Το ξανάσκεφτονται για την απαγόρευση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων το Πάσχα. Τι φοβούνται στην κυβέρνηση.

Μπερδεμένα είναι τα μηνύματα σχετικά με την απαγόρευση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων το βράδυ της Αναστάσης και την Κυριακή του Πάσχα.
Ο λόγος; Ο φοβος στην κυβέρνηση ότι έχουν τεντώσει παρά πολύ το σκοινί με τα μέτρα και αυτό μπορεί να σπάσει.

Αλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία υπακούει στα μέτρα και δεν υπάρχει να λυγίσει ούτε το Πάσχα.

Αλλά αυτό για την κυβέρνηση δεν σημαίνει τίποτα καθώς άμα τους μπει κάτι στο μυαλό δεν βγαίνει με τίποτα.

Άλλωστε είναι και οι πρωθυπουργικοί σύμβουλοι που πρέπει να δικαιολογήσουν τα λεφτά τους και ρίχνουν στο τραπέζι οτι τους κατέβει, χωρίς να νοιάζονται.

3 σκέψεις σχετικά με το “Το ξανάσκεφτονται για την απαγόρευση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων το Πάσχα. Τι φοβούνται στην κυβέρνηση.

  1. νομιζω οτι εχουμε φθαση σε αδιεξοδο ολα τα μετρα εχουν εισπρατικο χαρακτηρα εαν αποσυμφωρηθη η αθηνα και η θεσσαλονικη τοτε θα υπαρξη ευκολωτερη εξοδος απο την πανδιμια ενω με μετρα τυπου αποφασιζωμεν και διατασωμεν θα υπαρξη δισαρεσκεια και πολυ περισοτερο στα νησια που οι κατοικοι εναι αποκλησμενοι εχουν κλειση μικρομαγαζα ενω τα σουπερμαρκετ θυσαυριζουν αν και κανεις δεν ξερη ποιος ειναι αρνητικος και ποιος νοση δεν εχη ταμελα ουτε ο ασυνομικος αλλα ουτε ο γιατρος αυτα ταμετρα εγιναν για να δειξη η κυβερνηση οτι εχει στον πολιτη επιροη ουτε με αδειες ουτε με προστημα αλλα ουτε με διωξεις κερδιζη αλλα σταδιακα χανη .

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.