Οργή στην Ρωσία κατά των Τούρκων μετά τον θάνατο 12χρονης.

Την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων για τον θάνατο της 12χρονης σε πισίνα στην Τουρκια ζητούν οι Ρώσοι.  Όπως αναφέρεται η 12χρονη ήταν καλή κολυμβήτρια, όμως όταν βρέθηκε στο νερό χρησιμοποιώντας την τσουλήθρα, το χέρι της κόλλησε στην αντλία. Ενώ δεν υπήρχε ναυαγοσώστης.

 

 

Το 12χρονο κορίτσι έχασε την ζωή του κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Τουρκία. Το κορίτσι βρισκόταν στην πισίνα του ξενοδοχείου όταν η αντλία την ρούφηξε στον πάτο της πισίνας, παγιδεύοντάς την κάτω από το νερό.

Η Alisa Adamova, από την Αγία Πετρούπολη, έμεινε στον πάτο της πισίνας για περίπου 15 λεπτά, ενώ ο πατέρας της και άλλοι τουρίστες που βρίσκονταν στο σημείο, προσπαθούσαν να την απελευθερώσουν.

Οι αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι το προσωπικό του δημοφιλούς ξενοδοχείου στο Μπόντρουμ, δεν κατάφεραν να κλείσουν άμεσα την ισχυρή αντλία «γιατί δεν μπορούσαν να βρουν τον διακόπτη».

Τελικά, κατάφεραν να απελευθερώσουν την Alisa μαζί με ένα κομμάτι της αντλίας κολλημένο στο χέρι της. Έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και το φιλί της ζωής στο παιδί, ενώ κάλεσαν και ασθενοφόρο. Οι νοσηλευτές που έφθασαν στο σημείο κατάφεραν να επαναφέρουν το παιδί, αλλά δυστυχώς έπειτα από 11 ημέρες νοσηλείας πέθανε.