Προκλητικός με το «καλημέρα» ο Σκυλακάκης!

«Για να τα καταφέρουμε χρειαζόμαστε αποτελεσματικότητα και σκληρή δουλειά» δήλωσε βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο αμέσως μετά την τελετή ορκωμοσίας ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, αρμόδιου για τη Δημοσιονομική Πολιτική.

Ο άνθρωπος αυτός, που υπηρετεί αγόγγυστα την οικογένεια Μητσοτάκη από διάφορα πόστα, καλείται να διαχειριστεί ένα ποσό γύρω στα 50 δισ. ευρώ μαζί με έναν στενό κύκλο στενών συνεργατών του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τρόπο ώστε να εγγυηθεί την πολιτική του κυριαρχία.

Μάλιστα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και αρμόδιος για το Ταμείο Ανάκαμψης Θ. Σκυλακάκης είπε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ερωτηθείς σχετικά με την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη μείωση εισφορών και φόρων ότι είναι πολύ σημαντικό θέμα, επισημαίνοντας όμως ότι «το ποιοι και πόσοι φόροι θα μειωθούν θα εξαρτηθεί από τα δημοσιονομικά δεδομένα».

Διευκρίνισε πάντως ότι όσο υπάρχει ο κορονοϊός είναι πιθανό να λαμβάνονται πρόσθετα μέτρα, γι’ αυτό θα είναι πολύ προσεκτικός στις δεσμεύσεις του και στην εισήγηση για μείωση φόρων. «Οσο περισσότερο διαρκεί η κρίση του κορονοϊού τόσο θα μειώνονται τα ταμειακά διαθέσιμα» εξήγησε τονίζοντας ότι κάθε φορά που πάμε να σηκώσουμε κεφάλι έρχεται κάτι που μας πατάει.
πηγή: «δημοκρατία»

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Προκλητικός με το «καλημέρα» ο Σκυλακάκης!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.