Αποχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία από τη συνέλευση του ΝΑΤΟ – Προσπαθούσε να ενημερώσει για τις τουρκικές προκλήσεις και την διέκοπτε ο πρόεδρος

Αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας η ελληνική αντιπροσωπεία από την κοινοβουλευτική συνέλευση του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες καταγγέλλοντας την στάση του προεδρεύοντος.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η αντιπροσωπεία ανέδειξε το ζήτημα της συμφωνίας Τουρκίας – Λιβύης που παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και επιχείρησε να ενημερώσει τις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ για τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας.

«Ο Προεδρεύων των εργασιών συστηματικά μας διέκοπτε στις τοποθετήσεις και τις ερωτήσεις μας, εμποδίζοντας την ανάπτυξη των θέσεών μας» καταγγέλλει η ελληνική αντιπροσωπεία στην οποία συμμετέχουν οι βουλευτές της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου και Μανούσος Βολουδάκης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη και Μάριος Κάτσης και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Οι Έλληνες βουλευτές, αφού έστω και διακοπτόμενοι ολοκλήρωσαν τις τοποθετήσεις τους, η Αντιπροσωπεία αποχώρησε από την αίθουσα σε ένδειξη διαμαρτυρίας, καταγγέλλοντας τη στάση του Προεδρεύοντος.

Η ανάρτηση του Μανούσου Βολουδάκη

.

.

Με τους συναδέλφους Μαριέττα Γιαννάκου, Μάριο Κάτση και Ανδρέα Λοβέρδο στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ, χθες στις Βρυξέλλες. (Στη φωτογραφία δε φαίνεται η επίσης συμμετέχουσα Θ.Τζάκρη).

Λίγες ώρες μετά αναγκασθήκαμε να αποχωρήσουμε από μια συνεδρίαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας καθώς ο Προεδρεύων συστηματικά μας εμπόδιζε να αναπτύξουμε τις θέσεις μας ως προς την παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου από την Τουρκία στο γνωστό μνημόνιο με τη Λιβύη. Βέβαια έστω και διακοπτόμενοι, έστω και μετά από αναιτιολόγητη «αφαίρεση του λογου» στο τέλος (!) τις εθνικές μας θέσεις τις αναπτύξαμε και ακούστηκαν. Τονίζω το γεγονός ότι εκπρόσωποι τριών κομμάτων στη στιγμή συμφωνήσαμε για την κοινή μας αντίδραση, που θα έχει και συνέχεια. Τα κοινοβούλια των Συμμάχων μας, και δι’ αυτών οι πολίτες των χωρών τους, θα ενημερωθούν ότι αυτή τη φορά η Τουρκία έχει ξεπεράσει τα όρια κι ότι η Ελλάδα δεν εκχωρεί κυριαρχικά της δικαιώματα.

Βρυξέλλες 19/2/2020

Κοινή δήλωση της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, ως ελληνική αντιπροσωπεία θέσαμε με έμφαση το ζήτημα της συμφωνίας Τουρκίας – Λιβύης η οποία παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας.
Στη συζήτηση που ακολούθησε μετά από τοποθέτηση του πρεσβευτή της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, αφ’ ενός ζητήσαμε να λάβουμε απαντήσεις σχετικά με το ζήτημα της παραβίασης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας και αφ’ ετέρου επιδιώξαμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας των λοιπών χωρών μελών του ΝΑΤΟ για τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας και τους κινδύνους ανάφλεξης που προκαλούν στην περιοχή.
Αναδείξαμε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Τουρκία με τη συμφωνία της με τη Λιβύη συνειδητά παραβιάζει την αρχή του διεθνούς δικαίου ότι στον καθορισμό της ΑΟΖ λαμβάνονται υπ’ όψιν τα νησιά. Τονίσαμε δε ότι έχουμε ήδη δείγματα γραφής από την Άγκυρα, σε άλλο πεδίο, σχετικά με την πρακτική αξιοποίηση των νομικών της ακροβασιών: η Τουρκία ήδη διενεργεί γεωτρήσεις στην ΑΟΖ της Κύπρου σε οικόπεδα που με διεθνή διαγωνισμό δόθηκαν για έρευνα σε πετρελαϊκές εταιρείες κρατών – μελών του ΝΑΤΟ όπως η Γαλλία και η Ιταλία.
Ο Προεδρεύων των εργασιών συστηματικά μας διέκοπτε στις τοποθετήσεις και ερωτήσεις μας, εμποδίζοντας την ανάπτυξη των θέσεών μας.
Αφού έστω και διακοπτόμενοι ολοκληρώσαμε τις τοποθετήσεις μας, η αντιπροσωπεία μας αποχώρησε από την αίθουσα σε ένδειξη διαμαρτυρίας, καταγγέλλοντας τη στάση του Προεδρεύοντος.

Μαριέττα Γιαννάκου, βουλευτής Επικρατείας (ΝΔ)
Μανούσος Βολουδάκης, Βουλευτής Χανίων (Ν.Δ.)
Θεοδώρα Τζάκρη, Βουλευτής Πέλλας (ΣΥΡΙΖΑ)
Μάριος Κάτσης, Βουλευτής Θεσπρωτίας (ΣΥΡΙΖΑ)
Ανδρέας Λοβέρδος, Βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθήνας (Κίνημα Αλλαγής)

13 σκέψεις σχετικά με το “Αποχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία από τη συνέλευση του ΝΑΤΟ – Προσπαθούσε να ενημερώσει για τις τουρκικές προκλήσεις και την διέκοπτε ο πρόεδρος

 1. ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΤΟΛΜΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΣ. Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ…..
  ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ, «ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ…….»
  ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΛΑΟ…ΤΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ….ΚΑΙ ΣΤΟΝ «κύριο» ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΠΟΥ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΑ ΔΙΕΚΟΠΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΜΙΑ ΜΟΥΝΤΖΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ….ΔΟΛΙΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΕ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΕΣΒΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΕΚΟΨΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ…..ΓΙΑΤΙ ;;;;; ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ …… ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΗ…. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΙ…. ΦΙΔΙΑ ΚΟΛΟΒΑ ΕΙΣΤΕ,,,
  ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΦΙΛΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΑ …Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙO ΚΑΙ ΕΝA ΦΙΔΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ…..( LATEST UNGUI S IN HERBA) KAI ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ……ΚΑΙ ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΧΩΜΑΤΑ ….ΝΑΙ Η ΦΤΕΡΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ….. «ΗΡΘΑΝ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ………..» ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΥΤΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΑΝΕΧΩΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ( ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΩΝΥΜΕΣ ΠΡΟΣΤΥΧΕΣ ΑΡΜΟΖΟΥΣΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ) ΠΑΛΛΑΚΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΛΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ …. ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ…ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ….. ΑΡΓΥΡΙΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ….ΟΜΩΣ ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΑ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΦΟΥΧΤΕΣ ΤΟΥΣ….. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΣΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΜΠΕΣΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…… Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΩΝ, ΣΦΑΓΩΝ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ, ΕΚΤΟΠΙΣΜΩΝ, ΕΞΟΡΙΩΝ,,,,,ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ…. Η ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΜΑΧΩΝ,,,, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ….. ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΛΛΟ …ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΙΘΟ ΤΩΝ ΔΑΝΑΙΔΩΝ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΑΝΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ…
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ….. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ……ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,,,,,,

  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΥΤΟΛΜΟ OLYMPIA.GR ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ……

  Μιλούν οι δόλιοι, ολετήρες, οι ευεργετηθέντες, από … – Olympiaolympia.gr › 2019/08/16 › μιλούν-οι-δόλιοι-ολετήρ…
  Translate this page
  Aug 16, 2019 – Μιλούσαν και μιλούν οι δόλιοι, ολετήρες, οι ευεργετηθέντες, από τον Ελληνικό Πολιτισμό, την φιλοσοφία, τις αρχές της Δημοκρατίας κλπ.

  ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ
  http://WWW.LEDRASTORY.COM CYPRUSHELLENICA.BLOGSPOT.COM

  Μου αρέσει!

 2. Καλό θα ήταν να ξέραμε το όνομα του προεδρεύοντος και κάποια διεύθυνση εμαιλ – να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας στην διεύθυνση του ΝΑΤΟ

  Μου αρέσει!

 3. ΟΡΘΟ ΜΑΡΙΑ….ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ….ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ …..ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ….. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΩΝ ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ….;;;; ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΘΕΙ…. ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ….PERSONA NON GRADA…..BLACK LIST…MONO AYTH TH ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ…..
  ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΝΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΚΟ ΚΑΙΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ….. Ο ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΣ …ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ…..
  ΑΑ

  Μου αρέσει!

 4. ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΚΟΠΤΕ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ, ENΩ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΥΠΟ ΜΑΝΔΥΑ …. ΗΠΙΟΥ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΗΤΑΝ Ο …..ΒΡΕΤΤΑΝΟΣ ΛΟΡΔΟΣ ROBERTSON….!!!!!! ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ….ΓΙΑΤΙ; ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ….;;
  AA

  Μου αρέσει!

 5. ΑΣ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΣΠΟΝΔΟ ΦΙΛΟ ….ΒΡΕΤΤΑΝΟ ΛΟΡΔΟ ΤΟΥ ΚΑΜΠΕΛ!!!

  Λόγον παρ’ εχθρού μη ποθ’ ηγήση φίλον.
  – Τα λόγια του εχθρού σου μην τα θεωρήσεις ποτέ φιλικά.
  Μένανδρος, 4ος αιών π.Χ., Αρχαίος Έληνας ποιητής.

  Ει ζην δεήσει μη μόνον τους εχθρούς αλλά και τους φίλους φυλαττόμενον.
  – Αν θες να ζήσεις, να φυλάγεσαι όχι μόνο από τους εχθρούς αλλά και από τους φίλους.
  Αντίγονος Α’, 382-301 π.X., Βασιλιάς της Μακεδονίας.

  Hospes hostis.
  – [Κάθε] ξένος [είναι] εχθρός.

  ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ….ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΔΙΑΒΗΜΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΠΟΝΔΩΝ ΦΙΛΩΝ….. ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΥΔΕΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ…..ΤΕΛΟΣ.
  ΑΑ

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.