Έχουν κάνει χωματερή τη Μόρια – Υγειονομική «βόμβα» η περιοχή

Λύματα, πλαστικά, αμέτρητες σακούλες σκουπιδιών, ποντίκια και κουφάρια ζώων, συνθέτουν ένα σκηνικό υγειονομικής «βόμβας» -Παραμάγαζα, όπως μανάβικα και κρεοπωλεία λειτουργούν γύρω και μέσα στον καταυλισμό οι μετανάστες

Τρωκτικά, κουφάρια ζώων, λύματα και αμέτρητες σακούλες σκουπιδιών συνθέτουν ένα σκηνικό υγειονομικής «βόμβας» στη Μόρια, καθιστώντας την περιοχή ακατάλληλη για διαβίωση.

Αν προστεθούν και οι παράνομες κατασκευές δόμησης που έχουν στηθεί γύρω από τον καταυλισμό, στις οποίες λειτουργούν τζαμιά και παράνομα κρεοπωλεία, γίνεται αντιληπτό το μέγεθος της αυθαιρεσίας των φιλοξενούμενων αλλοδαπών, που αδιαφορούν επιδεικτικά για τους ντόπιους.


Οι ντόπιοι από την πλευρά τους έχουν προβεί σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, καθώς φοβούνται όχι μόνο για τη δημόσια υγεία αλλά και για τη συνεχόμενη καταπάτηση των εκτάσεών τους από τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που ζουν στο ΚΥΤ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες οι κάτοικοι του χωριού είχαν καταγγείλει τον αφανισμό αιωνόβιων ελαιόδεντρων, τα οποία οι αλλοδαποί έκοβαν από τη ρίζα για να εγκαταστήσουν σκηνές στα κτήματα.

«δημοκρατία»

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Έχουν κάνει χωματερή τη Μόρια – Υγειονομική «βόμβα» η περιοχή

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.