Το τουρκικό πολεμικό ναυτικό βρίσκεται ΗΔΗ στην Τρίπολη και ξεφορτώνει… #Libya

Δυο πολεμικά πλοία τα οποία βρίσκονται ανοιχτά της Τρίπολης από χθες και συνόδεψαν φορτηγό πλοίο που μετέφερε τεθωρακισμένα και στρατιωτικά φορτηγά, φέρεται να επιχείρησαν μεταφορά εξοπλισμού προς υποστήριξη του Σάρατζ.

.

.

Ανταποκριτής των καναλιών Al-Arabiya και Al-Hadath ανέφερε ότι τα δύο πλοία είναι τα TCG GAZİANTEP και TCG Gediz (λόγω NATO βρίσκονται αρκετά τουρκικά πλοία στην ευρύτερη περιοχή). Ο δημοσιογράφος επιβεβαίωσε επίσης ότι πυρομαχικά και οχήματα μεταφέρθηκαν στο αεροδρόμιο Μιτίγκα στο κέντρο της πρωτεύουσας Τρίπολης.

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Facebook φέρεται να δείχνει ένα τουρκικό θωρηκτό

Η κίνηση των Σύρων μαχητών στη Λιβύη συνεχίζεται. Ο αριθμός των μισθοφόρων του Ερντογάν που έφτασαν στην πρωτεύουσα της Λιβύης, Τρίπολη, υπερέβη τους 1750.

.

.

Σχεδόν επιβεβαίωσε το τουρκικό ΥΠΑΜ, αλλά…

Ως κάλυψη το τουρκικό ΥΠΑΜ ανέφερε ωραιότατα την επιστροφή παράτυπων μεταναστών στη λιβυκή ακτοφυλακή:

Στις 28 Ιανουαρίου 2020 εντοπίστηκε από την τουρκική ναυτική Task Force, η οποία υποστήριζε τη λειτουργία της ναυτικής φρουράς του ΝΑΤΟ στην Κεντρική Μεσόγειο, φουσκωτή βάρκα με 30 παράνομους μετανάστες.
Οι παράτυποι μετανάστες παραδόθηκαν από τη φρεγάτα TCG GAZİANTEP, επικοινωνώντας με το διοικητικό συμβούλιο της Ακτοφυλακής της Λιβύης, σε σκάφος της Ακτοφυλακής της Λιβύης, το οποίο τους μετέφερε στο λιμάνι της Λιβύης.

.

.

https://twitter.com/DubaiGm/status/1222450987941670915

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Το τουρκικό πολεμικό ναυτικό βρίσκεται ΗΔΗ στην Τρίπολη και ξεφορτώνει… #Libya

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.