20χρονος πέθανε από ηλεκτροπληξία στο σταθμό «Αττική» προσπαθώντας να κάνει γκράφιτι

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένας 20χρονος στις ράγες του σταθμού του ΗΣΑΠ «Αττική» στις 4 τα ξημερώματα.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε εσπευσμένα τον νεαρό στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο», ωστόσο εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, από ηλεκτροπληξία.

Ο άτυχος νεαρός φέρεται να προσπάθησε να κάνει γκράφιτι και πέρασε κάθετα τις γραμμές του ηλεκτρικού με αποτέλεσμα να ακουμπήσει σε αυτές και να υποστεί ηλεκτροπληξία. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα.

H ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

«Στις 4 το πρωί του Σαββάτου, ομάδα νεαρών ατόμων εισήλθε στο χώρο ελιγμών- εναπόθεσης συρμών της Γραμμής 1 στην Αττική, προκειμένου να κάνει γκράφιτι σε συρμούς. Στην προσπάθειά τους να διασχίσουν το χώρο ελιγμών, ένας εξ αυτών σκόνταψε και έπεσε στη ρευματοφόρο γραμμή.

Άμεσα δόθηκε εντολή διακοπής ρεύματος, έγινε κλήση του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας. Στις 4:20 το νεαρό άτομο παρέλαβε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να το μεταφέρει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Κατά τη διάρκεια της διακομιδής του, ο νεαρός εξέπνευσε και ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο Νοσοκομείο.

Η ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. συνέστησε ήδη Επιτροπή, η οποία σε συνεργασία με τις Εισαγγελικές Αρχές και την Αστυνομία θα διερευνήσει τις συνθήκες του».