ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτά είναι τα πρόσωπα που προτείνουν στον πρωθυπουργό για το ανώτατο αξίωμα οι Σημίτης – Βενιζέλος

Σύμφωνα με τις ασφαλείς πληροφορίες, Σημίτης και Βενιζέλος πρότειναν δύο ονόματα για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τα ονόματα αυτά είναι ο Τάσος Γιαννίτσης, πρώην υπουργός του Σημίτη και ο κύριος Βασίλης Σκουρής, πρώην πρόεδρος του δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ενώσεως στο Λουξεμβούργο.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον όμως είναι το κίνητρο και το κριτήριο των κύριων Σημίτη και Βενιζέλου, που τους οδήγησε σε αυτές τις δύο προτάσεις. Είναι το σχέδιο Σημίτη για προσφυγή στην Χάγη μαζί με την Τουρκία! Το σχέδιο που έχουμε αποδόμηση εδώ στο Ολυμπία με ισχυρότατα επιχειρήματα. 

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο οι Σημίτης και Βενιζέλος δεν θέλουν σε καμία περίπτωση την παραμονή του Προκόπη Παυλόπουλου στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα, καθώς γνωρίζουν ότι ποτέ δεν θα συνηγορήσει σε μία τέτοια εξέλιξη. Ενώ αντίθετα θεωρούν τα δύο πρόσωπα που προτιμούν «του χεριού τους» για να συνηγορήσουν σε μία τέτοια εξέλιξη, ο πρώτος λόγω της προϋπηρεσίας του ως υπουργός του Σημίτη, ο δεύτερος λόγω της θέσης που κατείχε.

Αναμένουμε να δούμε τις προθέσεις του πρωθυπουργού.  Εάν αποδεχθεί μία τέτοια πρόταση, στην οποία φυσικά θα συνηγορήσει και η κυρία Φώφη Γεννηματά, τότε το μέλλον της πατρίδας διαγράφεται εξαιρετικά δυσοίωνο όσον αφορά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο.