Παραλογισμός Ερντογαν: Ξεκινούν οι γεωτρήσεις. Είχα πει στη Μέρκελ ότι δεν εμπιστεύομαι τους Έλληνες .

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι “η συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου δεν ισχύει”.

“Δεν υπάρχει τέτοια συμφωνία. Η Μέρκελ μου ζήτησε να σταματήσουμε τις γεωτρήσεις. Είχα πει στη Μέρκελ ότι δεν εμπιστεύομαι τους Έλληνες. Τώρα ξεκινούμε και πάλι τις γεωτρήσεις. Ενημερώσαμε σχετικά την Μέρκελ”, είπε ο Ερντογάν.

«Τι κάνει εκεί η Ελλάδα και η Αίγυπτος;» διερωτήθηκε έξω από την Αγία Σοφιά, όπου μετέβη για δεύτερη Παρασκευή για προσευχή και επανέλαβε ότι η συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου είναι ανύπαρκτη.

Ο Τούρκος Πρόεδρος, όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά. Υποστήριξε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει τη συμφωνία με τη Λιβύη με αποφασιστικότητα λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ειδικά στις θαλάσσιες δικαιοδοσίες, δεν χρειάζεται καν να διαπραγματευτούμε με εκείνους που δεν έχουν δικαιώματα ή νόμους».

3 σκέψεις σχετικά με το “Παραλογισμός Ερντογαν: Ξεκινούν οι γεωτρήσεις. Είχα πει στη Μέρκελ ότι δεν εμπιστεύομαι τους Έλληνες .

 1. Πρόεδρε της Τουρκίας Ερντογάν, επίδοξε νεοσουλτάνε της πάλαι ποτέ οθωμανικής αυτοκρατορίας, συνέχισε με τα σαπιοκάραβα σου ερευνητικά, που όδευαν προς ανακύκλωση να κάνεις τρύπες στο νερό, διότι ούτε πηγάδι δεν είναι ικανά να ανοίξουν… Νομίζω καλύτερη χρήση θα είχαν αν τα μετατρέψετε σε αλιευτικά τώρα που ο τουρκικός λαός αρχίζει να πεινά….

  Θέλετε το Ελληνικό Αιγαίο;;;
  Όπως σας διαμήνυε τότε ο Ναύαρχος Κουντουριώτης …
  «Ελάτε Τούρκοι, σας περιμένωμεν …Εδώ είμαστε….»

  Και κατατρόπωνε τον υπέρτερο πλήρως εξοπλισμένο τουρκικό στόλο σας, του αρχιναυάρχου σας..ήρωα Ραμίζ Μπέη, ο οποίος όπισθεν έκανε, προς το καταφύγιο του στα Δαρδανέλια…όπου για πολλά χρόνια … εγκλωβισμένος παρέμενε ..από φόβο, λιποψυχία και θρασυδειλία…
  Τώρα ευχόμαστε, ο στόλος σας να παραμείνει μόνιμα εκεί…, με τα ολίγα εναπομείναντα πλέον πλοία σας, που θα τραπούν σε άτακτο φυγή και ίσως διαφύγουν της τόλμης και της εν δικαίω οργής του Ελληνικού τιμημένου ανά τους αιώνες πολεμικού ναυτικού μας …
  Σήμερα δεν είναι το 74, που βρήκατε μια ανυπεράσπιστη και άοπλη Κύπρο και την αλώσατε….. Ο τροχός γυρίζει….

  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ…ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ…ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΦΕΤΕΡΙΣΘΗΚΑΤΕ…. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ….

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.