Η Τουρκία κατά του ελληνικού Λιμενικού

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu στρέφεται εναντίον της Ελλάδας και του ελληνικού Λιμενικού, υποστηρίζοντας ότι «έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή 48 αιτούντων άσυλο» (σ.σ. παράνομοι μετανάστες) στο Αιγαίο, με τίτλο «Η Τουρκία διασώζει αιτούντες άσυλο σε κίνδυνο από την Ελλάδα».

Και όλα αυτά λίγες ώρες μετά το… ξεβράκωμα των ελεεινών τουρκικών προκλητικών ενεργειών στον Έβρο που ταξίδεψαν σε όλον τον κόσμο. Δεν μας λέει βέβαια πως και με ποια συνοδεία έφτασε η βάρκα με τους παράνομους μετανάστες ως τα ελληνικά νερά…

Τι αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα του Anadolu:

Μια τουρκική ομάδα ακτοφυλακής διέσωσε ένα σκάφος που μετέφερε 48 αιτούντες άσυλο στο Αιγαίο Πέλαγος, το οποίο απομακρύνθηκε από την ελληνική πλευρά, ανέφεραν αξιωματούχοι την Παρασκευή.
Η ελληνική ακτοφυλακή κατάσχεσε το καύσιμο και έσπασε τον κινητήρα πριν το σπρώξει στα τουρκικά ύδατα, ανέφεραν αξιωματούχοι του υπουργείου Εσωτερικών της Τουρκίας στο Anadolu.
Οι αιτούντες άσυλο διασώθηκαν στα ανοικτά των ακτών της βορειοδυτικής επαρχίας Canakkale της Τουρκίας στις 29 Απριλίου.
Η τουρκική ακτοφυλακή τράβηξε επίσης βίντεο της ελληνικής πλευράς να σπρώχνει τους αιτούντες άσυλο αντί να τους σώζει.
Οι αιτούντες άσυλο ήταν 25 Αφγανοί, 22 Κονγκολέζοι και ένας Ιρανός.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Η Τουρκία κατά του ελληνικού Λιμενικού

  1. οσο παει και περισσότερο αποθρασσυνεται η Τ…. κι ενας Θεός ξερει τι μας περιμενει στό άμεσο μέλλον……κ εμεις; τι κανουμε;;; υποτασσόμεθα στίς βουλές τών προστατών του πολιτικού μας προσωπικου….ΔΥΣΤΥΧΩΣ……………………εξοργιστικη καθισταται η συνεχιζομενη αδρανεια απαντων των πολιτικων μας!!!!!!! γιατι άραγε τους ακολουθουν και οι πέραν του Ατλαντικού ομογενεις μας;;;; γιατι;;;;;;;;;μεχρι πότε ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ θα προστατευη τά αχάριστα Ελληνοπαιδα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.