Η αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι τα εδάφη που κατέλαβαν οι Τούρκοι στον #Εβρο είναι Ελληνικότατα

Στον Έβρο τα πράγματα είναι απλά. Οι χάρτες υπάρχουν, τα στοιχεία υπάρχουν. Όποιος προσπαθεί να αρνηθεί, ή να καλύψει την πραγματικότητα, ή δεν γνωρίζει τα στοιχεία, ή ψεύδεται.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλη επικυρωμένη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, τα όσα ορίζει το Πρωτόκολλο του 1926 ισχύουν για τα ποτάμια ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.

Ο Χάρτης No. 9 –
Η απόλυτη αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι τα εδάφη που κατέλαβαν οι Τούρκοι είναι Ελληνικότατα. Ο χάρτης της συγκεκριμένης περιοχής της Επιτροπής Διαχάραξης Ελληνοτουρκικών συνόρων (1926), με τις υπογραφές από Έλληνα αξιωματικό Μινωτάκη, τον Τούρκο συνταγματάρχη Χαϊλουράχ Μπέη και τον Ολλανδό συνταγματάρχη. Μπάκερ.

Στο παρακάτω λινκ βρίσκονται αναλυτικά ΟΛΟΙ οι χάρτες της Επιτροπής Διαχάραξης Ελληνοτουρκικών συνόρων (1926), με τις υπογραφές από τον Έλληνα αξιωματικό Μινωτάκη, τον Τούρκο συνταγματάρχη Χαϊλουράχ Μπέη και τον Ολλανδό συνταγματάρχη Μπάκερ.

Χάρτης της Επιτροπής Διαχάραξης Ελληνοτουρκικών συνόρων (1926)

—————–

Η Τουρκία αμφισβητεί τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ, διμερή, οριοθετική ΣΥΜΦΩΝΙΑ, δηλαδή το πρωτόκολλο του 1926 και θέλει να «ΓΚΡΙΖΑΡΕΙ» τα σύνορα/όρια μεταξύ των δύο χωρών, ότι κι αν λένε οι δικοί μας ότι δεν πρόκειται για «συνοριακή διαφορά», αλλά για «τεχνικό ζήτημα».

2 σκέψεις σχετικά με το “Η αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι τα εδάφη που κατέλαβαν οι Τούρκοι στον #Εβρο είναι Ελληνικότατα

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.