Ερντογάν: «Θα παραμείνουμε στη Λιβύη μέχρι να αναγνωριστούν τα δικαιώματά μας στη Μεσόγειο»

Πόσο πιο ξεκάθαρος να γίνει δηλαδή ο σουλτάνος για το λόγο όλης αυτής της φαρσοκωμωδίας; Εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα…

Νέα επίδειξη δύναμης και θράσους (αλλά και ειλικρίνειας, αυτοί είναι οι στόχοι τους δεν κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους όπως όλοι οι άλλοι…) από τον Ερντογάν λίγο μετά την διαρροή του προσχεδίου της έκθεσης του ΟΗΕ για τη Λιβύη και ώρες πριν από την Διάσκεψη στο Βερολίνο.

Σε εκδήλωση εγκαινίων γραμμής του μετρό στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε ότι… «Η Τουρκία θα παραμείνει στη Λιβύη μέχρι να της αναγνωριστούν τα δικαιώματά της στη Μεσόγειο και μέχρι να εδραιωθεί η νόμιμη κυβέρνηση στη Λιβύη, με το λαό της οποίας έχουμε αδελφικούς δεσμούς 500 ετών».

«Στο θέμα της Μεσογείου και της Λιβύης είμαστε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε όλη μας την ισχύ σε πολιτικό, διπλωματικό και στρατιωτικό επίπεδο… Με τη συμφωνία που υπογράψαμε με τη Λιβύη στη Μεσόγειο δημιουργήσαμε μια εξίσωση που έκανε όλο τον κόσμο να εκπλαγεί και να μας θαυμάσει».

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ερντογάν: «Θα παραμείνουμε στη Λιβύη μέχρι να αναγνωριστούν τα δικαιώματά μας στη Μεσόγειο»

  1. Και η απάντηση σε αυτά που λέει ο Σουλτάνος θα πρέπει να είναι μια και μόνο, στρατιωτική και ισχυρή. Προς τα εκεί το πάει και μόνον αυτήν τη γλώσσα καταλαβαίνει. Τέτοια ισχύ θα πρέπει να έχει το χτύπημά μας όταν έρθει που θα πρέπει να σοκαριστούν παγκοσμίως. Χτυπάμε όχι μόνο το πλωτό γεωτρύπανο που θα στείλουν αλλά και το λιμάνι απο όπου θα αναχωρήσει. Όλοι μαζί αδέρφια, δυνατοί, μονιασμένοι με ισχυρές ένοπλες δυνάμεις.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.