Κτήνη λήστεψαν έγκυο κοπέλα!

Στιγμές τρόμου βίωσε μία νεαρή εγκυμονούσα τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στην κοινότητα Σκαλάνι του Δήμου Ηρακλείου, όταν δύο άγνωστοι άνδρες εισέβαλαν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, στο εσωτερικό, με σκοπό να την κλέψουν!

Η 24χρονη, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, βρισκόταν στο μπάνιο, όταν άκουσε συνομιλίες και βγήκε, νομίζοντας ότι είχαν έρθει στο σπίτι οι συγγενείς της. Ωστόσο, αντί για τους δικούς της ανθρώπους είδε μπροστά της δύο αγνώστους, οι οποίοι είχαν ήδη προλάβει να κάνουν άνω κάτω τα υπόλοιπα δωμάτια, στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα και τιμαλφή. Η νεαρή κοπέλα, μέσα στην τρομάρα της, διατήρησε την ψυχραιμία της και έτρεξε να μπει ξανά στο μπάνιο ενώ, μάλιστα, κλείδωσε και την πόρτα.

Ακολούθησαν στιγμές βγαλμένες από ταινία τρόμου, καθώς οι δύο ληστές προσπαθούσαν να σπάσουν την πόρτα του μπάνιου, κλωτσώντας την με μανία! Ωστόσο, λίγες στιγμές αργότερα εγκατέλειψαν την προσπάθεια να εισβάλουν στο λουτρό και τράπηκαν σε φυγή, παίρνοντας μαζί τους 450 ευρώ που είχαν ήδη βρει.

Η νεαρή κοπέλα που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έσπευσαν στο σημείο. Δεδομένου ότι οι δράστες είχαν εισβάλει στο σπίτι με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, η εγκυμονούσα προσπάθησε να δώσει όσο το δυνατόν πιο λεπτομερή περιγραφή στους αστυνομικούς.

Οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους βρίσκονται σε εξέλιξη, ωστόσο, μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης παρέμεναν άκαρπες.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Κτήνη λήστεψαν έγκυο κοπέλα!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.