Ο φίλαθλος Πορτοσάλτε με ΝΔ και ο φίλαθλος Πορτοσάλτε με ΣΥΡΙΖΑ

infiltr8or

5 σκέψεις σχετικά με το “Ο φίλαθλος Πορτοσάλτε με ΝΔ και ο φίλαθλος Πορτοσάλτε με ΣΥΡΙΖΑ

  1. Ε και; Απλά έχει διαλέξειι στρατόπεδο.

    Ο Σαββίδης κουνάει την μαριονέτα Τσίπρα και ο Μαρινάκης κουνάει την μαριονέτα Μητσοτάκη (με αρλεκίνο τον Αλαφούζο)

    Μου αρέσει!

  2. Υπάρχει λόγος να μην τους πιστέψετε??? Εδώ και τρία χρόνια κάνουν εξυγίανση στο ποδόσφαιρο και στην οικονομία . Θα λύσουν με επιτυχία το μακεδονικό. Θα προφυλάξουν τα θαλάσσια και χερσαία σύνορα μας από εισβολείς. Μπάτε σκύλοι αλέστε.
    Νύχτα βγάζουν ξεδιάντροπες αποφάσεις χωρίς ενδοιασμούς όπως αρμόζει στη σταλινική τους ξεδιαντροπιά.

    Μου αρέσει!

    1. Δεν είναι μόνο αυτό!!

      Ο Άδωνις τουλάχιστον, έμμεσα έστω, παραδέχεται ότι είναι τουρκοπροσκυνημένος ή στην καλύτερη φοβάται την Τουρκία και κατηγορείται γι’ αυτό!!Το κάνει όμως φανερά!!

      Τώρα τι να πεις για τους Τσίπρα-Καμμένο που στα λόγια παριστάνουν τους σκληρούς πατριώτες αλλά κρυφά είναι τουρκολάγνοι!!Μα αν δεις ότι η Τουρκία αλωνίζει στο Αιγαίο, απαγορεύει αυστηρά την πρόσβαση Ελλήνων πολιτών στα Ίμια και οι τσιπροκαμμένοι να πετάνε χαρταετό!!

      Ποιος είναι ο χειρότερος, ο φανερός τουρκολάγνος ή ο κρυφός τουρκολάγνος??

      Μου αρέσει!

  3. Και να ξέρετε παιδιά, οι άνθρωποι του olympia.gr οι υποστηρικτές του Καμμένου στα κρυφά εξυπηρετούν και αυτοί τα συμφέροντα της Τουρκίας!Μην κοιτάτε τα πατριωτικά και αντιτουρκικά τους άρθρα, είναι τουρκοπροσκυνημένοι!!Οι άνθρωποι όπως πχ ο φιλότουρκος netakias είναι στην υπηρεσία του τουρκοπροσκυνημένου Καμμένου, που δήθεν έριξε στεφάνι στην μνήμη των τριών θυμάτων των Ιμίων , αλλά αυτό το έκανε μόνο για τα μάτια του κόσμου!!Έριξε ένα στεφάνι σε σημείο τελείως άσχετο και πολύ μακριά από το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σημείο που έχασαν την ζωή τους οι Καραθανάσης , Βλαχάκος και Γιαλοψός…Και με φόντο τα τουρκικά σκάφη που είχαν αποκλεισει τα Ίμια τελείως..
    Ξυπνάτε ρε !!Ο Καμμένος λεει πατριωτικές μαλακίες όχι γιατί τις πιστεύει, αλλά για λόγους ψηφοθηρίας καθαρά…

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.