Πράματα και θάματα στις φυλακές Δομοκού και Κορυδαλλού

Σε πολυτελές τατουατζίδικο είχαν μετατρέψει οι κρατούμενοι την Ε1 Πτέρυγα των φυλακών Δομοκού και μάλιστα μετά… μουσικής, όπως αποδείχθηκε στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιήθηκε, κατά την διάρκεια της οποίας στα κελιά και τους κοινόχρηστους χώρους βρέθηκαν και όπλα.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν και στη συνέχεια κατασχέθηκαν τέσσερα αυτοσχέδια μαχαίρια και δύο σουβλιά, αλλά και μέσα επικοινωνίας, όπως ένα κινητό με φορτιστή και αυτοσχέδια καλώδια με θύρα USB. Στους χώρους βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, δύο αυτοσχέδιες μηχανές για τατουάζ, ένα… woofer και δύο μικρά ηχεία!

Ήδη έχει ξεκινήσει σχετικός πειθαρχικός έλεγχος που αφορά στα ευρήματα, για τα οποία ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιοι εισαγγελείς των φυλακών και της Λαμίας, ενώ η Ασφάλεια Λαμίας διενεργεί προανάκριση για να σχηματίσει δικογραφία σε βάρος των υπαίτιων κρατουμένων.

Έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν και στις φυλακές Κορυδαλλού (διήρκεσαν 6 ώρες), όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

– δώδεκα νάιλον συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 8,3 γραμμαρίων, 3,2 γραμμάρια λευκής σκόνης (πιθανόν ναρκωτικής ουσίας), μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σε μορφή σοκολάτας),
– έξι αυτοσχέδια μαχαίρια,
– το χρηματικό ποσό των 63 ευρώ,
– ρόπαλο και κομμάτι καθρέπτη,
– τρία κινητά τηλέφωνα και δύο φορτιστές,
– τέσσερα handsfree, δύο USB και κάρτα sim.