Εκτακτο: Συζητούν για Lockdown δυο μηνών – Κορόιδεψαν τον κόσμο λέγοντας πως θα ήταν μόνο για τρεις βδομαδες

Έρχεται χάος. Σε όλα τα επίπεδα. Τα συστημικά ΜΜΕ μιλάνε πλέον ξεκάθαρα για Lockdown δυο μηνών, ξεσκεπάζοντας τα ψέματα του Μητσοτακη για Lockdown μόνο τριών εβδομαδων.

Η χώρα πλέον έχει καταρρευσει και έχει χαθεί κάθε έλεγχος και λογική. Τα μέτρα που ανακοινώνονται σχεδόν καθημερινά, μετά από λίγες ώρες θεωρούνται ανεπαρκή και μη αποδοτικά πριν καν εφαρμοστούν, αποδεικνύοντας ότι ανακοινώνονται μόνο και μόνο για να ανακοινωθούν ώστε να φαίνεται ότι η κυβέρνηση κάνει κάτι.

Η κυβερνητική ανευθυνότητα πλέον οδηγεί τη χώρα και τους ανθρώπους της όχι απλώς στο γύψο του Lockdown αλλά και ένα βήμα από το χάος. Το «αστείο» που έπαιζε στα social media, ότι και αν γλιτώσουμε από την Πανδημία θα πάμε από την φτώχεια, δεν είναι πλέον αστείο, είναι προοπτική αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Η χώρα δεν είναι μόνο στο έλεος της πανδημίας αλλά και στο έλεος ενός ανεύθυνου πρωθυπουργού που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κρατα μαντρωμένο τον κόσμο για να κρατηθεί όσο περισσότερο μπορεί στην εξουσία.

 

.

Εκτακτο: Συζητούν για Lockdown δυο μηνών – Κορόιδεψαν τον κόσμο λέγοντας πως θα ήταν μόνο για τρεις βδομαδεςolympia

source https://www.olympia.gr/ellada/ektakto-pame-se-lockdown-dyo-minon-koroidepsan-ton-kosmo-legontas-pos-tha-itan-mono-gia-treis-vdomades/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ektakto-pame-se-lockdown-dyo-minon-koroidepsan-ton-kosmo-legontas-pos-tha-itan-mono-gia-treis-vdomades

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Εκτακτο: Συζητούν για Lockdown δυο μηνών – Κορόιδεψαν τον κόσμο λέγοντας πως θα ήταν μόνο για τρεις βδομαδες

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.