Εδώ και μήνες παραβιάζουν την κυπριακή ΑΟΖ ανενόχλητα τα τουρκικά ερευνητικά

Τέσσερα ερευνητικά πλοία έστειλε επανειλημμένα η Τουρκία στην περιοχή της κυπριακής ΑΟΖ τον περασμένο χρόνο για να εντοπίσει τυχόν κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στη Λεκάνη της Λεβαντίνης.

Ειδικά τα δύο ερευνητικά πλοία Barbaros και Oruç Reis, προχώρησαν σε εντατικές έρευνες στην ΑΟΖ της Κύπρου, με το γερμανικό περιοδικό WitrschaftsWoche να αναφέρει, ότι πραγματοποίησαν έρευνες σε όλα τα ύδατα της Κύπρου. Αυτό ισχύει επίσης για τα τουρκικά σκάφη γεώτρησης Yavuz και Fatih, τα οποία και τα δύο έχουν δραστηριοποιηθεί στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κύπρου τους τελευταίους μήνες, όπως δείχνουν οι πληροφορίες των αναμεταδοτών τους.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Εδώ και μήνες παραβιάζουν την κυπριακή ΑΟΖ ανενόχλητα τα τουρκικά ερευνητικά

 1. Τούρκοι βάρβαροι τα μόνα «προτερήματα» που έχετε είναι η «παμπεσιά» και η θρασυδειλία σας. Είστε ο λαός της οργής του Θεού, χωρίς ιστορία, αλλά με πλούσιο ποινικό μητρώο.
  Ποτέ δεν αντιμετωπίσατε ισοδύναμους στρατούς ή λαούς… Εντοπίζατε αδύναμους και τους κατασφάζατε…. Δεν έχετε μάθει να αγωνίζεσθε εύτολμα και έντιμα όπως οι Έλληνες…. αλλά παρά μόνο ύπουλα….
  Βρήκατε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κύπρο έρημη ανυπεράσπιστη και μόνη, που Κείται μακράν της Ελλάδας….

  Χέσαιτο γαρ ει μαχαίσετο.
  – Ετσι και μαχότανε ( με εύτολμους και ισότιμους) σίγουρα θα χεζότανε.
  Αριστοφάνης.

  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΙΩΝΙΑ….
  .
  Σήμερα διάβασα σε τουρκική φασιστική ιστοσελίδα, άρθρο πρώην «λαδρέμπορου» (παράφραση λαδέμπορου), νυν δημοσιογράφου της πεντάρας πραιτοριανού του Ερντογάν, ο οποίος μας απειλεί ότι ένα βράδυ οι Τούρκοι θα κάνουν απόβαση σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ νησί.
  Αφού λοιπόν ο τίτλος της τουρκικής ιστοσελίδας ήταν AYKIRI τους απάντησα δεόντως και έβαλα σαν δικό μου τίτλο το .. AY..SSIHTIRI…

  Σημειώστε ότι το AYKIRI σημαίνει ΚΑΤΑ… Αυτονόητο κατά της Ελλάδας….

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.