Καμαρώνει η Ντόρα Μπακογιάννη για τη νίκη του γιου της στο Δήμο Αθηναίων.

F8EB0598-3B8C-4F45-9197-8A2FFB76F2C4.jpeg«Ελληνίδα μάνα, τα λέει όλα. Όλα τα χαρακτηριστικά της Ελληνίδας μάνας. Μου έριξε στα αυτιά», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για τη νίκη του γιου της Κώστα Μπακογιάννη στον πρώτο δήμο της χώρας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 «Πρωινή Βάρδια», με τον Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά.

«Εγώ είχα πάρει 60%, εκείνος πήρε 65%. Όταν λέω μου έριξε στα αυτιά μου έριξε», είπε, υπογραμμίζοντας ότι «έληξε μία προεκλογική περίοδος υπόδειγμα και νοιώθω την ανάγκη να το πω. Και ο κ. Ηλιόπουλος και ο κ. Γερουλάνος και ο κ. Σοφιανός και ο Κώστας είχαν ένα συνεχή διάλογο, δεν παρεκτράπηκαν ποτέ, δεν υπήρξε η παραμικρή κουβέντα μεταξύ τους. Θα είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό δημοτικό συμβούλιο», κατέληξε.

2 σκέψεις σχετικά με το “Καμαρώνει η Ντόρα Μπακογιάννη για τη νίκη του γιου της στο Δήμο Αθηναίων.

 1. Ντόρα : Θα είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό δημοτικό συμβούλιο …

  «Μιζοτακικό» !!! να μην είναι Ντόρα μου , όπως ήταν στην αλήστου μνήμης , εποχή της δομημένης Ντοροφαυλοκρατίας στον Δήμο Αθηναιων …

  Πως γίνεται Ντόρα μου, να ανέχεστε να προσλαμβάνουν όλους τους συγγενείς σας και τους περισσότερους παρατρεχάμενους-υποταχτικούς σας ( κουβαρντάδες των Αθηνών), σε θέσεις κλειδία στον Δήμο και στο κόμμα της Νέας Μιζοκρατίας???

  Ο Κωστάκης Μπακογιάννης είναι γόνος της πρωθιέρειας της διαπλοκής, της ίντριγκας και της ξενοδουλίας και εγγονός του φαταούλα δράκουλα των Χανίων κι έχει την αρχομανία και την απληστία καταγεγραμμένη στο οικογενειακό DNA του.

  ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΚΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ !!!.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  1. ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕς ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΔΟ ΑΓΚΑΘΙ ΔΕΝ ΣΕ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΕΑΡΕ ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΤΗ ΤΩΝ ΣΑΝΕΛ?? >>>>

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.