«Σταματήστε να πουλάτε όπλα στους Τούρκους»!

Η Τουρκία απειλεί κράτη-μέλη της ΕΕ με όπλα που προμηθεύεται από χώρες της ΕΕ!

Με ελληνική ερώτηση-παρέμβαση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, γίνεται καταγγελία για τις πωλήσεις όπλων από την Γερμανία και την Ιταλία στην Άγκυρα, εκτίθεται η «αλληλεγγύη» των Γερμανών και ζητείται επιβολή εμπάργκο όπλων στην Τουρκία.

Την γραπτή ερώτηση κατέθεσε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο ευρωβουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Εμμανουήλ Φράγκος Φραγκούλης ζητώντας επίσημη ενημέρωση για το ποια κράτη μέλη εξάγουν όπλα προς την Τουρκία, αλλά και για το ύψος των συναλλαγών αυτών, επισημαίνοντας παράλληλα την διαρκώς αυξανόμενη επιθετικότητα της Τουρκίας προς κράτη μέλη της Ένωσης.

Ο Έλληνας Ευρωβουλευτής θέτει με την ερώτησή του ανοιχτά το θέμα επιβολής εμπάργκο όπλων προς την Τουρκία, καθώς τη στιγμή που η χώρα δρα ιμπεριαλιστικά προς την Ένωση, η Γερμανία και η Ιταλία φέρονται να προμηθεύουν συστηματικά την Τουρκία με όπλα.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “«Σταματήστε να πουλάτε όπλα στους Τούρκους»!

 1. ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ Δ.ΟΛΙΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
  ΙΔΕ OLYMPIA.GR

  Search Results
  Web results

  Μιλούν οι δόλιοι, ολετήρες, οι ευεργετηθέντες, από … – Olympiaolympia.gr › 2019/08/16 › μιλούν-οι…
  Translate this page
  Aug 16, 2019 – Μιλούσαν και μιλούν οι δόλιοι, ολετήρες, οι ευεργετηθέντες, από τον Ελληνικό Πολιτισμό, την φιλοσοφία, τις αρχές της Δημοκρατίας κλπ.

  Search Results
  Web results

  «Ο κόμπος της Τουρκίας, *έσπασε και το χτένι και την χτένα»olympia.gr › 2020/06/07 › tourkia-a…
  Translate this page
  Jun 7, 2020 – ΕΣΕΙΣ «κύριοι», είστε όλοι συνυπεύθυνοι και συναυτουργοί, στα απεχθή εγκλήματα, ασυδοσία και παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου εκ μέρους

  Η Τουρκία δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο, μόνο βαρβαρότητα και ασυδοσία…..και οι ‘άσπονδοι σύμμαχοι μας κοιτούν απαθείς….και λένε κενά λόγια….χωρίς πράξεις… που έπρεπε να συνετίσουν την Τουρκία αλλά και να την τιμωρήσουν….. Το μόνο που πράττουν είναι να ενισχύουν τους βαρβάρους με βαρύ οπλισμό ….εις βάρος της Ελλάδας…Και οι δόλιοι…άλλοι τας χείρας τρίβουν και άλλοι τας χείρας ..νίβουν…Φτου!

  Όσον μένει ατιμώρητη η θρασύτητα της θα ξεπεράσει κάθε όριο ανθρώπινης αξιοπρέπειας και συνεχών παραβιάσεων του Διεθνούς Δικαίου….. Και εσείς δόλιοι σύμμαχοι κάποια στιγμή θα «ανακαλύψετε» ότι ένα φίδι κρυβόταν στο χορτάρι, όταν ήδη θα σας έχει δαγκώσει…… και σημειώστε ότι ο σκορπιός στην ουρά έχει το δηλητήριο του……Latet anguis in herba. In cauda venenum.

  Με την ανοχή των δόλιων συμμάχων μας, σαν κλέφτης άρπαγας, ιταμά η Τουρκία, διεκδικεί ΕΛΛΗΝΙΚΑ εδάφη, αιθέρες, θάλασσες, που ΠΟΤΕ δεν της ανήκαν. και ..
  Αλλά όπως τους διαμήνυε και ο Ναύαρχος Κουντουριώτης …Τούρκοι, εδώ είμαστε και σας περιμένωμεν….. Και τους κατατρόπωνε και…εγκλώβιζε στο καταφύγιο τους τα Δαρδανέλια για πολλά χρόνια…Ο ναύαρχος ¨ηρωας» τότε Τούρκος Ραμίζ Μπέης εύσημα έδωσε στον Κουντουριώτη…

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.