Κορονοϊός. Τρόμος από την πρόβλεψη Μόσιαλου για τον πραγματικό αριθμό των κρουσμάτων

Ο καθηγητής πολιτικής της υγείας στο London school of economics, Ηλίας Μοσιαλος, με προσωπική του ανάρτηση στο facebook κάνει μία εφιαλτική πρόβλεψη για τα πραγματικά κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 8 με 10 φορές μεγαλύτερος από αυτά που ανακοινώνονται!

 

Η πρόβλεψη αυτή τινάζει στον αέρα όλα τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώνονται και οδηγεί στο συμπέρασμα πως η κυβέρνηση εφάρμοσε συγκεκαλυμμένα μία πολιτική ανοσίας της αγέλης, η οποία δεν έχει λειτουργήσει πουθενά όπου κι αν εφαρμόστηκε. Σε συνδυασμό μάλιστα με την επιτυχημένη διαχείριση του πρώτου κύματος η οποία κινήθηκε σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση από ότι ισχύει σήμερα, φτάνουμε στο σημείο να έχουμε υποστεί και την οικονομική καταστροφή και να έχουμε μπροστά μας τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

 

Εάν οι προβλέψεις του καθηγητή επιβεβαιωθούν, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το εμβόλιο αργεί ακόμα να είναι διαθέσιμο για τους πολίτες, τότε αναπόφευκτα θα οδηγηθούμε σε πολύ σκληρά μέτρα, χωρίς αυτή τη φορά να έχουμε το προνόμιο της χαμηλής διασποράς της πανδημίας. Να σημειώσουμε δε ότι ο Ηλίας Μόσιαλος δεν εκφράζει κάποια »αντικυβερνητική άποψη», αλλά καθαρά επιστημονική.

 

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του:

2 σκέψεις σχετικά με το “Κορονοϊός. Τρόμος από την πρόβλεψη Μόσιαλου για τον πραγματικό αριθμό των κρουσμάτων

 1. ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΌ. ΗΔΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ
  Ο γράφων ως μη ειδικός ερωτά εις ώτα μη ακουόντων κυβερνώντων. Πειθήνιων οργάνων των λοιμωξιολόγων. Συγκεκριμένα παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα.

  1. Οι νέοι, πλην εχόντων προβλήματα υγείας (καπνιστές κτλ) κινδυνεύουν ή όχι από τον ιό. Η μέχρι σήμερα ψιθυριστή εμπειρία λέει ότι δεν κινδυνεύουν αλλά χρησιμοποιεί μία περίπτωση στο εκατομμύριο για να πει το αντίθετο.

  2. Εάν το ανωτέρω (1) ισχύει γιατί απαγορεύουμε τα πάντα στους νέους και μετράμε τα κρούσματα τους (όχι ασθένεια) και διαλύουμε την οικονομία των κατά τόπους κοινωνιών;

  3. Μήπως η δικαιολογία για να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες με τον τρόπο που το κάνουμε οδήγησε ήδη σε τρομερή καταστροφή, χρεωκοπία και όλων των τουριστικών μας μονάδων που θα εξαγοραστούν για μια δεκάρα κτλ;

  4. Δεν είναι προφανές ότι μόνον οι ευπαθείς ομάδες θα έπρεπε να λαμβάνουν μέτρα προφύλαξης εξωτερικά και στα σπίτια τους;

  5. Τέλος δεν είναι προφανές ότι με την υφιστάμενη λογική διάλυσης των πάντων από τον τρόπο χειρισμού του θέματος από τους λοιμωξιολόγους.

  Ότι οδηγούμαστε σε τρομερή οικονομική καταστροφή με πολλά επακόλουθα και πολύ περισσότερους θανάτους ως επακόλουθο την οικονομικής κρίσης;.

  Επαναλαμβάνω. Ο γράφων ως μη ειδικός ερωτά εις ώτα μη ακουόντων κυβερνώντων. Πειθήνιων οργάνων των λοιμωξιολόγων

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.