Ο φοιτητής που είχε ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ Σαμαρά και Βενιζέλο το 2012 συγκλονίζοντας το Πανελλήνιο! «Πως να κάνω οικογένεια με υποκατώτατο 450€;»

15 Νοεμβρίου 2012

Ο φοιτήτης Βασίλης Θεμιστοκλής, ξεμπρόστιασε τους πολιτικούς που άνοιξαν την κερκόπορτα στο ΔΝΤ για να μας «σώσει».

Ηταν η εποχή που «όλα πήγαιναν τέλεια», πριν ζητήσουν συγγνώμη για το λάθος πρόγραμμα, που στο olympia γράφαμε πόσο λάθος ήταν και δυστυχώς σήμερα δικαιωνόμαστε, με όλους να ζητούν συγγνώμη (κατόπιν καταστροφής) εκτός από τον Σαμαρα και τον Βενιζέλο

Ηταν μέρες που, όποιος αντιδρούσε στις μειώσεις ήταν «εχθρός της ανταγωνιστικότητας και της ανάπτυξης»

Ηταν μέρες που αφήναμε πίσω μας τον «σωτήρα» Γιώργο Παπανδρέου και τον Λουκά Παπαδήμο και μπαίναμε στην νέα εποχή του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου, που μόλις είχαν νομοθετήσει τον υποκατώτατο μισθό στους νέους

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ,ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ,2012,ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ,STON ENIKO, ENIKOS,ΦΟΙΤΗΤΗΣ,

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ο φοιτητής που είχε ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ Σαμαρά και Βενιζέλο το 2012 συγκλονίζοντας το Πανελλήνιο! «Πως να κάνω οικογένεια με υποκατώτατο 450€;»

  1. Λίγο υπομονή, έρχεται ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, το εισόδημά σου θα στο αυξήσει με το 12ώρο, τις επτά ημέρες εργασίας και την μείωση της φορολογίας μέσω του κοψίματος του δώρου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ δηλ. μηδέν δώρο, άρα μηδέν φόρος. Τι δεν καταλαβαίνεις, έτσι απλά.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.