Με παρέμβαση Κικίλια λύθηκε το θέμα με την 3χρονη Στέλλα από την Κρήτη

Στην Αθήνα έρχεται σήμερα, έπειτα από παρέμβαση του Βασίλη Κικίλια, η τρίχρονη Στέλλα Βρανάκη από την Κρήτη που δεν μπορούσε να υποβληθεί στο προγραμματισμένο χειρουργείο, διότι ο φάκελός της χάθηκε από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Η ιστορία της μικρής Στέλλας από την Κρήτη που πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση συγκίνησε τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, ο οποίος επικοινώνησε με τη μητέρα του κοριτσιού και υποσχέθηκε ότι το θέμα θα λυθεί το ταχύτερο.

Όπως αναφέρει η μητέρα, ο κ. Κικίλιας τη ρώτησε τόσο για την υγεία της μικρής ενώ της επεσήμανε ότι θα διερευνήσει το θέμα με τη λίστα από την οποία το όνομα του παιδιού έχει χαθεί.

Η μητέρα μίλησε με τον διοικητή του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» και η ίδια μαζί με την κόρη της ταξιδεύουν στην Αθήνα. Όπως επισημαίνει η κ. Βρανάκη, οι γιατροί θα κάνουν επανεξέταση στο μικρό παιδί και στη συνέχεια θα της πουν τι μέλλει γενέσθαι με το χειρουργείο.

Υπενθυμίζεται πως η επέμβαση της μικρής Στέλλας θα γινόταν στις αρχές της άνοιξης, όμως, η υγειονομική κρίση που ακολούθησε είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή του χειρουργείου. Οταν πριν από λίγες ημέρες η μητέρα του παιδιού τηλεφώνησε στο νοσοκομείο, προκειμένου να μάθει τη νέα ημερομηνία της επέμβασης, ενημερώθηκε από τη γραμματεία πως το όνομα της Στέλλας δεν βρίσκεται στη λίστα των χειρουργείων και πως ο ιατρικός φάκελος δεν υπάρχει.

«Πρόκειται για ζήτημα ζωής και θανάτου. Υπάρχουν πολλά παιδιά με αντίστοιχα προβλήματα υγείας. Τι θα κάνουν; Θα τα αφήσουν να πεθάνουν;» διερωτήθηκε η μητέρα, κατά τη διάρκεια συνέντευξή της σε τηλεοπτικό σταθμό.

Εχοντας πάρει την επιθυμητή κατεύθυνση η υπόθεση της κόρης της, η μητέρα τόνισε πως πρέπει να βρεθεί λύση για όλα τα παιδιά της χώρας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και πως πρέπει να στηριχθεί το νοσοκομείο και οι γιατροί του νοσοκομείου.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Με παρέμβαση Κικίλια λύθηκε το θέμα με την 3χρονη Στέλλα από την Κρήτη

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.