Πρόεδρος Εδεσσαϊκού ο Μητσοτάκης είπε «Όχι» στο κοινωνικό μέρισμα αλλά ψήφισε «Παρών» αλλά μετά είπε «Ναι». ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!

Σύμφωνα με πληροφορίες η Νέα Δημοκρατία προτίθεται να ψηφίσει το κοινωνικό μέρισμα. Αυτό που πέρυσι είπε αρχικά «όχι» αλλά τελικά ψήφισε «παρών» αντί για»ναι» αλλά μετά αποφάσισε να ψηφίσει «ναι» φέτος για να αποφύγει το περυσινό φιάσκο. Για όσους δε θυμούνται… μετά την κοινωνική κατακραυγή, αλλά και τις αντιδράσεις εντός του κόμματος αφού η ψηφοφορία ήταν ονομαστική, η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε αυτή τη φορά, για επικοινωνιακούς καθαρά λόγους και φοβούμενη νέες αντιδράσεις, να ψηφίσει «ναι» στο κοινωνικό μέρισμα.

Τώρα γιατί κατακεραυνώνει την απόφαση της κυβέρνησης που τελικά θα ψηφίσει;

Άλλοι το λένε ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. Εμείς το λέμε στρατηγική προέδρου του Εδεσσαϊκού…

 

 

Δείτε επίσης: Έτσι θα μοιραστεί το Κοινωνικό Μέρισμα – Δείτε αν το δικαιούστε

 

infiltr8or

21 σκέψεις σχετικά με το “Πρόεδρος Εδεσσαϊκού ο Μητσοτάκης είπε «Όχι» στο κοινωνικό μέρισμα αλλά ψήφισε «Παρών» αλλά μετά είπε «Ναι». ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!

  1. http://www.koutipandoras.gr/article/edinan-xorhgia-akomh-kai-ston-kotswnh-toy-narkoploioy-noor-1

    Για να είμαστε δίκαιοι και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έδιναν από το όποιο πλεόνασμα είχαν….

    Χορηγίες στους ημέτερους «δημοσιογράφους» τα κομματόσκυλα τους και φυσικά σε εμπόρους ναρκωτικών.

    Μου αρέσει!

    1. Προϋπολογισμός μαμούθ, υπέρβαση τέρας

      Το 2014, το ΚΕΕΛΠΝΟ συντάσσει τον προϋπολογισμό του, ο οποίος προβλέπει ποσό 56.500.000 ευρώ. Πρόκειται για έναν έτσι κι αλλιώς γιγαντιαίο προϋπολογισμό, ο οποίος προβλέπει, σε εποχή πενίας για τον τομέα της Υγείας, μεγάλα ποσά για αμοιβές προσωπικού και «άλλες δράσεις». Όταν όμως κατατίθεται ο απολογισμός εσόδων-εξόδων, υπάρχει διαφορετική κατάρτιση από αυτή που υπάρχει στον προϋπολογισμό και έτσι τα ποσά δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα. Πρόκειται για πρακτική που έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εταιρίες που προσπαθούν να συσκοτίσουν τον έλεγχο.

      Το σημαντικό, όμως, είναι πως στον απολογισμό υπάρχει ένα έλλειμα 20 εκατομμυρίων. Οι αποδοχές του προσωπικού ξεπερνούν κατά 1,8 εκατομμύρια τον προϋπολογισμό, ενώ οι δαπάνες των εργαστηρίων ανέρχονται σε 31 εκατομμύρια, δηλαδή ξεπερνούν το αντίστοιχο ποσό του προϋπολογισμού κατά 15 εκατομμύρια. Δεν υπάρχει ανάλυση πολλών από τα ποσά ούτε συγκεκριμένες δράσεις.

      Οι προμηθευτές του ΚΕΕΛΠΝΟ, οι οποίοι πληρώνονται με ποσά πάνω από 30.000, παίρνουν συνολικά 15.158.234 ευρώ. Από αυτά, για «επικοινωνία» πάνε τα 5.868.309 ευρώ και για υπηρεσίες φύλαξης 2.404.173.

      Το NOOR ONE, η ηρωίνη και οι μάγοι της επικοινωνίας

      Το 2014, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, η διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ φαίνεται να δίνει τεράστιο ποσό σε επικοινωνία. Από τον κατάλογο του πορίσματος, όμως, όπου φαίνεται ποιοι είναι αυτοί που έχουν εισπράξει, προκύπτει πως η επικοινωνία με το κοινό δεν έχει επιλέξει τους πιο αποτελεσματικούς φορείς. Για μια ακόμη φορά, κάποιοι εισπράττουν μεγάλα ποσά, χωρίς να έχουν αναγνωσιμότητες ή κυκλοφορίες.

      Η εταιρία ΜEΤΡΟΡΑΜΑ, με ΑΦΜ 099520215, εισπράττει 86.848 ευρώ για μία χρονιά. Εδώ το πρόβλημα δεν είναι η εταιρία και οι «κανόνες επικοινωνίας», αλλά ο ιδιοκτήτης. H METΡOΡAMA ανήκει κατά 1% στον Αιμίλιο Κοτσώνη και κατά 99 % στην offshore εταιρία VOISINS LIMITED. Από την έρευνα προκύπτει πως μοναδικός εταίρος της κυπριακής VOISINS είναι ο ίδιος ο Αιμίλιος Κοτσώνης. Δηλαδή, η ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ, η οποία εισπράττει από το ΚΕΕΛΠΝΟ, ανήκει εξ ολοκλήρου στον Κοτσώνη. Από το μητρώνυμο και το πατρώνυμο του Κοτσώνη προκύπτει πως πρόκειται για τον εμπλεκόμενο στην υπόθεση με την εμπορία 2 τόνων ηρωίνης, με το πλοίο NOOR ONE.

      O Κοτσώνης είναι προφυλακισμένος, με την κατηγορία του φυσικού αυτουργού στην υπόθεση εμπορίας. Η πληρωμή του Κοτσώνη προφανώς αφορά διαφήμιση στην free press εφημερίδα Metro, στην οποία η VOISINS εμφανιζόταν ως εκδότης μέσω της ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ.

      Διάφορες εταιρίες, που σχετίζονται με τον εκδότη της εφημερίδας Παρασκήνιο, Νίκο Καραμανλή, παίρνουν από το ΚΕΕΛΠΝΟ 494.579, μόνο για το 2014. Δύο εταιρίες που σχετίζονται με τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή παίρνουν 209.000 ευρώ. Η εταιρία ΒΟΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ, η οποία διαχειρίζεται ένα μέτριας αναγνωσιμότητας site στη Θεσσαλονίκη, συμφερόντων της Ειρήνης Καράογλου, πήρε για επικοινωνία 187.688 ευρώ. Ποσό που δεν παίρνουν ούτε τηλεοπτικοί σταθμοί μεγάλης εμβέλειας.

      Πάνω από 100.000 ευρώ φαίνεται πως έχει και η επιχείρηση ΙΣΑΛΟΣ, που σχετίζεται με την οικογένεια του δημοσιογράφου της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, Γιάννη Μακρυγιάννη, με την ένδειξη «εκτυπώσεις-επικοινωνία».

      H εταιρεία ΣΚΗΝΗΚΑ, συμφερόντων του Χαρίλαου Παδουβά, ο οποίος είχε συλληφθεί για χρέη 1,8 εκατομμυρίων στο Δημόσιο, πήρε από το ΚΕΕΛΠΝΟ, το 2014, 234.021 ευρώ.

      Άγνωστο είναι τι ακριβώς αφορά γενικότερα η «επικοινωνία», που περιγράφεται ως αιτία πληρωμών, αφού, όπως σημειώνουν οι ελεγκτές, υπάρχουν αμφιβολίες για το αν έχει παραχθεί και πού το περιγραφόμενο έργο, για το οποίο δεν υπάρχουν παραστατικά παραλαβής-παράδοσης.

      ———————————–

      Για να μην ξεχνιόμαστε

      Το 2014 συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ υπουργός υγείας ο Άδωνις.

      Μου αρέσει!

    1. Από το κακό σου ζόρι Νουδούλε Μπεγκαράκο εκτελείς «χρέη» του ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ

      Αν δεν είσαι και ο ίδιος.

      Περαστικά πάντως Νουδουλικό

      Μου αρέσει!

      1. Πες μας για την οφσορ της Μάρεβας Αρπαζόφσκι τις συνομιλίες και τα ρουσφέτια Αυγενάκη σε ποινικούς,εκβιαστές,εμπόρους ναρκωτικών στους απαγωγείς του Παναγόπουλου και για τα δωράκια και τις μίζες που άρπαζε ο Κούλης Μιζοτάκης σας όπως αποκάλυψε πρόσφατα η γραμματέας του Χριστοφοράκου.

        Αν δυσκολεύεσαι Νουδούλε ΜπεγκαροΠύκτης πάρε τη βοήθεια του κοινοί ή και τις Άννας Μισέλ.

        Και τώρα συνέχισε τις τρολιές,άλλωστε είσαι γνωστό τρολ του μπλοκ.

        Περαστικά Νουδούλε

        Μου αρέσει!

    1. Από τη Μαρέβα στον Μαρινάκη

      Βουτηγμένη σε βούρκο παρανομιών και σκανδάλων η ηγεσία της Ν.Δ. Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν η υπόθεση Αυγενάκη και ο θόρυβος από την κατάθεση της ιδιαιτέρας του Χριστοφοράκου, η οποία αποκάλυψε ότι έχει καταγράψει στο ημερολόγιό της 620 συναντήσεις του αφεντικού της με Έλληνες αξιωματούχους, από τις οποίες το 60%, δηλαδή 356, έγιναν με μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη, και τη σκυτάλη πήραν δύο εξ ίσου σοβαρά θέματα.

      Του Δημήτρη Χρήστου

      Η αποκάλυψη -ανάμεσα στα άλλα- από τα Paradise Papers -ανάμεσα στα άλλα- για την υπεράκτια εταιρεία της κ. Μαρέβας Μηστοτάκη στον φορολογικό παράδεισο των νήσων Κέιμαν και την παραπομπή σε δίκη, με κατηγορίες για σύσταση συμμορίας και αλλοίωση ποδοσφαιρικών αποτελεσμάτων από τον εφοπλιστή, κουμπάρο της Ντόρας, εκδότη εφημερίδων – “πιστόλια” και πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

      Η ΜΑΡΕΒΑ δεν θυμάται πολύ καλά την υπόθεση της εταιρείας της! Είπε ότι αυτή έκλεισε το 2012. Μόνο που η off shore ανέστειλε τη λειτουργία της το 2015 και μέχρι τότε ήταν ενεργή. Και γιατί έστησε τέτοια εταιρεία η κ. Μαρέβα; Αν και Ευρωπαία πολίτης, σύζυγος πολιτικού και επιχειρηματίας, το έκανε για για να διαφεύγει τη φορολογία των κεφαλαίων και των κερδών της. Αν τα κεφάλαιά της είναι καθαρά, αυτό είναι νόμιμο, έσπευσαν να πουν οι υποστηρικτές του συζύγου της.

      ΟΜΩΣ “Η δημοκρατία θεμελιώνεται στο Σύνταγμα και τους νόμους, προσπαθεί διαρκώς να έχει υλικότητα και αντικειμενικούς όρους. Χωρίς όμως τον ηθικό γνώμονα, χωρίς την ατομική ευθύνη, χωρίς πάλη κατά των τυπικών θανάσιμων αμαρτημάτων, χωρίς αίσθηση του κοινού και του κύριου, η δημοκρατία δεν λειτουργεί· μεταπίπτει σε μπίζνες, νομιμοφανή μεν, ανήθικη δε. Αυτή τη δημοκρατία – μπίζνες θέλουμε;” είχε γράψει στην “Καθημερινή” για την παρόμοια υπόθεση Βουλγαράκη (τον οποίο η κοινή γνώμη καταδίκασε σε αποβολή από την πολιτική) ο Νίκος Ξυδάκης.

      ΕΞ ΙΣΟΥ σοβαρό είναι και το θέμα Μαρινάκη. Το πόσο αθώος δηλώνει ο κ. πρόεδρος προκύπτει από τα ευρήματα της δικογραφίας και του παραπεμπτικού βουλεύματος. Το τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο Μαρινάκης για τις δουλειές με τα κυκλώματα που είχαν στηθεί στο ποδόσφαιρο ήταν εγγεγραμμένο σε Πακιστανό υπήκοο, ονόματι «Fataul Haque», ενώ ο φυτευτός του πρόεδρος στην ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής χρησιμοποιούσε κινητό που ανήκε σε έναν Κινέζο με το όνομα «Qianqian Zhang»!

      ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ του Συμβουλίου Εφετών για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», με το οποίο παραπέμπονται για σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων ο Βαγγέλης Μαρινάκης και άλλοι επτά συγκατηγορούμενοί του προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

      Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με τους παράγοντες της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή (πρόεδρο) και Θεόδωρο Κουρίδη (νομικό σύμβουλο και κατηγορούμενο στην υπόθεση του πλοίου Noor 1, το οποίο μετέφερε δύο τόνους ηρωίνης) θεωρούνται ύποπτοι για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης από το 2011. Ο στόχος τους πίσω από το σχέδιο είναι «να ελέγξουν απόλυτα τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου με τις μεθόδους της δωροδοκίας και του εκβιασμού» εκμεταλλευόμενοι το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου που προωθούν η FIFA και η UEFA. Διαιτητές, δικαστές, διευθυντές ποδοσφαίρου και πρόεδροι ομάδων είναι αναμεμειγμένοι στο σκάνδαλο.

      ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ κανείς πόσο αθώα και ανεξάρτητη από τα συμφέροντα και τις μεθόδους του κ. Μαρινάκη είναι η Ν.Δ. του Μητσοτάκη, να θυμίσουμε ότι στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ προσέφερε ένα πολιτικό στέλεχός της, τον Γ. Καλαντζή (πρώην υπουργό και βουλευτή Καβάλας) για τη θέση του προέδρου! Ο κ. Καλαντζής παρά την υποστήριξη Μαρινάκη Αλαφούζου (!) απέτυχε πανηγυρικά να εκλεγεί.

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Ολυμπιακού κάνει ότι δεν τρέχει τίποτα, ότι κανείς δεν μπορεί να τον αγγίξει. Όμως το παρατράβηξε και το κόστος που θα αναλάβει είναι δυσβάσταχτο. Η είδηση για τα κυκλώματα στο ποδόσφαιρο κάνει τον γύρο του κόσμου στα μεγάλα ναυτιλιακά και αθλητικά έντυπα και μέσα. Το κύρος του Μαρινάκη ως εφοπλιστή και προέδρου ΠΑΕ έχει τρωθεί σοβαρά. Στα καφενεία της επικράτειας η καταδίκη του είναι συντριπτική.

      ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ έχουν αλλάξει και αυτό οφείλουν να το καταλάβουν καλά όσοι θεωρούν ότι χωρίς να εκλεγούν, στηρίζοντας μαριονέτες, μπορούν να κουμαντάρουν τη χώρα από τα παρασκήνια χειραγωγώντας και τρομοκρατώντας τους πολίτες.

      Μου αρέσει!

    1. Έτσι σε θέλω Νουδουλικό ΜπεγκαροΠύκτης

      Να παραμιλάς !!

      Σε βλέπω σε λίγο να κάνεις παρέα στο Κούλη Μιζοτάκη σας στον Υμηττό παρέα με εξωγήινους….

      Μου αρέσει!

      1. «Επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ αυτοί που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.
        ———————–

        Περαστικά Νουδουλικό Μπεγκαράκο

        Μου αρέσει!

  2. Πέντε φορές το ίδιο βίντεο μόνο σε αυτή την ανάρτηση !!

    Πάει έχουν παλαβώσει οι Νουδούλοι !!

    Τους έλειψε η μάσα τα ρουσφέτια τα βολέματα οι «χορηγίες» τα τζάμπα ταξιδάκια στο Αμέρικα με την Ντόρα Μπακογιάννη και έχουν τρελαθεί….

    Για αυτό ψάχνουν εναγωνίως για χάπατα και νεροκουβαλητές.

    Νουδούλε Μπεγκαράκο περαστικά ρε

    Μου αρέσει!

  3. 105 φορές θα το βάλω το video, ώστε και ο τελευταίος να καταλάβει τι απατεώνες, ψεύτες είστε, να καταλάβει τι σανό και φούμαρα πουλάτε στον κοσμάκη.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.