«Στο σκοτάδι η φαντασία είναι πιο ζωηρή απ’ ό,τι στο άπλετο φως», ΚΑΝΤ

*Γράφει ο Χρήστος Κ. Μακρίδης

Όταν απαντώντας σε ερώτηση για το R μηδέν και το RT ήτοι τον αναπαραγωγικό ρυθμό του Covid 19, δηλώνετε στις 4/5 ότι «υπερβάλαμε στους θανάτους αφού όσοι πέθαιναν χρεώνονταν στον κορονοϊό», ενώ σήμερα 26/5 επαίρεστε για τον μικρό αριθμό θανάτων, τότε εύλογα, αγαπητέ εκπρόσωπε του υπουργείου Υγείας, δημιουργείτε ερωτηματικά, αφήνετε περιθώρια για δεύτερη σκέψη.

Τότε, η απουσία τάξης στα λεγόμενά σας, όπως αυτή η χαρακτηριστική αντίφαση που εμπεριέχει κόκκους αλήθειας, προκαλεί σύγχυση και απορίες στο κοινό.

Τότε, η εικόνα της σύνολης αντίδρασης σας παραπέμπει νομοτελειακά στα λόγια του πρώην Αμερικανού προέδρου, Χάρυ Τρούμαν: «Αν δεν μπορείς να τους πείσεις, μπέρδεψέ τους».

Σε κάθε περίπτωση, θα προσφέρατε καλή υπηρεσία στην αλήθεια και στην ψυχική υγεία των πολιτών, αν στο πλαίσιο της τελευταίας ενημέρωσης της επιτροπής σήμερα παρουσιάζατε ενδελεχώς συγκριτικούς πίνακες, όχι με βάση τα πρωτόκολλα και τους μαθηματικούς τύπους ήτοι τις υποθέσεις εργασίας, για τον ακριβή αριθμό θανάτων της χώρας από τον κοινό ιό της γρίπης.

Οι λέξεις και τα γυαλιά, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, θολώνουν κ. Τσιόδρα οτιδήποτε δεν κάνουν πιο ευκρινές…

*Πολιτικός Επιστήμων – Τεχ.Γεωπόνος – Παιδαγωγός

Μια σκέψη σχετικά μέ το “«Στο σκοτάδι η φαντασία είναι πιο ζωηρή απ’ ό,τι στο άπλετο φως», ΚΑΝΤ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.