Η «αυτοκρατορία του κακού» γιγαντώνεται: Και το Καζακστάν απέναντι στην ηρωική Αρμενία!

Η Αρμενία ηρωικά μόνη απέναντι στα δεκάδες εκατομμύρια τουρκόφωνών που επιτίθενται πλέον μαζικά. Η σιωπή της Ελλάδας και ολόκληρης της Δύσης είναι εγκληματική. Η απειλή από την Ανατολή είναι πλέον εδώ και ουδείς μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε. Η Ελλάδα έχει τεράστιες ευθύνες διότι θα αποτελέσει τον επόμενο στόχο μετά την Αρμενία. Εξαρτημένοι πολιτικοί από βρώμικο τουρκικό και αζέρικο χρήμα ας απομακρυνθούν από μόνοι τους, διότι οι εξελίξεις που έρχονται είναι πολύ σοβαρότερες από τις όποιες λαμογιές τους. Συνιστούν κίνδυνο για την ίδια την εθνική επιβίωση. 

Δυστυχώς οι ανησυχίες μας επιβεβαιώνονται. Μετά την υπογραφή στρατιωτικής συμφωνίας μεταξύ Καζακστάν και Τουρκίας, το πρώτο φορτίο με όπλα από το Καζακστάν στο Αζερμπαϊτζάν είναι πραγματικότητα. Όπως αποκαλύπτουν ρώσοι αναλυτές, ημέρες μετά την συμφωνία, μεταγωγικό του Καζακστάν έφυγε με κατεύθυνση το Μπακού όπου σύμφωνα με πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών, μετέφερε και στρατιωτικό οπλισμό.

3197CE2D A77B 4ED0 AE6A 6C0A299B649F
Η πορεία του αεροσκάφους από το Καζακστάν με κατεύθυνση το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν

Η Τουρκία εξελίσσεται σε νέο άξονα το 2020. Προφανής στόχος είναι η Αρμενία, αλλά απώτερος στόχος όλες οι περιοχές της πρώην οθωμανικής αυτοκρατορίας, την οποία ο Ερντογάν ονειρεύεται να ανασυστήσει. Μιλάμε για μία πανίσχυρη «δύναμη του κακού», με τα εκατομμύρια τούρκων να ενώνονται με τα τουρκικά φύλα τον γύρο χωρών. Αναβιώνοντας τις πιο εφιαλτικές στιγμές μυθιστορήματος του Τόλκιν, όπως ο άρχοντας των δαχτυλιδιών.

Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν, Πακιστάν, τώρα το Καζακστάν και ποιος ξέρει τι άλλο. Μία παγκόσμια απειλή διαμορφώνεται με την Δύση απλώς να παρακολουθεί, ή πολύ χειρότερα, να προσπαθεί να βρει πεδία συνεργασίας, όπως έκανε με τον Χίτλερ πριν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Ας βρεθούν επιτέλους πεφωτισμένοι ηγέτες να σταματήσουν το κακό που έρχεται πριν είναι πολύ αργά.

Η «αυτοκρατορία του κακού» γιγαντώνεται: Και το Καζακστάν απέναντι στην ηρωική Αρμενία!olympia

source https://www.olympia.gr/diethni/kazakstan-armenia-tourkia-ellada/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kazakstan-armenia-tourkia-ellada

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Η «αυτοκρατορία του κακού» γιγαντώνεται: Και το Καζακστάν απέναντι στην ηρωική Αρμενία!

  1. Πολύ αργά τα θυμηθήκαμε όλα αυτά – κι εσείς ΟΛΥΜΠΙΑ χαθήκατε όλο αυτό το διάστημα από την επικοινωνία μας . Με τον νέο πρόεδρο των Η.Π.Α να αναμένουμε και νέους πολέμους…. που είχαν ‘χάσει τις δουλειές τους’ ελέω Τράμπ – Κάποτε θα τον θυμηθούμε…. τον Τράμπ …

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.