Νέο φρικτό έγκλημα κατά ανήλικης: Αλλοδαπός βίασε δεκαπεντάχρονη

Χειροπέδες πέρασαν οι άνδρες της Αστυνομίας σε έναν 19χρονο το πρωί της περασμένης Πέμπτης, σε χωριό του Ηρακλείου Κρήτης, καθώς φέρεται ότι βίασε μια ανήλικη κοπέλα στις εγκαταστάσεις σχολείου της περιοχής.

Πρόκειται για νεαρό αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από την καταγγελία στην οποία προέβη η 15χρονη κοπέλα ελληνικής καταγωγής. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε νωρίς χθες το πρωί ενώπιον των δικαστικών λειτουργών προκειμένου να απολογηθεί για όλα όσα του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ανήλικη στους άνδρες της Αστυνομίας, η ίδια είχε δώσει ραντεβού με τον 19χρονο στο σχολείο, σε οικισμό του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, στο Ηράκλειο, καθώς, όπως είπε, γνωρίζονταν εκ των προτέρων. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα η 15χρονη πήγε έντρομη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και έκανε καταγγελία εις βάρος του 19χρονου, καθώς, όπως ισχυρίστηκε, όσα έγιναν στον χώρο του σχολείου έγιναν παρά τη θέλησή της.

Στον αντίποδα, ο 19χρονος αλλοδαπός ισχυρίζεται ότι υπήρξε συναίνεση από την πλευρά της κοπέλας, με την οποία διατηρούσε, όπως αναφέρει, ερωτική σχέση. Ο 19χρονος μετά την άσκηση δίωξης εις βάρος του πήρε προθεσμία από την ανακρίτρια για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 10 Αυγούστου.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Νέο φρικτό έγκλημα κατά ανήλικης: Αλλοδαπός βίασε δεκαπεντάχρονη

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.