Ο Γεραπετριτης δείχνει την έξοδο από την κυβέρνηση στον Γεωργιάδη;

Eνόχληση έχει προκαλέσει στο Μαξίμου κατά καιρούς η μιντιακή… υπερδραστηριότητα του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη.

Στο πρωθυπουργικό επιτελείο, όπως γράφει ο Neo στο matrix24, δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι ούτε τις διαρκείς οργίλες παρεμβάσεις του για την υπόθεση Novartis, αλλά ούτε και τον αριθμό των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών του εμφανίσεων..

Μάλιστα, χθες, ο υπουργός Επικρατείας -και alter ego του Κυριάκου Μητσοτάκη- Γιώργος Γεραπετρίτης, φρόντισε με προσεκτικές διατυπώσεις, να αφήσει μία αιχμή για τον υπουργό Ανάπτυξης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha και ακούγοντας τον δημοσιογράφο να τού παραπονιέται επειδή βγαίνει πολύ σπάνια στα ΜΜΕ, ο Γεραπετρίτης απάντησε «πρώτα η δουλειά».

Όταν, λοιπόν, ο συνομιλητής του υπουργού τού έφερε ως παράδειγμα τον Άδωνι Γεωργιάδη που καταγράφει… 40 εμφανίσεις την ημέρα, ο Γεραπετρίτης δεν κρατήθηκε, παρά σχολίασε: «Ο Άδωνις είναι τόσο πληθωρικός και ασυγκράτητος που είναι δύσκολο να τον βάλεις σε κουτί.

Για εμάς που είμαστε περισσότερο αγοραφοβικοί και μετρημένοι, το 40 μπορεί να παραπέμπει σε ετήσιες εμφανίσεις». Και, εντάξει: το «αγοραφοβικοί» δεν παραπέμπει σε κριτική. Όμως, το «μετρημένοι» δείχνει ότι… κάποιος άλλος δεν είναι καθόλου «μετρημένος»…

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως ο Γεραπετριτης ήταν αυτός που προανήγγειλε τον ανασχηματισμό.

Πηγή: zoornalistas.com

3 σκέψεις σχετικά με το “Ο Γεραπετριτης δείχνει την έξοδο από την κυβέρνηση στον Γεωργιάδη;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.