1ον: Η Τουρκία κατηγορεί τη Ρωσία για «μαύρη προπαγάνδα», 2ον: Όργανο γκιουλενιστών το άλογο που έριξε τον Ερντογάν!

Το απόλυτο θέατρο του παραλόγου… Στη σκηνή μοναδικός πρωταγωνιστής, η Τουρκία.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ρωσίας εκτελούν μια «μαύρη προπαγάνδα» εναντίον της Τουρκίας με την παραμικρή διαφωνία, είπε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Μεβλούτ Κάβουσογλου στο Anadolu, ο οποίος κατονόμασε τα RT και Sputnik, μεταξύ άλλων. Ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία δεν ανταποκρίνεται.

Αφορμή το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα από τη συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν, όπου ο Ρώσος ηγέτης κρατάει επιδεικτικά μπροστά στις κάμερες τον Τούρκο Πρόεδρο στην αναμονή.

Το ότι διαμαρτύρεται η Τουρκία για προπαγάνδα…

Μυστικός μάρτυρας: «Το FETO ήθελε να σκοτώσει τον Ερντογάν ρίχνοντάς τον από το άλογο»

Και τα απίστευτα συνεχίζονται… Στη Σμύρνη διεξάγεται δίκη κατά της οργάνωσης FETO και κατά γκιουλενιστών, οι οποίοι σύμφωνα με το τουρκικό καθεστώς είναι εχθροί του κράτους και συνωμότες.

Αυτό που τράβηξε την προσοχή, ήταν ένας ισχυρισμός ότι η πτώση του Ταγίπ Ερντογάν από τον Cihan (άλογο το οποίο πέθανε το 2007) το 2003 στο Bayrampasa Park στην Κωνσταντινούπολη, όταν ήταν ακόμη πρωθυπουργός, δεν ήταν ατύχημα.

Ο μυστικός μάρτυρας «Zaman» που μίλησε για την υπόθεση FETÖ στη Σμύρνη είπε: «Την ημέρα που έπεσε ο Ερντογάν από το άλογο, του είχαν δώσει διάφορα φάρμακα. Στόχος τους ήταν να ρίξει το άλογο τον Ερντογάν και να σπάσει το λαιμό του».

.

.

με στοιχεία από: cumhuriyet.com.tr