Ντροπή κυρία Σακελλαροπούλου. Ισχυρίστηκε ότι είναι η πρώτη Πρόεδρος που επισκέφθηκε συνοριακό φυλάκιο!!

Κύριε Αλκιβιάδη Στεφανή, που είστε σύμβουλος της επί των στρατιωτικών θεμάτων, γνωρίζετε αυτή την ανακοίνωση;
Σε μία ανακοίνωση που προσβάλλει τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, την αλήθεια, την ημέρα αλλά και το ίδιο το έθνος, προέβη πριν από λίγο η κυρία Σακελλαρόπουλου. Με απίστευτο θράσος προκειμένου να αυτοδιαφημιστεί, έφτασε στο σημείο να αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της, ότι

είναι η μόνη ΠτΔ που επισκέφθηκε συνοριακό φυλάκιο!
Ποιά; Η κυρία Σακελλαροπούλου που δεν τολμά καν να χρησιμοποιήσει την λέξη «Έθνος» στις ανακοινώσεις της, που απέφυγε ακόμα και να αναφερθεί στον Οθωμανικό Ζυγό, στην θρησκευτική διάσταση του εορτασμού της εθνεγερσίας κλπ κλπ.
Ας ενημερώσει κάποιος την κυρία Σακελλαρόπουλου ότι τέτοια χοντροκομμένα ψεύδη δεν λεγόντουσαν ούτε την εποχή του Σημίτη, που δεν υπήρχε διαδίκτυο.

Ενδεικτικά παραθέτουμε τις επισκέψεις του Προκόπη Παυλόπουλου σε συνοριακά και ακριτικά φυλάκια στην ενδοχώρα και τα νησιά. Για την ακρίβεια ο Προκόπης Παυλόπουλος ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τις πρώτες ημέρες της θητείας του μέχρι τις τελευταίες, επισκέφτηκε δεκάδες ακριτικά φυλάκια.
Είναι βέβαιον ότι αντίστοιχες επισκέψεις θα είχαν κάνει και οι προκάτοχοι του.

Δείτε την ντροπιαστική ανακοίνωση της κ. Σακελλαρόπουλου και ενδεικτικά επισκέψεις του Προκόπη Παυλόπουλου σε ακριτικά φυλάκια.