ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ …ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ… ΡΕΥΜΑ… ΤΡΟΦΗ… ΣΤΕΓΗ…

Γράφει ο Αντώνης Αντωνάς

ΠΡΟΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥ OLYMPIA.GR ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΥΓΕ!

Αυτή είναι η εικόνα της κοινωνίας μας σήμερα. Ζευγάρι ηλικιωμένων ζει σε προαύλιο εκκλησίας λίγα τετράγωνα από την Ομόνοια.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΈΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ…, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ Ρ/Τ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕ, ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ… ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΣ, ΝΕΡΟ, ΦΑΓΗΤΟ…ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ.

ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΕΥΣΠΝΑΧΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η *ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ…. ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ….ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ …ΕΙΚΟΝΕΣ, ΣΤΑΥΡΟΙ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ…. ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ …. ΜΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΡΕΚΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ…. (ΗΔΗ ΕΓΩ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ …ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΛΩ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΣΟΥΝΝΙΤΕΣ ΣΑΛΑΦΙΣΤΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Η ΕΜΙΝΕ ΤΟΥ…)
ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΡΕΙ…ΤΟ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ….ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ….!

ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΚΟΡΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ…. ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ….
ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ…

ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

*Ακούστε και αποτυπώστε το άκρον άωτον, απρεπές, θρασύτατο εκ μέρους των Μουσουλμάνων…

Λοιπόν στην Λάρνακα υπάρχει αρχαίος Ναός προς τιμή του *Αγίου Λαζάρου όπου φυλάσσεται μέρος από τα ιερά οστά του προστάτου και πολιόχου και πρώτου επισκόπου Λάρνακας. Τον ναό επισκέπτονται χιλιάδες χριστιανοί από όλο τον κόσμο τιμώντας την μνήμη του Αγίου….

Στα 150μ περίπου υπάρχει Μουσουλμανικό τέμενος το οποίο ανακαινίσθηκε και συντηρείται από την Κυπριακή κυβέρνηση σε αντίθεση με τις εκατοντάδες συλημένες και λεηλατημένες μας εκκλησίες που βρίσκονται στην κατεχόμενη Β. Κύπρο….
Προ πολλού η Κυπριακή εκκλησία και το κράτος δέχτηκαν έντονο ρηματικό διάβημα από τον Μουσουλμάνο Τούρκο Ιμάμη το οποίο δεν παρακαλούσε αλλά απαιτούσε όπως άμεσα …οι καμπάνες του Χριστιανικού Ναού του Αγίου Λαζάρου σταματήσουν να κτυπάνε… διότι επηρεάζουν τους Μουσουλμάνους προσκυνητές… ΕΛΕΟΣ…. Βεβαίως ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτιου, ένας ένθερμος Ιεράρχης και Πατριώτης ….το διάβημα το …ριξε στον κάλαθο των αχρήστων….

*Ο Άγιος Λάζαρος έζησε περί τα 30 χρόνια στο Αρχαίο Κίτιον…Το 45 μ.Χ. όταν οι Απόστολοι Παύλος και Βαρνάβας ήρθαν στην Κύπρο τον χειροτόνησαν σαν πρώτο Επίσκοπο Κιτίου. Στις 23 Νοεμβρίου 1972 κατά την διάρκεια εργασιών ανακαίνισης του Ναού ανευρέθηκαν οστά του Αγίου βαθειά κρυμμένα κάτω από την Αγία Τράπεζα μέσα σε μαρμάρινη Λάρνακα. Στην λάρνακα χαραγμένα είναι ΛΑΖΑΡΟΣ Ο ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟΣ, ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…. Μέρος των οστών του Αγίου είχαν μεταφερθεί στην Κωνσταντινούπολη περί το 890 μ.Χ. Τον Ναό έκτισε ο Λέων ο Στ’ .

Το 1204 μετά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης το Σταυροφόροι εκτός των άλλων Χριστιανικών θησαυρών μετέφεραν τα ολίγα ιερά οστά στην Μασσαλία όπου αργότερα χάθηκαν… (Δεν άφησαν και τίποτα κατ εντολή της Παπικής Εκκλησίας και με όλα αυτά τα κλεμμένα… δημούργησαν και την πλασματική Αναγέννηση οι δόιλιοι….. Ευτυχώς που οι ιερείς τότε του ναού του Κιτίου, διαφύλαξαν μεγάλο μέρος των ιερών οστών και τα έκρυψαν επιμελώς κάτω από την Αγία Τράπεζα….

ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΤΟΛΜΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ…. Ε! ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ…….

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΑΠΟΡΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ…. ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ …..

ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΤΕΚΤΑΙΝΕΤΕ Ο ΑΤΤΙΛΑΣ 3….. ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ….. ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΟΣ…ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΑΡ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΛΩΧΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΛΩΝΕΙ ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ….ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ …ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΝΟΥΣ..

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ… ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΑΛΗΘΙΝΟ …. ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ ΛΑΕ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ, ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ…

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ… ΚΑΙ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ …. ΑΣ ΔΙΔΑΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ…
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ… ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ…. ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ….. ΦΕΥ

…Και τέλος ερωτώ επίσης …Στην Συρία υπήρχε ισχυρή μειονότητα Χριστιανών οι οποίοι αν και αρκετοί σφαγιάστηκαν κάποιοι άλλοι διέφυγαν μαζί με τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες… στον δρόμο της προσφυγιάς και αυτοί εξαφανίσθηκαν …
Πάντως στην Ελλάδα δεν γνωρίζω ότι έφτασε κάποιος …διασωθέντας Χριστιανός πρόσφυγας… Μπορεί κάποιος να λύσει αυτόν τον γρίφο;;; Που είναι αυτοί οι Χριστιανοί…. οι αγνοούμενοι ..Που είναι οι άμοιροι…. μαζί με συμπατριώτες τους Μουσουλμάνους συνταξίδευαν…..!

ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ…

ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΡΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ,,,

ΣΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΩ: ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΦΤΩΧΟΎΣ…. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ MEA CULPA…ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ…. NAI ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΥΡΡΕΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ… ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΈΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩN.

(ΤΙΜΑ ΤΟ ΓΗΡΑΣ, ΟΥ ΓΑΡ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ/ ΓΗΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΝΙΑ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΔΥΣΘΕΡΑΠΕΥΤΑ./ ΤΟ ΓΗΡΑΣ ΟΡΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ….

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ….

ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ …ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΔΑ …ΕΑΛΩ Η ΚΥΠΡΟΣ….

ΕΝΑΠΟΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΙΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ… ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ….

Σημείωση: Στην Ελληνική Κύπρο η εισβολή των Μουσουλμάνων λαθραίων προσφύγωνν κοντεύει το 5% – 6% του πληθυσμού… Και η Τουρκία με βάση σχέδιο Δούρειου Ίππου, συνεχίζει να αποστέλλει ασταμάτητα, ορδές Ισλαμιστών βαρβάρων…. Αν υπολογίσουμε και τους κουβαλητούς αγροίκους Τούρκους εποίκους που ήρθαν από τα βάθη της απολίτιστης Ανατολής, βγάλτε το αυτονόητο συμπέρασμα σας. Διαλογισθείτε και προβληματισθείτε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Και τέλος μια απορία…. Για αυτές τές διαβόητες και δημοφιλείς ΜΚΟ… Ποιός τις έλεγξε, ποιός άνοιξε τους λογαριασμούς τους, με το άφθονο μαύρο χρήμα… που ρέει στα ταμεία τους; Πως γνωρίζουν το ακριβές σημείο και την ώρα αποβίβασης των εισβολέων και τους αναμένουν με ανοικτές αγκάλες υψώνοντας μπαϊράκια υποδοχής ως εάν πρόκειται περί υποδοχής ηρώων ή σωτήρων….

Ποιά η υπόγεια σχέση τους με τους διακινητές, οι οποίοι όταν συλληφθούν, πληρώνουν μόνο ένα πρόστιμο χάδι 100000 το οποίο με ένα δρομολόγιο το βγάζουν και τους περισσεύει και συνεχίζουν το ανθρωπιστικό τους έργο;

Σε λίγο θα πρέπει να τους παρασημοφορήσει η Ελληνική Κυβέρνηση και αυτούς και τις ΜΚΟ και ίσως προταθούν και για ΝΟΜΠΕΛ ειρήνης….

Αλήθεια πήρε κανείς από αυτούς έστω ένα Μουσουλμάνο πρόσφυγα να τον φιλοξενήσει;;;;

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΝΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ΠΡΟΣ ΑΡΣΗ ΟΠΟΙΑΣ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗΣ…

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΩΤΕΡΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ…ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ…ΚΑΙ Ο ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΕΥΛΑΒΙΚΑ…ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ …

ΝΑΙ, ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΣΠΙΤΩΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ…ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ Η ΦΤΩΧΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΕΣΑΕΙ …ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ…

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΥΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΙ …ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ …ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΕΛΑΥΝΩΝΤΑΙ… ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…ΝΕΑΡΟΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΣΟΥ…ΚΑΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ…ΚΛΕΨΙΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ, ΜΑΦΙΕΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΒΙΑΣΜΟΙ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΑΠΑΓΩΓΕΣ…κ.ά.π. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠ ΟΤΙ ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ…ΗΔΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΝ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ….ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ…. Ε! ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΜΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΤΡΙΕΣ ….ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ …ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥΣ…ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΣΗ ΤΟΥΣ…

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΣΣΑ…ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ …ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΧΕΙΡΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ…..ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ…ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΜΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ…ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ ΟΨΙΝ ΚΑΙ ΚΡΟΥΝΟΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΡΕΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ….ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ….;;;;

ΑΣ ΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ …ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ …ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ …ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ….ΣΥΝ-ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΚΑΤ ΟΝΟΜΑ…ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟ…;;; ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΙΕΙ …ΠΟΝΗΡΟΣ ΑΥΤΟΣ …;; ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΥΠΑΚΟΥΟ ΓΙΟΥΣΣΟΥΦΑΚΗ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ..ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ….ΕΛΕΟΣ…

ΑΣ ΘΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΡΑΓΜΟ…ΠΡΟΤΟΥ ΕΙΝΑ ΑΡΓΑ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ..

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ – WWW.LEDRASTORY.COM

6 σκέψεις σχετικά με το “ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ …ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ… ΡΕΥΜΑ… ΤΡΟΦΗ… ΣΤΕΓΗ…

 1. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΟ OLYMPIA.GR ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΙΜΗΜΕΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΕΚΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ….ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ…. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΠΟΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ…. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ….. ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ….ΑΔΕΛΦΟΙ….
  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ….ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΧΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…. ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΛΛΩΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΝΑ ΗΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΙ….. ΕΥΗΧΑ…ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ…ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ…
  ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ….
  ΝΑΙ ..ΓΗΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΝΙΑ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΔΥΣΘΕΡΑΠΕΥΤΑ…ΑΜΕΣ ΠΟΚ΄ΗΜΕΣ ΑΛΚΙΜΟΙ ΝΕΑΝΙΑΙ…
  ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ

  Μου αρέσει!

 2. Αξ. κ. Γεώργιο Μπαμπινιώτη και άλλους γλωσσολόγους και φιλολόγους…
  Κύριε Μπαμπινιώτη, διαπρεπέστατε, φιλόλογε, γλωσσολόγε, καθηγητά Πανεπιστημίου Αθηνών, συγγραφέα….άν τυχόν πέσει στην αντίληψη σας το πιο πάνω κείμενο η και άλλα σχετικά συγγενή κείμενα…βοηθήστε μας εμάς τους ερασιτέχνες συγγραφείς….δι-άσημους και δι-απρεπείς….
  Ποιος είναι τελικά ο γλωσσικός νόμιμος προσδιορισμός όσον αφορά πρόσφυγες ή μετανάστες….;;;;; Διότι κινδυνεύουμε να κατηγορηθούμε για ρατσισμό ή φυλετικές διακρίσεις….
  Έχουμε λοιπόν, πληθώρα ερμηνειών προσδιορισμού….Παράτυποι, παράνομοι λαθραίοι, έποικοι, άποικοι, μετανάστες, πρόσφυγες, εισβολείς, Ισλαμική εισβολή, άλωση. αιτούντες άσυλο. οικονομικοί μετανάστες, παράτυπα εισερχόμενοι, κ.ά.π. Μήν τρελλαθούμε πλέον… Έχουμε άδικο όσον αφορά μπέρδεμα κ. καθηγητά….;;;; Πάντως διαβάζω κάπου την νομική ορολογία,,,Λαθρομετανάστης…Άτομο που έχει μετακινηθεί σε μια χώρα στην οποία δεν είναι νόμιμος υπήκοος, χωρίς να έχουν τηρηθεί οι νόμιμες διαδικασίες της χώρας υποδοχής = Παράτυποι και παράνομοι μετανάστες εξ ου και το λαθρομετανάστες…ή παράνομοι ή παράτυποι ….Το Ελληνικό Κράτος το 2018, ζητούσε να διαγραφεί ο όρος λαθρομετανάστης…υπό τον φόβο της ξενοφοβίας ή του ρατσισμού….. λόγω το οποίο αυτονόητα μέρα με την μέρα γιγαντώνεται λόγω της αισχρής συμπεριφοράς της Τουρκία να αλώσει την Ελλάδα και Κύπρο με την λαθραία αποστολή χιλιάδων Μουσουλμάνων…. Ποιο είναι τελικά το σωστό;;;; Βοηθήστε μας λοιπόν και εσείς και οι διαπρεπείς συνάδελφοι σας …χωρίς φόβο και πάθος…..αντικειμενικά….διότι σε λίγο καιρό όχι μόνο δεν θα γνωρίζουμε τι πρέπει να γράφουμε , αλλά και που θα βάλουμε τους μυρίους …..Εκτός και αν μεταναστεύσουμε και εμείς….
  Με εκτίμηση
  Αντώνης Αντωνάς

  Μου αρέσει!

  1. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ….
   ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΡΟΥΣ…ΤΩΡΑ ΤΥΧΑΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΔΥΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΛΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ NEWS247 ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΑ….ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ….ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ….
   1. Φωτογραφίες: Οι άστεγοι στη στολισμένη Αθήνα.
   2.. Στους δρόμους των αστέγων.
   https://https://www.news247.gr › reportaz › stoys-dromoys-ton..www.news247.gr › koinonia › fotografies-oi-aste.
   ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
   ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – http://www.ledrastory.com

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.