Ο Σημίτης παρέδωσε τα Ίμια για να παραμείνει στην εξουσία κατα το πρότυπο του πράκτορα των Γερμανών Λένιν; Μήνυμα του Σάκη Μουμτζή δίνει νέα διάσταση στην νύχτα της ντροπής.

Ένα μήνυμα του δημοσιογράφου Σάκη Μουμτζή, γίνεται αφορμή για να ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση σχετικά με την μαύρη νύχτα των Ιμίων και τον ρόλο του Σημίτη. Η ιστορική αναφορά που κάνει είναι γεγονός, όχι όμως ως αποτέλεσμα αλλά ως αρχικός σκοπός. Διότι σήμερα φαίνεται, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες κομμουνιστών και ναζιστών, ότι ο Λένιν ήταν πράκτορας των Γερμανών και η Οκτωβριανή επανάσταση παρά τις αγαθές προθέσεις πολλών εκ των συμμετεχόντων, ήταν η μεγαλύτερη δολιοφθορά της νεότερης ιστορίας εν καιρώ πολέμου. Η Ρωσία κατέρρευσε εκ των έσω την ώρα της μεγάλης πολεμικής αναμέτρησης με την Γερμανία, λόγω της δράσης του Λένιν ο οποίος με γερμανικό χρήμα έκανε την λεγόμενη επανάσταση. Η παράδοση λοιπόν των επαφών της Ρωσίας στην Γερμανία δεν ήταν η μέθοδος παραμονής στην εξουσία, αλλά ο λόγος που κατέκτησε την εξουσία. Συμμαχία του με τον Κεμάλ αμέσως μετά κατ’ εντολήν των Γερμανών και ο εξοπλισμός των τούρκων γενοκτόνων με γερμανικά όπλα, είναι ακριβώς άλλη μία απόδειξη για το ποιούς εξυπηρετούσε ο Λένιν.

Ο Λένιν ξεπήδησε από την ίδια σχολή με τον Χίτλερ. Είχε μάλιστα εξαιρετικά στενές σχέσεις μαζί του, μέχρι παρεξηγήσεως. Ήταν η Βιέννη του 1909, όταν μία εβραϊκή οικογένεια αποκάλυψε το μυστικό. Από εκεί είναι και η αρχική εικόνα – γκραβούρα στην οποία απεικονίζεται ο Χίτλερ να παίζει σκάκι με τον Λένιν.

Το μήνυμα λοιπόν Σάκη Μουμτζή δίνει μία νέα οπτική για τις πράξεις του Σημίτη την νύχτα των Ιμίων. Όλοι σήμερα γνωρίζουμε ότι ο Σημίτης ήταν ο άνθρωπος των Γερμανών, μία πραγματική μάστιγα για την Ελλάδα προς όφελος της Γερμανίας, όπως ακριβώς ο Λένιν. Η εγκληματική διαχείριση όμως της νύχτας των Ιμίων, όταν την ώρα που οι τούρκοι πατούσαν ελληνικό έδαφος οι αρμόδιοι υπουργοί βρισκόντουσαν στα κανάλια αντί να βρίσκονται στο κέντρο επιχειρήσεων, όταν ουδέποτε βρέθηκαν οι αρμόδιοι πολιτικοί προϊσταμενοι στο κέντρο επιχειρήσεων ως όφειλαν, όταν ακόμα και ο τότε αρχηγός της ΕΥΠ ο πατριώτης Βασιλικόπουλος δεν έγινε δεκτός από τον Σημίτη, παρά τον υποδέχθηκε ο Μαντέλης μετά από πολύωρη αναμονή, είναι γεγονότα. Όπως γεγονός είναι ότι ο Μαντέλης πήρε μαύρο χρήμα από τους Γερμανούς.

Υπάρχει όμως άλλο ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο το οποίο ήρθε στη δημοσιότητα πριν από λίγα χρόνια. Διαβαστε εδώ την φρικτή ομολογία Σημίτη.

Τα Ίμια ήταν το εφαλτήριο για τα κολοσσιαία εξοπλιστικά προγράμματα από τα οποία ωφελήθηκε μέγιστα η Γερμανία και φυσικά οι υπουργοί του Σημίτη που σήμερα βρίσκονται στη φυλακή. Εάν διαβάσετε με προσοχή την κατάθεση του ίδιου του Σημίτη, γίνεται αντιληπτό ακόμα και στον πιο καλόπιστο ότι υπήρξε εσκεμμένη ανεύθυνη διαχείριση η οποία οδήγησε στην καταστροφή.

Και επίσης, η συνέχεια ήταν εξίσου ντροπιαστική, αφού αντί να ενεργοποιηθεί η Ευρωπαΐκή Ένωση, Μέρος της οποίας είναι και τα Ίμια, όπως έκανε το 2009 ο Προκόπης Παυλόπουλος και το 2015 η κυβέρνηση ΣυΡιζΑ – ΑΝΕΛ με την επιστασία του ΠτΔ (πάλι ο Παυλόπουλος δηλαδή) και την εφαρμογή με την μεγάλη επιτυχία του Πάνου Καμμένου στην σύνοδο του ΝΑΤΟ, φτάσαμε στην Μαδρίτη και το Ελσίνκι. Η κυβέρνηση Σημίτη τότε, με πρωτεργάτες τον Μαντέλη και άλλους, συκοφαντώντας τους αντιφρονούντες του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ όπως ο Παπαθεμελής, ο Καψής κλπ, στην ουσία παρέδωσε τα κλειδιά της Τουρκίας στο Αιγαίο μέσω της νέας δομής του ΝΑΤΟ.

Και έτσι παρέμεινε στην εξουσία με άφθονο μαύρο χρήμα, και από τους Γερμανούς την ώρα που καταλήστευαν την Ελλάδα όπως ομολόγησε ο κύριος Τσουκάτος, ο ταμίας του Σημίτη.

Εάν τελικά αυτός ήταν ο σκοπός, θα το αποκαλύψει ο ιστορικός του μέλλοντος. Σε κάθε περίπτωση η διακυβέρνηση Σημίτη αποτελεί την πιο σκοτεινή περίοδο της νεότερης ελληνικής ιστορίας.

2 σκέψεις σχετικά με το “Ο Σημίτης παρέδωσε τα Ίμια για να παραμείνει στην εξουσία κατα το πρότυπο του πράκτορα των Γερμανών Λένιν; Μήνυμα του Σάκη Μουμτζή δίνει νέα διάσταση στην νύχτα της ντροπής.

 1. Ένας χρόνος γαμημένοι προδότες συριζανθέλ ένας χρόνος. Ένας χρόνος γαμημένα συριζαύγουλα γαμώ τις κωλοτρυπίδες που σας χέσαν έρχεται η ώρα της δικαίωσης .
  Έφτασε αυτή η πουτάνα η ώρα που οι Έλληνες πατριώτες οι Έλληνες Μακεδόνες θα σας στείλουν στις χαβούζες σας μια για πάντα και θα ξανακάνουμε τη Μακεδονία μας ξακουστή. Θα σας γαμηθούν τα σπίτια τέλος οι στρατοί που σας φυλάνε θα κωλαντεριαστείτε.

  Μου αρέσει!

 2. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ :

  Αυτοί είναι οι κατωτέρω πολιτικοί : Κ. Σημίτης , Θ. Πάγκαλος , Γερ. Αρσένης , Γ. Παπανδρέου και ο τότε Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Χ. Λυμπέρης.
  Οπως είναι γνωστό αυτοί είναι οι προδότες και κινούνται ελεύθεροι λόγω της ασυδοσίας της διαπλεκόμενης Δικαιοσύνης {δυστυχώς και της στρατιωτικής} και μας κουνάνε και το δάχτυλο !
  Αυτοί είναι που υπέστειλαν παρανόμως την Ελληνική Σημαία αμαχητί από τις εν λόγω νησίδες και τις παρέδωσαν στην Τουρκία, κατόπιν συμφωνίας .
  Οπως δηλαδή στις «14 Αυγούστου 1974» που παρέδωσεν επίσης ο τοτε πρωθυπουργος «Κωνσταντίνος Καραμανλής» το {38%} της Κύπρου στην Τουρκία.
  Ομως το άρθρο {96} του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα ορίζει τα εξής :

  Τιμωρείται με την εσχάτη των ποινών : Διοικητής ή κυβερνήτης ο οποίος σε ναυμαχία υποστέλλει τη σημαία χωρίς να εξαντλήσει όλα τα μέσα αμύνης…. κ.λ.π. Αυτά για τον Α/ΓΕΕΘΑ ναύρχο κ. Χ. Λυμπέρη όστις σε συμφωνία με τους επίσης προδότες πολιτικούς συμφώνησαν από κοινού στην παράδοση των νησίδων «ΙΜΙΩΝ στην Τουρκία .
  Ο εν λόγω πρασινοφρουρός A/ΓΕΕΘΑ αντί να αντιδράσει άμεσα στην ένοπλη αυτή εισβολή στο ελληνικό έδαφος όπως ο νόμος και η στρατιωτική τιμή προστάζουν, την απεδέχθη. Κατόπιν φώναξε -χωρίς να έχει υποχρέωση- τον μπαμπά του , κ. «Κ. Σημίτη» , αρχηγό της συμμορίας των ληστών του ΠΑΣΟΚ , της οποία ήταν μέλος , για να δώσει τη λύση σε ένα καθαρώς στρατιωτικό πρόβλημα .

  Ο εν λόγω Α/ΓΕΕΘΑ ανακληθείς από την αποστρατεία επελέγει από το τότε Πασοκικό ΚΥΣΕΑ για να μη διαφωνεί στις προδοτικές αποφάσεις του ΠΑΣΟΚ ως εξής , σύμφωνα δε με την αναφορά του ιδίου στο βιβλίο του «ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΤΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ» που αναφέρει επί λέξη τα εξής :

  Ολα τα μέλη ψήφισαν τον στρατηγό Βορβολάκο για Α/ΓΕΕΘΑ. Οταν ήρθε η σειρά του Ανδρέα Παπανδρέου αυτός είπε : «Καλώς γράψε Λυμπέρης» .
  Σχετικώς με τους πολιτικούς : Παρεβιάσθη το άρθρο του Συντάγματος {27&2} το οποίο ορίζει τα εξής :

  «Χωρίς νόμο που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, δεν γίνεται δεκτή στην ελληνική επικράτεια , ξένη στρατιωτική δύναμη, ούτε μπορεί να διαμένει σε αυτή ή να περάσει μέσα από αυτήν».

  Τελικώς για όλες αυτές τις αντισυνταγματικές και παράνομες κακουργηματικές πράξεις ουδείς καταδικάσθηκε . Ούτε και για την εν ψυχρώ δολοφονία των τριών αξιωματικών του Π.Ν. από το τουρκικό άγημα . Αντιθέτως ο κ. Κ. Σημίτης ευχαρίστησεν επισήμως στη Βουλή των Ελλήνων τον δολοφόνο «Κλίντον». Κι’ αυτό για το νόμο της «Ομερτά» που υποχρέωσε την Τουρκία να εφαρμόσει .

  Δηλαδή , όταν οι κατακτητές κατόπιν συμφωνίας Ελλάδας – Τουρκίας της Δυτικής νησίδας των Ιμίων, οι Τούρκοι κομάντος επέστρεψαν στην πατρίδα τους και άρχισαν να κομπορρημονούν για το κατόρθωμά τους , οπότε υπήρχε κίνδυνος να αποκαλυφθεί η αλήθεια και η τότε προδοτική ελληνική κυβέρνηση θά έπεφτε.

  Ούτω η οικογένεια Κλίντον και οι συμπορευόμενοι με αυτήν δεν θα κέρδιζαν {180} φορές πάνω από το κεφάλαιο που είχαν επενδύσει στην προγραμματισμένη ελληνική χρεοκοπία. Ούτε και οι Σημιτοπαπανδρέου. Εδωσεν λοιπόν εντολή ο τότε Πλανητάρχης Κλίντον στην ηγεσία του στρατού της Τουρκίας να εξαφανίσει τους δώδεκα Τούρκους κομάντος που έλαβαν μέρος σ’ αυτή την επιχείρηση.

  Πράγματι οι εννέα εξ’ αυτών εκκλήθησαν να λάβουν μέρος σε μια παρόμοια επιχείρηση επί τουρκικού εδάφους . Ομως το χρησιμοποιηθέν ελικόπτερο κατέπεσεν λίαν υπόπτως … και άπαντες οι μάρτυρες της προδοσίας των Ελλήνων εφονεύθησαν. Οι άλλοι τρείς που έλειπαν με άδεια τότε , εφονεύθησαν και αυτοί ως ακολούθως : Οι δύο σε περίεργα τροχαία σε ανύποπτο τόπο και χρόνο . Ο δε σκληροτράχηλος αρχηγός τους «Ζεκί Σεν» , δολοφονήθηκε στην Κωνσταντινούπολη ενώ εβάδιζεν αμέριμνος σε κάποιο δρόμο της , από τρείς δεκαεπτάχρονους , οι οποίοι δεν πήγαν ούτε στο δικαστήριο.

  Και η απόδειξη της πλήρους συμμετοχής του προδότη Α/ΓΕΕΘΑ Χ. Λυμπέρη που αντί να έχει εκτελεσθεί επί εσχάτη προδοσία , όπως και και οι υπόλοιποι δράστες , εκδίδει και βιβλία που κριτικάρουν και αναλύουν αυτό το κατόρθωμα, που μόνον ένας βαμένος πρασινοφρουρός θα το πραγματοποιούσε.

  Ερωτώ λοιπόν τον τότε Αρχιστράτηγο Α/ΓΕΕΘΑ κ. Χ. Λυμπέρη τα εξής :

  α} Γιατί τοποθέτησε φρουρά από δώδεκα άπειρους Ο.Υ.Κ. μόνο στα Ανατολικά Ιμια , και δεν έστειλε άλλους δώδεκα στα Δυτικά, αλλά τα άφησε αφύλακτα ; Μήπως για να αποβιβαστούν ευκόλως οι δώδεκα επίσης Τούρκοι κομάντος σ’ αυτά ;

  β} Ο τουρκικός Τύπος καθώς και ο υπουργός Αμυνας της Τουρκίας ανέφεραν ότι σκοπίμως άφησαν οι Ελληνες τα Δυτικά Ιμια αφύλακτα για να εκτονωθεί η κρίση , άνευ ουδεμίας επίσημης διάψευσης από την πολιτική , αλλά και τη στρατιωτική ηγεσία της Ελλάδας.

  γ} Πως εξηγεί το γεγονός ότι υπήρξε ακριβές ισάριθμο άγημα Τούρκων και Ελλήνων κομάντος ; Δώδεκα εσείς δώδεκα εμείς. Δηλαδή μοιρασιά κανονική με την Τουρκία των «οσμιοφόρων» ελληνικών «Ιμίων».

  δ} Είναι γνωστό ότι η άμυνα των νήσων είναι δουλειά της ΑΣΔΕΝ η οποία έχει την πείρα , την εξάσκηση και τα μέσα γιά να αποτρέψει τέτοια περιστατικά . Γιατί λοιπόν o Αρχιστράτηγoς δεν άφησε αυτή την αρμοδιότητα στην εντεταγμένη και έμπειρη προς τούτο ΑΣΔΕΝ ;

  ε} Γιατί εν συνεχεία δεν εκκλήθη ο διοικητής της ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγος κ. « Σπυρίδων» να καταθέσει επ’ αυτού ; Θέλω να πιστεύω ναύαρχε , ότι δεν σε δελέασαν με χρήματα και σε κατέστησαν προδότη. Μήπως είναι καλύτερα για εσένα να είπεις την αλήθεια στον ελληνικό λαό , να του ζητήσεις συγνώμη και να πας για όλη την υπόλοιπη ζωή σου σε κάποια σκήτη του Αγίου Ορους , όπου δια της προσευχής να εξιλεωθείς για το κακό που έκανες στην Ελλάδα ;

  στ} Γιατί αφαίρεσαν πρώτα την Ελληνική Σημαία από τα Ανατολικά Ιμια και οι Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις απεχώρησαν επίσης πρώτες , αφήνοντας το τουρκικό άγημα , επί ελληνικού εδάφους και εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων τα τουρκικά πλοία ;

  ζ} Δεν θα σχοληθώ με τα προδοτικά ανθελληνικά καθάρματα πολιτικούς που συνεχίζουν να διαμελίζουν την Ελλάδα σύμφωνα με την επιδίωξη των κομμουνιστών. Ομως θα τονίσω ότι εκτός απο τους διορισμένους από προδότες Ελληνόφωνους πολιτικούς ως ¨Ελληνες Ιθαγενείς¨ Ισλαμοφασίστες Πακιστανούς του ISIS κ.λ.π. , τους ψήφισαν και κάποιοι Ελληνες εν συνεχεία. Οι πατριώτες όμως Ελληνες δεν ξεχνούν και ο κόσμος είναι πολύ μικρός σήμερα .
  17-6-2019 Φ.Π.{ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ}

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.