαλαν φυλακή τους μαυραγορίτες και την άλλη μέρα έξω.
    Όπως έκαναν και με τον Μανώλη οι σπιούνοι που κρύφτηκαν πίσω από τον
    πατριωτισμό του και μόλις πήραν την εξουσία τον λοιδόρησαν των εξευτέλισαν.

    Μου αρέσει!

    1. Καθάρματα συριζαύγουλα κομιτατζήδες φασίστες θα σας οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη.
      Καμία προδοσία καμία Μακεδονία δεν παραδίδετε με 151 ψήφους .
      Η Μακεδονία κρατήθηκε ελεύθερη με το αίμα των ηρώων.

      Μου αρέσει!

      1. Φίλε εύχομαι να γίνει τίποτα και να πάμε σε εκλογές πριν επικυρωθεί το αίσχος. Μακάρι η ΝΔ να βάλει τα δυνατά της μην περάσει το έκτρωμα.

        Μου αρέσει!

        1. Μακεδονία δεν είναι ούτε νέα δημοκρατία ούτε πασόκ ούτε σύριζα ούτε κκε.
          Είναι Ελλάδα να το καταλάβετε καλά αυτό. Τη Μακεδονία την ελευθέρωσαν έλληνες.
          Καμία συμφωνία χωρίς τη βούληση του λαού. Άμεσα εκλογές για να αποφασίσει ο Έλληνας για τη Μακεδονία και για τη συνέχεια της Ελλάδας.
          Ούτε δημοψηφίσματα κωλοτούμπες του ΟΧΙ του 2015.
          Ελάτε στο λαό που εμπιστεύεστε όλοι όπως λέτε την κρίση του.
          Αλλιώς μιλάμε για προδοσία.

          Μου αρέσει!

        2. Σωστός ο φίλος, η Μακεδονία είναι υπεράνω κομμάτων. Έτσι και περάσει το αίσχος, δεν θα προλάβουν να μπουν καν στα ελικόπτερα.

          Μου αρέσει!

    1. Δεν υπήρχε αναγνώριση εκ μέρους μας κι αυτό παρήγαγε έννομα αποτελέσματα. Τώρα που πάει αυτό, γιατί η συμφωνία-έκτρωμα θα περάσει, θα έρθουν διεκδικήσεις εκ μέρους τους στο άμεσο μέλλον.

      Μου αρέσει!

      1. Στο αμεσο μελλον ο μονος φοβος ειναι οτι θα φαινοταν η ελλαδα ακαμπτη ενω μεχρι τις εκλογες που εγιναν στα σκοπια φαινονταν αυτοι θα αναγνωριζε και ο ΟΗΕ το σκετο μακεδονια με οτι αυτο συνεπαγεται που πιστευω να γνωριζεις

        Μου αρέσει!

        1. Πατριώτες θα πω λίγα λόγια και καλά. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και απειλές .
          Κανένας δεν απειλεί κανέναν. Οι κυβερνώντες δεν έχουν καμία δικαιοδοσία
          στο όνομα της Μακεδονίας . Για να την έχουν πρέπει να έχουν 180 ψήφους κοινά αποδεκτή. Αν δεν έχουν να πάνε στον ελληνικό λαό με εκλογές και τώρα που γνωρίζει τη συμφωνία να επιλέξουν αν τη θέλει ή όχι και ποιος είναι αυτός που θα κυβέρνηση .Απλά πράγματα δημοκρατικά. Εδώ μας πήγαν εκλογές το 2015 με υπογραμμένο μνημόνιο
          που δεν γνωρίζαμε τι είχαν υπογράψει. Ή εκλογές μας πάνε μόνο όταν δεν ξέρουμε τι μας ετοιμάζουν??? Όχι ατιμίες ποια!!!

          Μου αρέσει!

        2. Εκλογές λοιπόν τίμια που γνωρίζουμε τη συμφωνία αν είναι πατριωτική ή όχι όπως λένε όλες οι πλευρές αν έσωσαν τη Μακεδονία ή όχι. Καμία συνταγματική δικαιοδοσία δεν έχετε από μόνοι σας γιατί ο λαός όταν σας ψήφισε δεν του είχατε καμία συμφωνία για τη Μακεδονία μετά την εμφανίσατε .
          Κάθε άλλη απόφαση μη προσφυγής στον ελληνικό λαό συνεπάγεται σε προσβολή της δημοκρατίας μη τήρηση αυτής και ο λαός έχει δικαίωμα αποκατάστασής της.

          Μου αρέσει!

        3. Ξεκάθαρος ο φίλος από πάνω. Δυστυχώς δεν θα εισακουστεί γιατί τα συριζανθελόπουλα τελούν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Μόνη προσδοκία η τιμωρία τους στις κάλπες μετά την υπερψήφιση του εκτρώματος.

          Μου αρέσει!

      1. Oταν θα μαθεις να διαβαζεις τοτε θα μπορεις να κρινεις δεν θα κρινεις κατι γιατι το λεει ο προτοσαλτε και οπρετεντερης οπως κανει ο κυριακος

        Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.