ΤΩΡΑ! ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

(Διεθνής Τύπος)

Γιατί μποϊκοτάζ της Τουρκίας…;;;;

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ, ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ,
ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ,
ΤΟ 74 ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ 37% ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Β. ΚΥΠΡΟΥ,
ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΟΖ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΟΡΥΚΤΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ,
ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ,
ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΑΡΑΤΤΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΑΦΡΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ,
ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ, ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ,
ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΑΠΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΛΑΩΝ,
ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ…..
ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΟΠΛΩΝ ΓΙΑ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΑΦΤΑΡ,
ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΟΖ ΤΗΣ ΜΕ ΛΙΒΥΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,
ΠΡΟΩΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΤΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ
ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΥΡΙΑ

«Το μποϊκοτάζ της Τουρκίας δεν είναι απλώς μια προσπάθεια να διαταράξει οικονομικά μια επιχειρηματική αυτοκρατορία ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων που επωφελείται από τη σφαγή, τον αυταρχισμό και τον εκφοβισμό. Είναι επίσης μια ηθική στάση ενάντια στην εκμετάλλευση, την τρομοκρατία και τον εκμηδενισμό του κουρδικού λαού και άλλων κοινοτήτων, με στόχο την εθνικιστική κρατική νοοτροπία της Τουρκίας. Το μποϊκοτάρισμα της Τουρκίας σημαίνει ότι λέμε ΟΧΙ στην ομαλοποίηση και τη λευκή πλύση της δικτατορίας και της γενοκτονικής πολιτικής ».

Dilar Dirik, Κούρδος ακαδημαϊκός και ακτιβιστής

Επί πλέον πέντε λόγοι για μποϊκοτάζ της Τουρκίας……

– Η Τουρκία είναι ένα φασιστικό κράτος
Το τουρκικό κράτος ιδρύθηκε πριν από 100 χρόνια στη βάση γενοκτονιών Αρμενίων, Ελλήνων και Ασσυρίων. Πολλές από τις σημερινές τουρκικές ελίτ έκαναν την περιουσία τους από την περιουσία εκείνων που διέφυγαν ή σφαγιάστηκαν.
Το 2015, οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις μεταξύ του τουρκικού κράτους και του PKK κατέρρευσαν. Το κράτος επιτέθηκε στον άμαχο πληθυσμό με αγριότητα που δεν το έχει δει από τη δεκαετία του 1990 . Ο στρατός επιτέθηκε σε πόλεις και χωριά, εγκατέστησε κυλιόμενες στρατιωτικές απαγορεύσεις κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των οποίων πυροβολήθηκε όποιος είδε στο δρόμο. Ολόκληρες γειτονιές και χωριά καταστράφηκαν στο έδαφος.
Από την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016, μια συνεχιζόμενη καταστολή έχει δει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να συλληφθούν και να απολυθούν από την εργασία . Πάνω από 180 μέσα ενημέρωσης έκλεισαν και εκατοντάδες δημοσιογράφοι συνελήφθησαν. Δεν υπάρχουν ανεκτές φωνές. Η Τουρκία έχει πλέον περισσότερους δημοσιογράφους πίσω από τα κάγκελα από οποιαδήποτε άλλη χώρα στη Γη.
Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν έχει ξαναγράψει το σύνταγμα για να δώσει στον εαυτό του την απόλυτη εξουσία και έχει φυλακίσει μεγάλο αριθμό πολιτικών αντιπολίτευσης.

– Η τουρκική οικονομία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τουρισμό
Το 2017, το ΑΕΠ της Τουρκίας ανήλθε σε περίπου 851,52 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, αλλά αυτό έπεσε στα 713,51 δισεκατομμύρια δολάρια το 2018. Η ανεργία αυξάνεται σταθερά . Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικονομία συρρικνώθηκε κατά 2,6% το πρώτο τρίμηνο του 2019.
Ωστόσο, ο αριθμός των ξένων που επισκέπτονται την Τουρκία αυξήθηκε σχεδόν 22% από το 2017 έως το 2018. Η τουρκική οικονομία εξαρτάται όλο και περισσότερο από τον τουρισμό.
Ο τουρισμός στην Τουρκία χρηματοδοτεί τη γενοκτονία, τον ηθικό καθαρισμό και τον πόλεμο. Υπάρχει μια άμεση σχέση μεταξύ της τουριστικής βιομηχανίας στην Τουρκία, του καθεστώτος Ερντογάν και του εμπορίου όπλων. Τα χρήματα που δαπανώνται για τις διακοπές σας μπορεί να δαπανηθούν για τη θανάτωση Κούρδων και την Άλωση Ελληνικών εδαφών….
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε το Τουρκικό Στατιστικό Ινστιτούτο, μόνο το 2018, ο τουρισμός αντιπροσώπευε έσοδα 29,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ και τον ίδιο χρόνο ο στρατιωτικός προϋπολογισμός της Τουρκίας αυξήθηκε κατά 24% σε 19 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.
Με απλά λόγια: όσο περισσότεροι τουρίστες απολαμβάνουν τις παραλίες της Τουρκίας, τόσο περισσότεροι Κούρδοι και άμαχοι θα πεθάνουν.

– Η βάση ισχύος του Ερντογάν βασίζεται σε μια σταθερή οικονομία
Τον Μάιο του 2018, ο Forbes ανέφερε ότι «από τότε που ο Ερντογάν έγινε Πρόεδρος τον Αύγουστο του 2014, η Λίρα έχει χάσει ένα εκπληκτικό 56% της αξίας της», περιγράφοντας τη Λίρα ως «τακούνι του Αχίλ» του Ερντογάν.
Η δύναμη και η σταθερότητα του Ερντογάν βασίζεται, μεταξύ άλλων, στη διανομή πολλών χρημάτων στους υποστηρικτές και τους οπαδούς του. Όταν η οικονομία μειώνεται, η υποστήριξη για τον Ερντογάν πέφτει επίσης. Όπως επισημαίνει ο Κουρδός ακτιβιστής Ercan Ayboğa, «Όταν δεν είναι πλέον σε θέση να δώσει χρήματα στους οπαδούς του, ολόκληρο το σύστημα μπορεί να σπάσει.»

– Οι εκστρατείες μποϊκοτάζ έχουν ιστορία επιτυχίας
Το μποϊκοτάζ των προϊόντων της Νότιας Αφρικής και η πολιτιστική και ακαδημαϊκή εκστρατεία μποϊκοτάζ που ήταν ενεργή από τη δεκαετία του 1960 έως τη δεκαετία του 1990 αναγνωρίζεται ευρέως ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στο τέλος του συστήματος του απαρτχάιντ σε αυτήν τη χώρα.
Το παλαιστινιακό κίνημα «μποϊκοτάζ, εκποίηση και κυρώσεις» (BDS) για μποϊκοτάζ των ισραηλινών αγαθών και πολιτιστικών προϊόντων ξεκίνησε το 2005, ως επί το πλείστον διαμορφώθηκε στην εκστρατεία της Νότιας Αφρικής. υπήρξε πολύ αποτελεσματική στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την κατάσταση των Παλαιστινίων και στην επιτυχή πίεση διεθνών εταιρειών να αποσύρουν τις συμβάσεις τους για κατεχόμενη παλαιστινιακή γη.
«Το μποϊκοτάζ είναι σημαντικό επειδή το τουρκικό κράτος χρηματοδοτεί τον πόλεμο και την καταστολή των Κούρδων στο Μπακούρ [Τουρκία] και τη Συρία με πολλά χρήματα. Είναι πολύ σημαντικό το τουρκικό κράτος να έχει λιγότερα χρήματα για την καταστολή της κοινωνίας και των Κούρδων, και για τους πολέμους του. Πρέπει να την επιτελούμε όποτε μπορούμε και να κάνουμε την οικονομία της Τουρκίας όσο πιο αδύναμη γίνεται ».

– Κούρδος ακτιβιστής Ercan Ayboga
Ένας νέος ιστότοπος ζητά μποϊκοτάζ της Τουρκίας σε αλληλεγγύη με την επανάσταση του Ροζάβα και το κίνημα της κουρδικής ελευθερίας.

Μποϊκοτάζ «Τουρκικός φασισμός»

Η Τουρκία από καιρό καταπιέζει τον κουρδικό πληθυσμό της, καθώς και άλλες μειονότητες που δεν ταυτοποιούνται ως τουρκικές. Κούρδοι άνθρωποι ζουν εντός των συνόρων της Τουρκίας, της Συρίας, του Ιράκ και του Ιράν.
Μια επανάσταση λαμβάνει χώρα στην κουρδική πλειοψηφική περιοχή της Rojava, βόρεια Συρία, βασισμένη στις αρχές της άμεσης δημοκρατίας, της ελευθερίας των γυναικών και της οικολογίας. Η Τουρκία εισέβαλε και κατέλαβε την περιοχή Αφρίν της Ροζάβα πέρυσι. Και απειλεί μια νέα εισβολή στη βόρεια Συρία. Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρει ότι η επανάσταση και οι Λαϊκές Μονάδες Προστασίας της αποτελούν απειλή για την ασφάλεια της Τουρκίας. Στην πραγματικότητα, το τουρκικό κράτος βλέπει την επανάσταση στα σύνορά της ως άμεση απειλή για τον αυταρχικό του κανόνα.

Το τουρκικό καθεστώς γίνεται όλο και πιο δικτατορικό. Την περασμένη εβδομάδα, ο Ερντογάν αφαίρεσε πολλούς εκλεγμένους δημάρχους, αντικαθιστώντας τους με «διαχειριστές» που ελέγχονται από το κόμμα του. Οι δήμαρχοι ήταν μέρος του προοδευτικού αριστερού Λαϊκού Δημοκρατικού Κόμματος (HDP). Το HDP είναι ένα φιλο-κουρδικό, φεμινιστικό κόμμα . Είναι καλεί για τη δημιουργία της άμεσης δημοκρατίας στην Τουρκία με βάση οικολογικές αρχές.

Τόσο το HDP της Τουρκίας όσο και οι ιδέες της επανάστασης της Rojava εμπνέονται από την πολιτική του φυλακισμένου ηγέτη του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) Αμπντουλάχ Οτσαλάν . Ο alancalan έχει παραιτηθεί από το αίτημά του για ένα κράτος για τον κουρδικό λαό. Και αντ ‘αυτού ζήτησε αυτονομία βασισμένη στην άμεση δημοκρατία. Αυτές οι ιδέες αποτελούν άμεση απειλή για τον δικτατορικό κανόνα του Ερντογάν, ο οποίος βασίζεται σε έναν αποκλειστικό εθνικισμό που βασίζεται στην «Τουρκικότητα».

Activists call for boycott of tourism to Turkey because it ‘funds the state’s war on the Kurdish people’

Activists in cities across the UK are planning to picket travel agencies on 4 May. They want to persuade people to boycott holidays in Turkey.
Kurdish activists have repeatedly called for holiday-makers to boycott Turkey in protest at the state’s crimes against Kurdish communities. It represses Kurdish people living within its borders, for example, and last year launched an invasion and occupation of Afrin in Rojava (northern Syria). In 2018, the Permanent Peoples’ Tribunal (PPT) found Turkish president Recep Tayyip Erdoğan and the Turkish state guilty of war crimes, as well as crimes against humanity, against the Kurdish people.

Protests planned across the UK

People from 10 towns and cities across England and Wales are taking part in the day of action in solidarity with Kurdish hunger strikers. Campaigners have sent The Canary a press release arguing that holidaying in Turkey “indirectly supports human rights abuses in Turkey”.
The day of action will focus on TUI (formerly Thomson Holidays). TUI is one of the companies named in new research just released by the international RiseUp4Rojava initiative. The research highlights the links between international travel agencies, Turkish hotel chains and airlines, and the Turkish state.
The owners of Turkish hotel chains and airlines are often closely linked with the Turkish state. For example, RiseUp4Rojava uncovered that TUI advertises rooms in D-Resort in Marmaris. D-Resort is controlled by Doğuş Holding. Billionaire Ferit Şahenk is CEO of Doğuş Holding and also a board member of the Foreign Economic Relations Board (DEİK) of Turkey. In 2013, Doğuş’s NTV network came under fire for failing to report on dissent against Erdoğan‘s government.

Tributes paid after ‘highly regarded’ surgeon dies with coronavirus

The Canary , 7th April 2020
Protests are planned in Cardiff, Merthyr Tydfil, Bangor, Swansea, Barry, Manchester, Liverpool, Penzance, and Hull. Five activists in Bristol have also pledged a five-day solidarity hunger strike.

Thousands on hunger strike worldwide

Over 7,000 Kurdish activists are currently on hunger strike around the world. Leyla Güven, a Kurdish member of the Turkish parliament, began the strike while she was in prison on 7 November 2018. She has continued her strike since her release in January.

Imam Sis, a 32-year-old Kurdish resident of Newport in South Wales, has also been on an indefinite hunger strike since December 2018. Both he and Güven are in increasingly critical condition.
The hunger strikers are calling for an end to the isolation of imprisoned Kurdish leader Abdullah Öcalan, who has been held since 1999 and denied access to his lawyers since 2011. He has only been allowed very brief family visits to check he is alive in recent years. The hunger strikers are also demanding the Council of Europe’s Committee for the Prevention of Torture (CPT) re-open its investigation into Öcalan’s imprisonment.
Many of the hunger strikers are prisoners in Turkey. On 30 April, 15 prisoners announced that they planned to make their hunger strike a “death fast” if their demands are not met.

“Tourism directly funds the state’s war on the Kurdish people”

Memed Aksoy from the Kurdish community in Newport said:
Tourism directly funds the state’s war on the Kurdish people. In the name of humanity, we ask everyone to boycott holidaying in Turkey. Therefore we call upon every one who stands in solidarity with the Kurdish People to avoid visiting Turkish holiday resorts.

Kurdistan Solidarity Cymru, meanwhile, made the following statement:
Tourism accounts for 11.6% of Turkey’s economy, contributing $26 billion to their economy in 2017. This income helps fuel Turkey’s war on the Kurds… Over 2 million people from the UK visited Turkey in 2018, making the UK one of the top 5 countries supporting Turkey’s tourist income.
We cannot rely on governments alone to pressure Turkey, attacking their economy through boycotts is an important part of the campaign. TUI profits from facilitating holidays to Turkey. In addition to encouraging individuals to boycott Turkey we will put pressure on… TUI to drop Turkish holidays from it’s selection.”

The Canary contacted TUI for a comment on the planned protests. We had not received a reply at the time of writing.
The Kurdish hunger strikers are literally putting their lives on their line to make their demands heard. They deserve us to hear them. And one important way to show solidarity is to boycott holidays in Turkey.

Featured image via Eliza Egret

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΤΩΡΑ! ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

 1. Η ΕΓΚΥΡΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ OLYMPIA.GR ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΚΑΙ ΕΥΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΗΡΙΑΛ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ…. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΩΡΑΪΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ «ΔΙΔΑΞΕΙ» ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ….. ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΙΖΑΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΠΕΣ ΤΗΣ ΒΑΘΥΤΕΡΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ,… ΣΕ ΧΑΜΌΣΠΙΤΑ…ΣΠΗΛΙΕΣ…..ΑΧΥΡΟΚΑΛΥΒΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΝΤΡΑ……. ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ….. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΟΜΑΙΜΟΣ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΒΡΕΚΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕ …. ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΘΗΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟ…. ΟΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ… ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ, ΛΑΣΠΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…… ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ….. ΞΗΡΑ, ΑΕΡΑ, ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΑΝ….. ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΤΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ; ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΠΕΣ ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ…. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΕΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ…… ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ….. ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ….. ΣΦΑΓΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΩΝ..
  ΕΥΓΕ OLYMPIA.GR !
  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Η ΘΑΡΑΛΕΑ ΑΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ….
  ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ
  http://www.ledrastory.com cyprushellnica.blogspot.com

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.