Ορυμαγδός παραιτήσεων στο ΚΙΝΑΛ με βαριές καταγγελίες για «δεξιό κατήφορο»

Η Φώφη ΓεννηματάΟύτε ένας, ούτε δύο αλλά… 108 (!!!) στελέχη από όλη τη χώρα υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους στο γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, εμφανώς απογοητευμένοι από το σφιχταγκάλιασµα µε τον Μητσοτάκη και τον «δεξιό κατήφορο» στον οποίο οδηγεί η Φώφη Γεννηματά το κίνημα.

Μετά την ηχηρή αποχώρηση Παπαγιαννάκη από το ΚΙΝΑΛ, μέλη του κινήματος από διάφορες περιοχές της χώρας, όπως την Αττική, τον Βόλο, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, τα Ιωάννινα, την Πρέβεζα, τους Νοµούς Κορινθίας, Μεσσηνίας και Φθιώτιδας, υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους υποστηρίζοντας ότι το Κίνηµα Αλλαγής δεν κατάφερε να αποκτήσει σαφές προοδευτικό στίγµα και να πείσει ότι στρατηγικός αντίπαλός του είναι η Νέα ∆ηµοκρατία.

Ενδεικτική είναι η επιστολή παραίτησης του αναπληρωτή γραµµατέα Ερευνας, Καινοτοµίας και Ψηφιακής Οικονοµίας, Λάµπρου Ρώσση, ο οποίος ανέφερε µεταξύ άλλων στην επιστολή του ότι «δεν γίνεται να ανεχθεί ένας προοδευτικός άνθρωπος το σφιχταγκάλιασµα µε τον Μητσοτάκη και τον νεοφιλελευθερισµό. ∆εν γίνεται να ανεχθεί ακόµη και τις ίδιες ανακοινώσεις µε τη Ν∆. ∆εν γίνεται να ανεχθεί ένας προοδευτικός άνθρωπος τα καλά λόγια του Αδωνη και των ακροδεξιών της Ν∆. Το εγχείρηµα του ΚΙΝΑΛ απέτυχε γιατί ταυτίστηκε µε τον δεξιό κατήφορο».

Με πληροφορίες από periodista.gr

 

infiltr8or|