Πανικός στο επιτελείο Μητσοτάκη – Για πρώτη φορά μυστικές δημοσκοπήσεις καταγράφουν τον απόηχο από τις απανωτές γκάφες του προέδρου

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Όσες δημοσκοπήσεις κι αν έχει παραγγείλει η οδός Πειραιώς για τα ποιοτικά στοιχεία της αναμέτρησης, καταλήγουν σε ένα σταθερό συμπέρασμα:
σύμφωνα με τα ευρήματα και τις ερωτήσεις που απαντούν οι πολίτες, στον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει κάνει μεγαλύτερη ζημιά ο περίφημος «ψυκτικός από το Περιστέρι» – ακόμη και από την επταήμερη εργασία.

Ως εκ τούτου, στο επιτελείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ηχήσει συναγερμός για το πώς μπορεί να «τιμωρήσουν» τα δυτικά προάστια και οι λαϊκές περιοχές το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ως εκ τούτου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί μία τελευταία απόπειρα προσέγγισης των λαϊκών συνοικιών, αφού επέλεξε το… Περιστέρι για να πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του.

Και για τους λάτρεις της σημειολογίας, ο πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει την Τετάρτη στο… κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Παπανδρέου», με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό…

periodista.gr

 

infiltr8or

4 σκέψεις σχετικά με το “Πανικός στο επιτελείο Μητσοτάκη – Για πρώτη φορά μυστικές δημοσκοπήσεις καταγράφουν τον απόηχο από τις απανωτές γκάφες του προέδρου

  1. Χαίρομαι που η ΝΔ σας στέλνει αντίγραφα από τις μυστικές δημοσκοπήσεις της.

    χα χα χα χα χα χα χα

    Θεέ μου τι μπουρδολογία έχουμε να διαβάσουμε ακόμα μέχρι την Κυριακή.

    Σε άλλο site, επειδή ανέπτυξα μια θεωρία, ότι οι αποδόσεις στα στοιχηματζίδικα δεν έχουν καμία σχέση με το ποιος θα κερδίσει τις εκλογές, μου επιτέθηκε ο αντίστοιχος νεοδημοκράτης πληρωμένος σχολιαστής και με καθύβρισε, αποκαλώντας με έμμισθο παπαγαλάκι του ΣΥΡΙΖΑ.

    Πολύ γέλιο λέμε.

    Μου αρέσει!

  2. Οικογένεια Μιζοτάκη: Επώνυμη οικονομική και πολιτική φαμίλια…

    Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις με αυτή την ιστορία του Μητσό-Ντορά-Κούλα…

    ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΠΑΝ (ΕΑΜ Β.ΥΔΡΟΧΟΟΣ )
    (… Ο Κυριάκος από τότε που υπάρχει, ζει και «προοδεύει» ως ο γιος του πατέρα του. Ο τενεκές ο ξεγάνωτος, ο οποίος έχει τελειώσει ως «αριστούχος» το πληρωμένο Κολέγιο του Σαμαρά και του Παπανδρέου …Ο άχρηστος, που δεν έχει δώσει καν πανελλήνιες εξετάσεις να «μετρηθεί» έστω και μία φορά απέναντι στους «κοινούς»

    (Ο βλάξ με τις πιο εύκολες σπουδές σε ένα καλά διαλεγμένο για τη φήμη και τα ακριβά του δίδακτρα Κολέγιο…)

    Εντελώς αγράμματος. Σπούδασε και στο Χάρβαρντ ο μπούφος …

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι μόνο η προσωποποίηση της οικογενειοκρατίας στην Ελλάδας.

    Δεν είναι μόνο ο εκπρόσωπος της νεοφιλελεύθερης σέχτας που αντίθετα με όσα ευαγγελίζεται έχει ορμήσει σαν πεινασμένη ακρίδα στο δημόσιο χρήμα εδώ και δεκαετίες (Βλέπε οικογένεια Μητσοτάκη).

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η τελευταία εφεδρεία του χρεοκοπημένου πολιτικού – τραπεζικού – μιντιακού συμπλέγματος που έχει οδηγήσει τη χώρα στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική κρίση. Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο σύγχρονος αρχιερέας της διαπλοκής και ο όμηρος των νταβατζήδων.

    Τώρα σοβαρά?

    Αυτός ο χαζός επίγονος του εφιάλτη Δράκουλα θέλει να κυβερνήσει την χώρα ?

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.