Όπως αποκαλύψαμε, η εμπλοκή ποδοσφαιριστών με μακρά θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, γεννά εύλογα ερωτήματα για πιθανές διασυνδέσεις με εγχώρια κυκλώματα

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Με την αποκάλυψη ότι δύο πρώην ποδοσφαιριστές με παρουσία σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ εμπλέκονται στο κύκλωμα των στημένων που συγκλονίζει την Ισπανία, αναρωτηθήκαμε αν η παρουσία τους εδώ ενδεχομένως σχετίζεται με παράνομες δραστηριότητες. Και ξαφνικά, προέκυψε  εμπλοκή και της χώρας μας στο κύκλωμα στημένων αγώνων του Ραούλ Μπράβο.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της “El Confidencial” ο παλαίμαχος Ισπανός αμυντικός αφού είχε… κανονίσει τις αναμετρήσεις επικοινωνούσε με άτομο στην χώρα μας για να γίνονται τα πονταρίσματα σε μεγάλες ασιατικές στοιχηματικές εταιρίες.

Αυτό το άτομο είχε άκρες που διευκόλυνε πάρα πολύ το κύκλωμα στο να γίνονται τα πονταρίσματα και να υπάρχουν τα κέρδη από αυτά.

«To κύκλωμα των στημένων αγώνων στην Πριμέρα και στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, που αποκαλύφθηκε την Τρίτη, από την αστυνομία, χρησιμοποιούσε μια επαφή στην Ελλάδα για να πραγματοποιεί πονταρίσματα σε παράνομες στοιχηματικές εταιρείες στην Ασία.
Τα κέρδη του δικτύου ξεπερνούσαν τις 300.000 ευρώ, αν και ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή ποσά που διακινούσαν οι φερόμενοι εγκέφαλοι, Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα
», αναφέρει το δημοσίευμα το οποίο συνεχίζει:

«Ο Μπράβο γνώρισε τον φερόμενο ενδιάμεσο του δικτύου την περίοδο που αγωνιζόταν στην Ελλάδα, μια από τις χώρες στις οποίες ευδοκιμούν εγκληματικές οργανώσεις που σχετίζονται με στημένα παιχνίδια. Ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε στον Ολυμπιακό από τον Ιούλιο του 2007 ως τον Αύγουστο του 2011 και επέστρεψε στην Ελλάδα για να κλείσει την καριέρα του στη Βέροια και στον Άρη, όπου κρέμασε τα παπούτσια του το καλοκαίρι του 2017.

Το όνομα που επιλέχθηκε για την επιχείρηση είναι Οίκος, που στα ελληνικά σημαίνει σπίτι. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Μπράβο έμπλεξε με τη μαφία των στοιχημάτων και από εκεί έχουν περάσει και άλλοι εμπλεκόμενοι. Εκεί βρήκε και τον μεσάζοντα, ο οποίος διευκόλυνε τη δουλειά του κυκλώματος προς την Ασία». 

Πηγή: sportfm.gr

 

infiltr8or

2 σκέψεις σχετικά με το “Όπως αποκαλύψαμε, η εμπλοκή ποδοσφαιριστών με μακρά θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, γεννά εύλογα ερωτήματα για πιθανές διασυνδέσεις με εγχώρια κυκλώματα

 1. Ολυμπίτσα δε μας ενημέρωσες για τον πατρινό
  μεγαλοπολιτικό πατριώτη φερέφωνο τον
  γιαλαντζήδων αν σάρωσε στην Πάτρα….
  Δεν μας έκανε και καμία ανακοίνωση
  ο ενημερωμένος πατρινός πολίτης!!!!!
  Σάρωσε????? Πριν τις εκλογές σάρωνε !!!!
  Μήπως να μας πείτε πως τα πήγε????

  Μου αρέσει!

  1. Πελετίδης 40,6%, Αλεξόπουλος 16,0%, Παπαδημάτος 14,0%. Για τα υπόλοιπα, ψάξτε στα ρετάλια …
   Οκαζιόν …

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.