Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

Ο ΓΚΕΪΤΣ, Ο ΠΟΥ ΚΑΙ Ο COVID-19

Γράφει: Γιώργος Τράγκας
«δημοκρατία»

Στην Αθήνα η γερμανόφιλη κυβέρνηση είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τον Αμερικανό ζάπλουτο, τον ΠΟΥ και τους Κινέζους

Ο κορονοϊός υπάρχει, όπως υπάρχουν και αυτοί που έβγαλαν μέχρι τώρα δισεκατομμύρια από τον τρόμο, τον πανικό και την αγωνία της ανθρωπότητας. Ο Covid-19 δεν είναι παραμύθι, όπως δεν είναι και η συνήθης γρίπη, το κρυολόγημα ή οποιαδήποτε λοίμωξη του άνω και κάτω αναπνευστικού. Προφανώς οι κορονοϊοί υπάρχουν και μας βασανίζουν από την εποχή που σχηματίστηκε η πρώτη ζωή στον πλανήτη ή τουλάχιστον από την εποχή που πέταξε η πρώτη νυχτερίδα. Οπως η ανθρώπινη βουλιμία, η αρπακτικότητα, η κερδοσκοπία και η νοσηρότητα υπάρχουν από τη στιγμή που ο Κάιν άρπαξε την πέτρα και την κατάφερε στο κεφάλι του αδελφού του, του Αβελ.

Δεν είναι παραμύθι η ταχύτητα μετάδοσης του ιού, ούτε είναι ψέμα ότι τα καθημερινά κρούσματα διαλύονται στον αέρα, όπως οι σαπουνόφουσκες οι οποίες σχηματίζονται από το φύσημα του πιτσιρικά στο μικρό δαχτυλίδι που βουτάει στο σαπουνόνερο. Σίγουρα δεν υπάρχει ασφαλές εμβόλιο μέχρι στιγμής και ίσως δεν θα βρεθεί ποτέ ριζική θεραπεία, όπως λένε ορισμένοι επιστήμονες – ερευνητές. Οπως είναι βέβαιο ότι υπάρχουν φάρμακα που σηκώνουν όρθιους τους ασθενείς: υδροξυχλωροκίνη, αζυθρομυκίνη, δεξαμεθαζόνη, κολχικίνη, αντι-ιντερλευκίνη 6.

Το πλέον βέβαιο είναι ότι αυτή η «γρίπη» αξιοποιήθηκε από διάφορα πολιτικά και οικονομικά κέντρα. Αυτό, τουλάχιστον, δείχνουν οι αποκαλύψεις και οι πληροφορίες που βγαίνουν στον αέρα και συναρμολογούνται από τον διεθνή Τύπο. Συνήθως επιβεβαιώνομαι. Ετσι λένε οι γνωστοί μου τα τελευταία 50 χρόνια.

Η γερμανόφιλη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα βρεθεί πολιτικά και διπλωματικά μπλεγμένη για τις εμφανείς και στενές σχέσεις της με τον Μπιλ Γκέιτς, τον υπάλληλό του, Αιθίοπα πρόεδρο του ΠΟΥ Τέντρος Γκεμπρεγιέσους, και για τις καθοδηγούμενες από το Βερολίνο υπόγειες επαφές της με το Πεκίνο. Είναι θέμα χρόνου να ασκηθούν διώξεις εναντίον του Αιθίοπα, ο οποίος απέκρυψε επιμελώς τη διασπορά του ιού, και του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, ο οποίος εδώ και χρόνια προετοίμαζε αυτή τη χαοτική κατάσταση, επιδιώκοντας να αποκτήσει περισσότερα λεφτά (ήδη διπλασίασε την περιουσία του με τις επενδύσεις σε φαρμακοβιομηχανίες), εξουσία και έλεγχο σε κράτη και πληθυσμούς.

Πρώτος τον κατηγόρησε σε αποκαλυπτικό άρθρο του ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, ο οποίος κατήγγειλε τις δραστηριότητες του Ιδρύματος Γκέιτς και τα μαζικά εγκλήματα που προκάλεσαν τα εμβόλιά του σε χιλιάδες ανθρώπους στην Αφρική και την Ινδία. Αυτά δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας. Στη μαύρη ήπειρο τα εμβόλια του ζεύγους Γκέιτς άφησαν άγονες (στείρωσαν) χιλιάδες Αφρικανές, ενώ στη μεγάλη χώρα του Μαχάτμα Γκάντι τα εμβόλια κατά της μηνιγγίτιδας, τα οποία διένειμε, έφεραν παραλυσία σε χιλιάδες Ινδούς. Εμειναν μετά τον εμβολιασμό ανάπηροι, παρέλυσαν μέλη του σώματός τους και επενέβη επίσημα η κυβέρνηση του Νέου Δελχί για να σταματήσει η δραστηριότητα του Ιδρύματος Γκέιτς.

Και τώρα ετοιμάζεται μία από τις εταιρίες του να βγάλει «εμβόλιο κορονοϊού» στην πιο ακριβή τιμή, όπως διαβάζουμε, των 60 δολαρίων ανά δόση (η εταιρία συμφερόντων Γκέιτς Moderna). Μαθαίνουμε (χωρίς να τεκμηριώνεται) ότι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την προμήθεια από την ελληνική κυβέρνηση, η οποία προωθεί ως εργαλείο τον «έλεγχο πληθυσμού» με τη συνεχή λήψη μέτρων κατά του Covid-19. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σχήμα συντονισμού των μέτρων παραμένει ο Σωτήρης Τσιόδρας, εισηγητής της πανάκριβης αγοράς των εμβολίων Η1Ν1, που πετάχτηκαν στη χωματερή. Τα αγοράσαμε από την GlaxoSmithKline, η οποία κατά σύμπτωση είναι χορηγός του κ. Τσιόδρα, χωρίς να ενοχλεί καθόλου αυτό τον κ. Μητσοτάκη (βλ. Δι@ύγεια).

Μόλις προ ολίγων ωρών ο αδελφός του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο Ρόμπερτ Τραμπ, κατήγγειλε τον Μπιλ Γκέιτς ότι «σχεδίασε και απελευθέρωσε τον κορονοϊό». Με απόλυτη βεβαιότητα για όσα γράφει, ο αδελφός του Αμερικανού προέδρου ανέβασε ένα tweet στο οποίο αναφέρει ότι «ο Μπιλ Γκέιτς θα πάει στη φυλακή για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»!
Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών γνωρίζουν καλά ποιο είναι το βάθος των σχέσεων του Ελληνα γερμανόφιλου πρωθυπουργού και των καναλιών που τον στηρίζουν τόσο με τον Μπιλ Γκέιτς όσο και με το Πεκίνο. Φυσικά, δεν συζητάμε για την «υπαλληλική» σχέση που έχει ο (υ)ιός Μητσοτάκης με το Βερολίνο. Ηδη τα στελέχη των Ρεπουμπλικάνων κυκλοφορούν μία λίστα με τους Ελληνες εφοπλιστές που έχουν στενές επαφές με την Κίνα και έχουν εκσυγχρονίσει και δυναμώσει τους στόλους τους με την οικονομική βοήθεια του απάνθρωπου κομμουνιστικού καθεστώτος της
.
Γνωστά μέλη της αμερικανικής κυβέρνησης κουβεντιάζουν ευρύτατα τις σχέσεις του ιδιοκτήτη του Σκάι με το Πεκίνο, αλλά και τις καθημερινές επιθέσεις εναντίον του Τραμπ που εξαπολύει το κανάλι του, αφού προηγουμένως αποθεώσει τον Μητσοτάκη, τη γερμανική κυβέρνηση, την Ανγκελα Μέρκελ και τα προτερήματα της τηλεργασίας και του εγκλεισμού στο σπίτι προκειμένου «να μείνουμε ασφαλείς».
Η κυβέρνηση του γερμανόφιλου Μητσοτάκη έχει «μπλέξει» πολύ όχι μόνο λόγω της απεριόριστης υπακοής της στον γερμανικό αετό, αλλά και εξαιτίας των οικονομικών σχέσεών της της με τα Ιδρύματα Γκέιτς και Σόρος. Δεν φροντίζει καν να κρύψει αυτές τις «αμαρτωλές» σχέσεις, αφού στους κόλπους της έχει τους αδελφούς Ζαββού, οι οποίοι εκπροσωπούν τον Ουγγροεβραίο «γύπα» Τζορτζ Σόρος (μέγας δωσίλογος, ο οποίος συνεργάστηκε με τους χιτλερικούς στη διάρκεια της Κατοχής και κάρφωνε τις εβραϊκές περιουσίες).

Επίσης, οι Αμερικανοί έχουν καταγράψει με λεπτομέρειες όλες τις συμφωνίες του Μητσοτάκη με το Ιδρυμα Γκέιτς. Εντός των προσεχών εβδομάδων θα βγουν στον αέρα όλα τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τη CIA, το NSA και το MI6 για τη συνωμοτική δράση των Κινέζων σε βάρος του δυτικού ημισφαιρίου και κυρίως των ΗΠΑ. Θα μηνυθούν (και πιθανότατα θα κατηγορηθούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας) ο Μπιλ Γκέιτς, ο Γκεμπρεγιέσους και άλλοι. Ηδη ο Αντονι Φάουτσι (ο Αμερικανός Τσιόδρας) σταδιακά παίρνει το μέρος του Τραμπ και δηλώνει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος έσωσε με τις ενέργειές του χιλιάδες ανθρώπους, διατήρησε ενεργό ένα μεγάλο τμήμα της αμερικανικής οικονομίας και ποτέ δεν καθυστέρησε την εφαρμογή των τεστ ελέγχου για τον κορονοϊό.

Οι αμερικανικές, οι καναδικές και οι βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν πάρει καταθέσεις από πλήθος Κινέζων επιστημόνων. Επίσης, έχουν κατάσχει τους σκληρούς δίσκους της Κινέζας καθηγήτριας Τσου, η οποία πηγαινοερχόταν κουβαλώντας στελέχη διαφόρων ιών μεταξύ Καναδά και κρατικού εργαστηρίου ιολογίας στη Γιουχάν της Κίνας.
Πριν από μερικές ημέρες, άλλη Κινέζα καθηγήτρια, η Λι-Μενγκ Γιαν, αποκάλυψε ότι «ο Covid-19 είναι δημιούργημα εργαστηρίου, και μάλιστα του κινεζικού στρατού». Πρόσθεσε ότι «ο ΠΟΥ θα πρέπει να ντρέπεται για όσα έχει κάνει, καθώς λειτουργεί ως γραφείο επικοινωνίας της Κίνας». Η Κινέζα επιστήμων αυτομόλησε στις ΗΠΑ, καθώς ο σύζυγός της αρνήθηκε να την ακολουθήσει.

Εδώ στην Ελλάδα ακολουθείται (με καθοδήγηση Βερολίνου) μια πολιτική υποστήριξης τόσο των θέσεων του ΠΟΥ όσο και του Πεκίνου. Τόσο ο κ. Τσιόδρας όσο και ο κ. Σύψας έχουν εκτεθεί (και καταγραφεί) να υποστηρίζουν τον Γκεμπρεγιέσους και να απαλλάσσουν το Πεκίνο από οποιαδήποτε ευθύνη και ενοχή? όπως και τον ΠΟΥ. Eτσι, όμως, εκθέτουν την ελληνική κυβέρνηση στα μάτια της παρούσας αμερικανικής κυβέρνησης.

Εκτιμώ ότι ο Μητσοτάκης πιστεύει πως ο Τραμπ θα ανατραπεί οπωσδήποτε και θα χάσει τις εκλογές, κάτι που θέλουν και οι Γερμανοί φίλοι του. Εχει ενταχθεί στα σχέδια των Γκέιτς και Σόρος. Πρέπει, όμως, το Μαξίμου να είναι προσεκτικότερο, γιατί ο Τραμπ δεν θα καταθέσει αμαχητί τα όπλα. Στην τελική ευθεία θα βγουν στον αέρα όλα όσα γνωρίζουν οι αμερικανικές Αρχές. Ο αδελφός του δεν βγήκε τυχαία να κατηγορήσει τον Μπιλ Γκέιτς…

ΥΓ.: Παρακαλούνται οι φίλοι μου ή όσοι το θεωρούν σκόπιμο να αναπαράγουν αυτό το κείμενο-ρεπορτάζ και να το στείλουν προς κάθε κατεύθυνση, αξιοποιώντας τα «καλά» που προσφέρει το ίντερνετ. Οσοι έχετε σχέση με τις ΗΠΑ και αντιλαμβάνεστε πού πηγαίνει το πράγμα κοινοποιήστε το σε όλους τους φίλους σας!

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.