Τώρα θα καταλάβουν τι εστί Παπαγγελόπουλος.

Ο Παπαγγελόπουλος δεν είναι πολιτικός, το παραδέχεται και ο ίδιος. Είναι όμως κορυφαίος δικαστικός λειτουργός με τεράστια εμπειρία και σφοδρές συγκρούσεις στο ενεργητικό του. Συγκρούσεις με πανίσχυρα συστήματα, κορυφαίους επιχειρηματίες της διαπλοκής και αλλά πολλά. Σήμερα λοιπόν, αυτοί που προσπάθησαν να στήσουν σκευωρία κατά του υπουργού Παπαγγελοπούλου προκειμένου να κουκουλώσουν πω τεράστιο σκάνδαλο της Novartis,  Άρχισαν να καταλαβαίνουν τι ακριβώς έχουν κάνει και τι τους περιμένει. γιατί πήγαν τον Παπαγγελόπουλο στο γήπεδο του. 

Και στην δικαιοσύνη δεν χωρούν πολιτικαντισμοί, αερολογίες και θεωρίες. Η δικαιοσύνη έχει συγκεκριμένες διαδικασίες σε πολύ αυστηρό πλαίσιο. Και κυρίως, όποιος παίζει με την δικαιοσύνη, το πληρώνει στο τέλος πολύ ακριβά.

Σήμερα το πρωί λοιπόν στο Open, στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έδωσε μία πρώτη γεύση από το τι έρχεται: «Θα ζητήσω την εξαίρεση τριών μελών της προανακριτικής για να αποδείξω την υποκρισία τους» δήλωσε ο Παπαγγελόπουλος, προσθέτοντας ότι ήδη εγείρονται πολύ σοβαρά νομικά ζητήματα».

Αίτημα και υπόμνημα θα καταθέσει ο Δημήτρης Τσοβόλας, που θα αποδεικνύεται ότι είναι παράνομη η εξαίρεση των Πολάκη, Τζανακόπουλου, ενώ θα ζητήσει την εξαίρεση τριών μελών της προανακριτικής. Νωρίτερα χαρακτήρισε «παράνομη, αντισυνταγματική ενέργεια την εξαίρεση των Πολάκη, Τζανακόπουλου».

Εξήγησε ότι δεν είναι ίδιες οι περιπτώσεις με το 2010 που επικαλούνται. Έγινε «ευχή» και έγινε αποδεκτή. Είχαν ήδη καταθέσει οι μάρτυρες εξήγησε.

Τέλος, σημείωσε πως εάν επιμένει στην παρανομία η Επιτροπή θα είναι άκυρη η εξέταση με αυτές τις παράνομες αποφάσεις, ενώ πρόσθεσε ότι δέχεται «βάρβαρη και χυδαία επίθεση».

Και τα μηνύματα αυτά ήδη έχουν φτάσει στους αποδέκτες.

Το βίντεο με τις δηλώσεις Παπαγγελοπούλου εδώ