ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή είναι η απόφαση της κυβέρνησης για την ημερομηνία των εκλογών

Ειλημμένη είναι σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση της κυβέρνησης για διεξαγωγή των εκλογών το 2019 και συγκεκριμένα στις 26 Μαΐου, ημέρα διεξαγωγής και των ευρωεκλογών.

Σε αυτή την απόφαση φαίνεται να έχουν καταλήξει στο Μαξίμου, ώστε η κυβέρνηση να ολοκληρώσει τις διαδικασίες εξόδου στις αγορές και να έχει το χρόνο να καταθέσει την ολοκληρωμένη πρόταση της για την Ελλάδα της επόμενης μέρας.

Εν τω μεταξύ, θα έχει προωθηθεί η ψήφιση στο Κοινοβούλιο του σχεδίου «Κλεισθένης» που προβλέπει την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και την διεξαγωγή του Β΄ Γύρου (όπου χρειαστεί) την επόμενη Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, καθώς και την κατάτμηση της Β΄ Περιφέρειας Αθηνών σε τρεις μικρότερες εκλογικές περιφέρειες, όπως και την κατάτμηση της Περιφέρειας Αττικής σε δυο περιφέρειες.

Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση εξετάζει την κατάθεση πρότασης για την προωθούμενη συνταγματική αναθεώρηση, κίνηση που αναμένεται να διχάσει έντονα την αντιπολίτευση, καθώς διατάξεις την προσκρούουν στις διαφορετικές απόψεις των άκρων σε Νέα Δημοκρατία και ΚινΑλλ.

 

infiltr8or

12 σκέψεις σχετικά με το “ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή είναι η απόφαση της κυβέρνησης για την ημερομηνία των εκλογών

  1. Τα ψεματα και τις αυταπατες σας!Πειτε οτι θελετε,γραψτε οτι μπορειτε,καντε οτι γουσταρετε,δεν εχει καμια σημασια.Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο καιρος κυλαει,και θα’ρθει και αυτη η ‘μερα,των εκλογων.Και τοτε…..

    Μου αρέσει!

    1. Το crash test θα γίνει το χειμώνα. Αν κατά λάθος κάνουν τρίπλα και δεν μειώσουν τις συντάξεις, έχουν εξασφαλίσει και την επόμενη τετραετία. Δυστυχώς ο Κούλης μάλλον συνεργάζεται με τον Αλέξη.

      Μου αρέσει!

    2. και τοτε θα ελθουν οι αλλοι…και θα μας πηδηξουν και αυτοί…εμεις απλως θα βαζουμε τελιτσες…με την προσμονη το πηδημα των μεν..να ειναι καλυτερο απο τους δεν…

      Μου αρέσει!

  2. Αφιερωμένο στη διορισμένη παρέα μετακλητών του ολυμπία που θα μετρούν ανάποδα τις μέρες μέχρι τότε να χάσουν τα αργύρια

    Μου αρέσει!

  3. Φιλε infiltr8or υπαρχει και 2η εκδοχη, μεχρι τοτε σιγουρα θα σας παρει στο κυνηγι ο λαος με τις πετρες mark my words.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.