ΙΔΟΥ Ο ΕΝΟΧΟΣ: «Μου ζήτησε να προφυλακίσω τον Γιάννη Αγγέλου»!

Μία αποκάλυψη ντροπής και αίσχους. Για αυτούς που έστειλαν στον θάνατο τον έντιμο Γιάννη Αγγέλου.

Αναμένουμε τώρα να δούμε τις αντιδράσεις αυτόν που άφησαν την παράταξη στα χέρια μίας εγκληματικής οργάνωσης.

Αναμένουμε ειδικά από την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, να κάνει έστω και μία δήλωση. Διότι ο ίδιος ο αείμνηστος πατέρας της, φέρεται να ήταν αυτός που απέτρεψε το βρώμικο σχέδιο ενός ελεεινού.

Και αυτός είναι ο λόγος που πανικόβλητοι οι μουσαφίρηδες πειρατές της παράταξης απαγόρευσαν στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο να συνεχίσει την απολογία του. Δεν πειράζει, μακάρι να πάει στο ειδικό δικαστήριο για να συρθούν εκεί αυτοί που τώρα προστατεύονται από τους ελεεινούς και τους επίορκους.

 

Διαβάστε εδώ ποιον κατονόμασε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ως ενορχηστρωτή της σκευωρίας κατά του αείμνηστου Γιάννη Αγγέλου, στενού συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΙΔΟΥ Ο ΕΝΟΧΟΣ: «Μου ζήτησε να προφυλακίσω τον Γιάννη Αγγέλου»!

  1. ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ, ΑΦΟΥ Ο ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ, ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΩΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΠΕΘΑΝΕ. ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΑ ΚΟΡΛΕΟΝΕ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.