Με αρχιτέκτονα τον Σόρος η ανθελληνική προπαγάνδα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Με ένα άθλιο και συκοφαντικό για την Ελλάδα δημοσίευμα συνέχισαν οι New York Times αυτό που ξεκίνησε μια βδομάδα πριν ο Σόρος με άρθρο του στους financial times. Το δημοσίευμα των New York Times έκανε λόγο για μυστικό κέντρο κράτησης και βασανιστηρίων κατά μεταναστών στην Ελλάδα! Φυσικά διαψεύστηκε από την ελληνική κυβέρνηση, αυτή η λάσπη όμως παραπέμπει στις πιο σκοτεινές μεθοδεύσεις ισχυρών οικονομικών κέντρων κατά ανεξάρτητων κρατών. Και αυτά τα οικονομικά κέντρα έχουν ονοματεπώνυμο.

Ο μεγαλοαπατεώνας Σόρος, φαίνεται ότι συντονίζει την κατασυκοφάντησή της Ελλάδας για να σώσει την Τουρκία από την διεθνή κατακραυγή και φυσικά διότι έχει ένα κοινό συμφέρον με τον Ερντογάν. Και οι δύο πλουτίζουν από την εκμετάλλευση των προσφύγων και μεταναστών. Και οι δύο είναι παράφρονες εγωπαθείς μισάνθρωποι που δεν υπολογίζουν τίποτα, καταστρέφουν έθνη ολόκληρα μπροστά στο προσωπικό τους όφελος.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή διότι αυτά τα δημοσιεύματα είναι εξαιρετικά επικίνδυνα. Όπως έχει δείξει η ιστορία, η Τουρκία έχει επιβιώσει και έχει μείνει ατιμώρητη για τα εγκλήματα της τα τελευταία 100 χρόνια, ακριβώς επειδή τροφοδοτεί με μαύρο χρήμα δυτικούς. Και σε αυτό η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αντιδράσει. Με όλους τους τρόπους. Διπλωματικά, επικοινωνιακά, αλλά και νομικά. Ειδάλλως κινδυνεύουμε να έχουμε την τύχη της Σερβίας το δράμα της οποίας ξεκίνησε ακριβώς από τα ίδια κέντρα, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

2 σκέψεις σχετικά με το “Με αρχιτέκτονα τον Σόρος η ανθελληνική προπαγάνδα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

  1. Και που ακριβώς είναι αυτό το «μυστικό κέντρο κράτησης», Κα. Λυμπεράκη;
    Τι; Δεν είναι η Κα. Λυμπεράκη εκπρόσωπος του Σόρος στην Ελλάδα;
    Τι λέτε για την ξαδέλφη σας, Κε. Μητσοτάκη;

    Μου αρέσει!

    1. «Φυσικά διαψεύστηκε από την ελληνική κυβέρνηση…»
      Ποιος πιστεύει ότι η ελληνική; κυβέρνηση έπραξε σωστά;
      Δηλαδή ο ξάδελφος της κυρίας Λυμπεράκη έπρεπε μόνο να διαψεύσει τα γραφόμενα του Σόρος στους New York Times;
      Επίσημη καταγγελία δε θα έπρεπε να υποβάλλει η κυβέρνηση του Κούλη;

      Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.