Δημιουργούν μια κοινωνία ζωντανών -νεκρών.

Εκατομμύρια έλληνες βρίσκονται πλέον κάτω από το όριο της φτώχειας. Αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα βασικά έξοδά επιβίωσης. Και όμως, η κοινωνία βρίσκεται στην απόλυτη καταστολή. Με πρόσχημα τα μέτρα για την πανδημία, και την αποκρουστική καταστολή μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η κοινωνία εξαθλιώνεται μέσα στην απόλυτη σιωπή. Και όπως έχουμε πει, η οικονομική κρίση είχε ξεκινήσει πριν την πανδημία αφού η αγορά Είχε ήδη καταρρεύσει από το τέλος του 2019. Η οικονομία είχε

επανέλθει στην ύφεση, όπως αποκάλυψε η τελευταία έκθεση της τράπεζας της Ελλάδος, η ανεργία κατέγραφε αρνητικά ρεκόρ εικοσαετίας, ξεπερνώντας ακόμα και την μαύρη περίοδο του 2014. Μηδενικές επενδύσεις, μηδενικά κεφάλαια από το εξωτερικό.
Την ώρα που ο Κικίλιας, ο Χαρδαλιάς και ο Τσιόδρας έσωζαν τις ζωές Ελλήνων, οι υποτιθέμενοι φωστήρες της ανάπτυξης και της ελεύθερης οικονομίας τις κατέστρεφαν.
Διασπάθιση δημοσίου χρήματος, δουλειές από την πίσω πόρτα, απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους, σκανδαλώδεις συμβάσεις και φυσικά δεκάδες εκατομμύρια στα μέσα για να σιωπούν. Και όλα αυτά, την ώρα που στα εθνικά θέματα καταγράφονται μεγάλες ήττες και ο Ερντογάν ξεσαλώνει εισβάλλοντας για πρώτη φορά μετά τα Ίμια σε χώρο ελληνικής εθνικής κυριαρχίας. Έχοντας μάλιστα καταγράψει για πρώτη φορά τα τελευταία 50 χρόνια, νίκη σε επίπεδο Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών καταθέτοντας τις συντεταγμένες για το άκυρο μνημόνιο με την Λιβύη, χωρίς καμία ελληνική αντίδραση!

Όλα αυτά με την χλιαρή, σχεδόν τυπική αντίδραση της αντιπολίτευσης. Πολύ φοβόμαστε ότι την λύση θα την δώσει πάλι ο λαός όπως το 2011.