Οι Τούρκοι ετοιμάζουν επίθεση στην Αρμενία!

Σοβαρότατες αποκαλύψεις από την Κύπρια πρώην ευρωβουλευτή και πρόεδρο του κόμματος Αλληλεγγύη Ελένη Θεοχάρους για την κατάσταση στα σύνορα Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν και τον τουρκικό δάκτυλο – Τι αποκαλύπτουν πηγές από η Συρία.

«ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Ο σύγχρονος Χίτλερ στέλνει χιλιάδες τζιχαντιστές στο Αζερμπαϊτζάν για να επιτεθούν στην Αρμενία. Μεγίστη επιφυλακή στην Αρμενία. Επίκειται η επίθεση στην Σύρτη ενώ ελέγχουν πλήρως την Μισράτα. Πότε θα αντιδράσει η ΕΕ; Οι ΗΠΑ; Μετά το Περλ Χάρμπορ; πολύ φοβάμαι για το Καραμπάχ. η στρατιωτική βάση οι S-400 και ο πυρηνικός σταθμός στο Μετσαμόρ μπορεί να προστατεύσουν την Αρμενία αλλά πολύ φοβάμαι για το Αρτσάχ», αναφέρει σε ανάρτησή της η Ελένη Θεοχάρους.

Οι τουρκικές δυνάμεις άρχισαν να στρατολογούν τζιχαντστές από τη Συρία για να τους στείλουν στο Αζερμπαϊτζάν για να πολεμήσουν με τον στρατό της Αρμενίας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρονται από τη Συρία και επικαλείται η American Herald Tribune η Τουρκία άνοιξε ειδικά γραφεία σε διάφορα μέρη του Αφρίν για να προσελκύσει μαχητές και να τους ενθαρρύνει να υπογράψουν συμβάσεις (με μηνιαίο μισθό 2.500 δολαρίων) με για να πάνε να πολεμήσουν στο Αζερμπαϊτζάν για μια περίοδο έξι μηνών.

Η Τουρκία προκαλεί και εκεί τον θάνατο. Και με τις ενέργειές της, απειλεί με γενικότερη σύρραξη στον Καύκασο.

Κι «ο σιωπών δοκεί συναινείν». Δηλαδή, η Δύση.

Το μακρύ χέρι της Τουρκίας προκαλεί θάνατο

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Οι Τούρκοι ετοιμάζουν επίθεση στην Αρμενία!

 1. Εύγε στη κ. Θεοχάρους για τα εύτολμα της άρθρα….
  Το αδηφάγο στόμα της βάρβαρης Τουρκίας δεν χορταίνει…….

  Ίδε olympia.gr

  Search Results
  Web results

  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΟΙ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΑΝΑ …olympia.gr › 2020/04/22 › ντροπη-σ…
  Translate this page
  Apr 22, 2020 – Η τουρκική πειρατεία και εισβολή στην κυπριακή ΑΟΖ Τουρκικοί … ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ …

  Αποσπάσματα.

  Δεν υπάρχει σημαία τόσο μεγάλη για να καλύψει την ντροπή του να δολοφονείτε αθώους αμάχους και Χριστιανικές μειονότητες …..ΒΑΡΒΑΡΟΙ

  Δεν φτάνουν ποτέ, δεν χορταίνουν το αδηφάγο σας στόμα, ούτε οι κλεψιές σας, ούτε τα εγκλήματα πολέμου, που ανά τους αιώνες διαπράττετε. Δεν αισχύνεσθε, που η Διεθνής Κοινότητα σας κοιτά με περιφρόνηση….;;;; Άπατη είναι η πίθος των Δαναϊδών, για εσάς και τα εγκλήματα σας.

  Οι Τούρκοι είναι ο λαός της οργής του Θεού, γράφει ο Λούθηρος Μαρτίνος.

  Για τους Ρωμιούς της Πόλης, οι Τούρκοι ήτανε ένα πράγμα σαν να λέμε….χολέρα, πλημμύρα, σεισμός…ένα τέτοιο πράγμα οι Τούρκοι γεννικά, Μαρία Ιορδανίδου.
  .
  Η Τουρκία είναι ο μεγάλος ασθενής της Ευρώπης, Τσάρος Νικόλαος.

  Οι Τούρκοι είναι προτιμότερο να εξοντωθούν, παρά να κατακτηθούν…την εξόντωση τους προτιμούσε ο Ναπολέων….

  Δεν υπάρχει σημαία τόσο μεγάλη για να καλύψει την ντροπή το να σκοτώνεις αθώους ανθρώπους…HowardZinn.

  Αυτή η χώρα πέρασε από την βαρβαρότητα στην παρακμή χωρίς ποτέ να γνωρίσει τον πολιτισμό …Τσώρτσιλ…..

  Υπό την τυρανίαν του Οθωμανικού δεσποτισμού… κανένας, οποιασδήποτε τάξεως και θρησκείας, δεν είναι σίγουρος μήτε δια την ζωήν του, μήτε δια την τιμήν του, μήτε δια τα υποστατικά του.
  «Επαναστατική Προκήρυξις» Ρήγας Φεραίος..

  Δυστυχώς οι αρχέγονοι Τούρκοι που ζούσαν στις στέπες της βαθύτερης βάρβαρης Ανατολής, σε χαμόσπιτα, σε σπηλιές ακόμη και σε δέντρα, εισέβαλαν οι μύριοι δια πυρός και σιδήρου και κατέλαβαν την Ελληνική Μικρά Ασία, που στα ιερά της χώματα ακόμη αχνίζουν τα αίματα και τρίζουν τα τιμημένα ιερά οστά των Ελλήνων εθνομαρτύρων… Εν συνεχεία και πάλι δυστυχώς για όλη την ανθρωπότητα οι βάρβαροι Τούρκοι, που οι πρόγονοι τους Σουλτάνοι της πάλαι ποτέ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, κατέστρεψαν όλη την Ευρώπη, συνεχίζουν να ζουν με τη μορφή ανθρώπων και να έχουν τη σκληρότητα των άγριων θηρίων, όπως ο Αττίλας, ο «δοξασμένος» πρόγονος και δάσκαλος των Τούρκων ( Εξ ου και η ονομασία της βάρβαρης εισβολής στη Κύπρο ΑΤΤΙΛΑ.), ο πιο αδίστακτος, ο πιο αιμοδιψής και πιο τρομακτικός από οποιονδήποτε πριν.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.