Μια ντουζίνα αστυνομικοί του Χρυσοχοΐδη πετάνε στο δρόμο ηλικιωμένους στα Πετράλώνα για να πάρει το σπίτι τους η τράπεζα.

Οι ηλικιωμένοι έβλεπαν μια ντουζίνα αστυνομικούς να τους πέταξε στο δρόμο σαν να ήταν οι χειρότεροι εγκληματίες της χώρας. Πλέον όποιος χρωστάει δεν είναι ασφαλής στο σπίτι σε αυτή τη χώρα. Η κυβέρνηση μαλιστα συνδράμει τις τράπεζες που βγάζουν τα σπίτια σας στους πλειστηριασμούς και κάνουν κατασχέσεις με άφθονους αστυνομικούς για να παραδοθούν τα σπίτια στα κοράκια.

Οι ηλικιωμένοι είχαν χρέη σε τράπεζα και το σπίτι τους κατασχέθηκε, με τους δικαστικούς κλητήρες να εμφανίζονται για να εκτελέσουν την κατάσχεση, με τη συνδρομή της αστυνομίας.

Το θέμα είναι όμως πως οι αστυνομικοί, διψήφιος αριθμός όπως φαίνεται στο φωτογραφικό στιγμιότυπο που δημοσίευσε το zougla.gr, εισέβαλαν βιαίως στο σπίτι, προκαλώντας τις αντιδράσεις των γειτόνων του ζευγαριού. Μάλιστα, τα πνεύματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα να γίνουν και δύο προσαγωγές.

2 σκέψεις σχετικά με το “Μια ντουζίνα αστυνομικοί του Χρυσοχοΐδη πετάνε στο δρόμο ηλικιωμένους στα Πετράλώνα για να πάρει το σπίτι τους η τράπεζα.

  1. ΕΧΩ ΠΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΔΙΩΤΘΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.