Ξίφος αξιωματικού σε αποθήκη με φούντα!

Στη «φάκα» της Αστυνομίας έπεσε ένα ζευγάρι το οποίο διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στο Βόλο. Μάλιστα, στο πλαίσιο των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους έξι κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ένα ξίφος!

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας αιφνιδίασαν τον 52χρονο Έλληνα και την 37χρονη φίλη του με καταγωγή από τη Λευκορωσία, στο σπίτι του άνδρα σε περιοχή της Μαγνησίας. Ακριβώς δίπλα στο σπίτι, ο άντρας διατηρούσε ερασιτεχνικό συνεργείο αυτοκινήτων, όπως το αποκαλούσε, το οποίο λειτουργούσε ως «βιτρίνα».

Στην έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν πέντε κιλά και 28,9 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, άλλα 780 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας», ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 38 εκατοστών και δύο ζυγαριές ακριβείας.
Ωστόσο, τη μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ανάμεσα στα υπόλοιπα ευρήματα εντοπίστηκε και ένα ξίφος αξιωματικού!

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση. Ωστόσο, και οι δύο αρνούνται την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Οι αστυνομικοί, πάντως, ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπιστεί η χασισοφυτεία που να δικαιολογεί τις μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που βρέθηκαν.