Περιττό να υπενθυμίσουμε οτι επι κυβερνήσεως #ΝΔ το ΑΕΠ έφτασε -25%. #Ελλαδα_μπορούμε #12o_Συνέδριο_ΝΔ #ΒΑΣΤΑ_ΣΟΙΜΠΛΕ #Γερούν_Γερα

Κάντε τα μαθηματικά κι ετοιμαστείτε για ανώμαλη προσγείωση…

infiltr8or

17 σκέψεις σχετικά με το “Περιττό να υπενθυμίσουμε οτι επι κυβερνήσεως #ΝΔ το ΑΕΠ έφτασε -25%. #Ελλαδα_μπορούμε #12o_Συνέδριο_ΝΔ #ΒΑΣΤΑ_ΣΟΙΜΠΛΕ #Γερούν_Γερα

  1. FAZ «καρφώνει» Μητσοτάκη – Οι παρασκηνιακές συναντήσεις της Σπυράκη με τον Ζάεφ

    Δύο παρασκηνιακές συναντήσεις του Ζόραν Ζάεφ με τη Μαρία Σπυράκη -μία εκ των οποίων μάλιστα έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας– φέρνει στο φως δημοσίευμα της γερμανικής FAZ, το οποίο παραθέτει λεπτομέρειες από πρακτικά συνεδριάσεων της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ και των πολιτικών ηγεσιών.

    Το δημοσίευμα έχει τίτλο «Με τον φόβο της Ρωσίας στην πλάτη» και υπότιτλους «Μυστικά έγγραφα από τη “Μακεδονία”» και «Αυστηρά εμπιστευτικά έγγραφα αποδεικνύουν πώς Ελλάδα και “Μακεδονία” προσπαθούσαν επί μήνες να επιλύσουν τη μεταξύ τους διαφορά για το ονοματολογικό. Ο φόβος για ρωσικές παρεμβάσεις έπαιξε ρόλο».

    Σύμφωνα λοιπόν με τα έγγραφα, σε σχετική σύσκεψη που έγινε στα Σκόπια στις 31 Ιανουαρίου 2018, γίνεται αναφορά σε μια κρυφή συνάντηση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, η οποία έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2017.

    «Ο αρχηγός της, Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μεν ένας φιλελεύθερος, επιδιώκει όμως την εύνοια της δεξιάς πτέρυγας του κόμματός του και για τον λόγο αυτό, αποδέχεται εθνικιστικές θέσεις στο ζήτημα της Μακεδονίας. Αυτό του είπε και ο Τσίπρας, ενημερώνει ο Zaev: «Ο Τσίπρας δεν αναμένει ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πλήρως εποικοδομητική, διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να κερδίσει πόντους σε πολιτικό επίπεδο». Το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης στην πραγματικότητα δεν ανήκει στους οπαδούς της σκληρής γραμμής και αναζητά τις συνομιλίες με τους Μακεδόνες, αποδεικνύεται παρασκηνιακά. Όπως δηλώνει ο Zaev, ο Μητσοτάκης του είχε στείλει ήδη από το Δεκέμβριο του 2017, την έμπιστή του, ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη, προκειμένου, μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας, να του ανακοινώσει ποια είναι η θέση των ελλήνων συντηρητικών για την επίλυση της “διαμάχης για την ονομασία”», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της FAZ.

    Μάλιστα, σε άλλο σημείο του δημοσιεύματος γίνεται λόγος για ακόμη μία συνάντηση μεταξύ της κ. Σπυράκη και του κ. Ζάεφ, η οποία εκείνη τη φορά έγινε στις Βρυξέλλες και φανερώνει τους λόγους για τους οποίους η ΝΔ άλλαξε τη θέση της για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

    «(…) Ο Ζάεφ παρατηρεί ότι είχε μία ακόμα συνάντηση στις Βρυξέλλες με τη Μαρία Σπυράκη, την έμπιστη του Μητσοτάκη. Του μετέφερε χαιρετίσματα από τον Μητσοτάκη και του περιέγραψε τη δύσκολη θέση της Νέας Δημοκρατίας, που αγωνιά για ένα μέρος των ψηφοφόρων της», σημειώνεται στο δημοσίευμα που επικαλείται έγγραφα από πρακτικά συνεδριάσεων της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ και των πολιτικών ηγεσιών.

    Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από τη ΝΔ για το δημοσίευμα

    Μου αρέσει!

    1. Ο Ζάεφ παρατηρεί ότι είχε μία ακόμα συνάντηση στις Βρυξέλλες με τη Μαρία Σπυράκη, την έμπιστη του Μητσοτάκη. Του μετέφερε χαιρετίσματα από τον Μητσοτάκη και του περιέγραψε τη δύσκολη θέση της Νέας Δημοκρατίας, που αγωνιά για ένα μέρος των ψηφοφόρων της»
      ———–
      Σκέψου πόσο ηλίθιους θεωρεί τους Έλληνες πολίτες η ΝΔ !!

      Όλα για τα ψηφαλάκια και το πόπολο λοιπόν για τη συμμορία ΝΔ !!

      Μου αρέσει!

      1. Αυτό του είπε ρε αχθοφόρε.
        Βαλε στον κώλο σου του είπε
        τα λεφτά του σόρος . Μόνο
        σλαβομακεδονία ένα όνομα
        σύνθετο με προσδιορισμό
        και χωρίς παπαριές γλώσσες και
        εθνότητες μακεδονικές.
        Γραμμή μακεδόνα Καραμανλή.

        Μου αρέσει!

    2. Η αριστερά δεν πούλησε τη Μακεδονία!!!!!
      Άκου τι ξεστόμισε ο κατσαπλιάς!!!!
      Μιλά με το όνομα της αριστεράς για να
      ρίξει τη ρετσινιά της προδοσίας στους αριστερούς!!!!!
      Ερμαφρόδιτα μορφώματα ,ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!
      καμία σχέση με την αριστερά !!!!!
      Εκεί εσεις οι προδότες στη γωνία!!!!!
      Δεν πρέπει ολοι οι έλληνες να ξεχάσουμε
      αυτούς τους προδότες!!!!!
      Για να διαφυλάξουμε και στο μέλλον
      την Μακεδονία μας γιατί να μείνει ελληνική!!!!!
      Έχουν το θράσος μαλάκα μου να μιλούν στο όνομα
      της αριστεράς!!!!!!
      Μανώλη!!!!!!! Μίκη!!!!!!! Οι κατσαπλιάδες σας μνημονεύουν!!!!!

      Μου αρέσει!

    3. ΣΚΑΣΜΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

      ΖΑΕΦ: ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

      Κάποιοι το χαρακτήρισαν «τρολάρισμα», αλλά αυτή είναι η εύκολη εξήγηση. Μιλάμε για την δήλωση Ζάεφ στο σκοπιανό πρακτορείο ΜΙΑ, με την οποία εκτός από την εμπιστοσύνη του στον Τσίπρα, εκφράζει την εμπιστοσύνη του και στον –δήθεν «Μακεδονομάχο»- Καμμένο:

      «Έχω εμπιστοσύνη στον Αλέξη Τσίπρα. Έχω εμπιστοσύνη και στον Καμμένο, που είναι επίσης μέρος της κυβέρνησης. Πρέπει να δώσουν την ευκαιρία σε μία τέτοια ιστορική συμφωνία, επειδή η συμφωνία είναι καλή και για τις δύο χώρες, και για τους δύο λαούς…».

      Η αλήθεια είναι ότι ο Ζάεφ εκφράζει με την δήλωση αυτή την απέραντη ευγνωμοσύνη του στον ΠΡΟΔΟΤΗ Καμμένο, γιατί όσο κι αν ήθελε ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Τσίπρας, χωρίς αυτόν (αν έριχνε την κυβέρνηση προ της υπογραφής…) δεν θα υπογραφόταν ποτέ η Συνθήκη των Πρεσπών! Επίσης, χωρίς αυτόν, αν έριχνε την κυβέρνηση έστω και εκ των υστέρων, δεν θα ερχόταν ποτέ η Συμφωνία προς κύρωση στην ελληνική βουλή, κάτι που θα συμβεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

      Δικαίως, λοιπόν, δε δίνει καμμιά σημασία ο Ζάεφ στην αντίθεση που εμφανίζεται δημοσίως να έχει με την Συμφωνία ο Πηλιογούσης Καμμένος, για μικροπολιτικούς λόγους, γιατί στην πολιτική δεν έχουν καμμιά σημασία τα λόγια, αλλά τα έργα του καθενός! Και, κακά τα ψέματα, Συμφωνία των Πρεσπών χωρίς τον Καμμένο δεν θα υπήρχε!

      Μου αρέσει!

      1. Σλαβομακεδονία. Ένα όνομα σύνθετη ονομασία.
        Στην Γραμμή του Κώστα Καραμανλή.
        Δεν το έχεις ξανακούσει αυτό???
        Προσκυνήσατε τσουλάκια και στα εθνικά θέματα.
        Τέτοιοι κωλοτούμπες στην ιστορία μας .

        Μου αρέσει!

  2. Δημοσίευμα της γερμανικής «FAZ» που εμφανίζει έγγραφα από πρακτικά συνεδριάσεων της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ αποκαλύπτει δύο συναντήσεις του Ζόραν Ζάεφ με τη Μαρία Σπυράκη, ως «απεσταλμένη» του Κ. Μητσοτάκη».

    Η πρώτη συνάντηση -σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ- έγινε τον Δεκέμβριο του 2017 “πέρα από τα φώτα της δημοσιότητας” και σε σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στις 31 Ιανουαρίου 2018 ο Ζόραν Ζάεφ σημειώνει ότι “ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μεν φιλελεύθερος, επιδιώκει όμως την εύνοια της δεξιάς πτέρυγας του κόμματός του και για τον λόγο αυτό αποδέχεται εθνικιστικές θέσεις στο ζήτημα της Μακεδονίας».

    Ο Ζόραν Ζάεφ -σε νέα σύσκεψη πολιτικών αρχηγών στις 19 Μαΐου 2018- σημειώνει ότι είχε μία ακόμα συνάντηση στις Βρυξέλλες με τη Μαρία Σπυράκη, που του μετέφερε τα χαιρετίσματα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του περιέγραψε τη δύσκολη θέση της Ν.Δ., που αγωνιά για ένα μέρος των ψηφοφόρων της…

    Στο ρεπορτάζ του ο Μάρτενς, ο οποίος επικαλείται τα πρακτικά από τη συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών της πΓΔΜ στις 31 Ιανουαρίου του 2018 αναφέρει

    «Στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων είναι σημαντική η στάση που θα τηρήσουμε, ακόμη και στην περίπτωση που δεν υπάρξει λύση. Είναι σημαντικό το πώς θα παίξουμε τα χαρτιά μας. Δεν θέλουμε να είμαστε μη εποικοδομητικοί στα μάτια τρίτων κρατών» ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών ο Σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών, Νικολά Ντιμιτρόφ.

    Ζάεφ και Ντιμιτρόφ φέρονται να συμφωνούν ωστόσο, πως το περιβάλλον είναι θετικό για την επίτευξη ενός συμβιβασμού, δεδομένης της σταθερής πρόθεσης του Αλέξη Τσίπρα και της ελληνικής κυβέρνησης να βρεθεί λύση».

    «Ο αρχηγός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι μεν ένας φιλελεύθερος, επιδιώκει όμως την εύνοια της δεξιάς πτέρυγας του κόμματός του και για το λόγο αυτό, αποδέχεται εθνικιστικές θέσεις στο ζήτημα της Μακεδονίας. Αυτό του είπε και ο Τσίπρας, ενημερώνει ο Zaev: «Ο Τσίπρας δεν αναμένει ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πλήρως εποικοδομητική, διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να κερδίσει πόντους σε πολιτικό επίπεδο».

    «Το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης στην πραγματικότητα δεν ανήκει στους οπαδούς της σκληρής γραμμής και αναζητά τις συνομιλίες με τους Μακεδόνες, αποδεικνύεται παρασκηνιακά», επισημαίνει η FAZ.

    «Όπως δηλώνει ο Ζόραν Ζάεφ σύμφωνα πάντα με τα απόρρητα έγγραφα που δημοσιεύει η FAZ, ο κ. Μητσοτάκης του είχε στείλει ήδη από το Δεκέμβριο του 2017, την έμπιστή του, ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη, προκειμένου, πέρα από τα φώτα της δημοσιότητας, να του ανακοινώσει ποια είναι η θέση των Ελλήνων συντηρητικών για την επίλυση της διαμάχης για την ονομασία».

    Μου αρέσει!

    1. Τελικά ο Κούλης Μιζοτάκης γνωστοποίησε τη θέση του στο Ζάεφ κατά τη μυστική συνάντηση με την απεσταλμένη του Σπυράκι αλλά αυτή τη θέση δεν την ξεκαθαρίζει στον Ελληνικό λαό !!

      Έξω λέει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη συμφωνία των Πρεσπών και πως όλα αυτά που κάνει είναι προσχηματικά για τα ψηφαλάκια και το πόπολο και μέσα παριστάνει το Μακεδονομάχο !!

      Ο ορισμός του λαϊκισμού και του εθνικά επικίνδυνου.

      Όλα για το πρόσκαιρο πολιτικό κέρδος.

      Ακόμα και με τα εθνικά θέματα.

      Τελικά δεν έχουν άδικο στη ΝΔ να θεωρούν τους Νεοδημοκράτες ψηφοφόρους τους κοπάδι…

      Μου αρέσει!

    2. ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΚΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ;

      «Είναι ομόφωνη απόφαση του κόμματος. Έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος, παραβιάζοντας αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Τέλος» δήλωσε προχθές στο κεντρικό δελτίο του Kontra Channel, με κατηγορηματικό τρόπο ο εκπρόσωπος των ψεκασμένων, Θόδωρος Τοσουνίδης, για τον Τέρενς Κουίκ.
      Μια ημέρα αργότερα, ο ίδιος άνθρωπος πήρε σβάρνα τα κανάλια κι έλεγε τα ακριβώς… αντίθετα: «Με τον Τέρενς κινηθήκαμε όλοι μαζί από το 2012. Περιέγραψα γεγονότα, δεν προανήγγειλα, ούτε ανήγγειλα πειθαρχικά μέτρα που έχουν ληφθεί. Στον δικό μας πολιτικό φορέα δεν έχουμε την κουλτούρα των πειθαρχικών μέτρων».

      Είπα, ξείπα, λοιπόν!

      Γιατί άραγε; Προφανώς, ο Κουίκ ΕΚΒΙΑΣΕ με κάποιο στοιχείο τον Καμμένο, να παραμείνει στους ΑΝΕΛ μέχρι που να βρει νέα ασφαλή κομματική στέγη και ο Καμμένος υπέκυψε. Με ποιο στοιχείο άραγε έγινε ο εκβιασμός;

      Μου αρέσει!

  3. Ο Κούλης Μιζοτάκης θεωρεί τον εαυτό του άριστο και πως έχει τις λύσεις για τα προβλήματα στην Ελλάδα…..

    Μόνο που

    Αυτοί κυβέρνησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια λεηλάτησαν και χρεωκόπησαν την Ελλάδα !!

    Μόνο που

    Το κόμμα του χρωστάει 210 εκατ ευρώ τα οποία δεν εξυπηρετεί !!

    Μόνο που

    Ο ίδιος χρωστάει ένα εκατομμύριο ευρώ δάνειο του Κύρηκα Χανίων που δεν πληρώνει.

    Μπαταχτσής που έχει μάθει να ζει δημόσια δαπάνη.

    Τσογλάνι που θεωρεί πως η Ελλάδα τους ανήκει.

    Ένα βουτυρόπαιδο και ανδρείκελο της εγχώριας διαπλοκής.

    Μου αρέσει!

    1. Περίγελος του Ζάεφ ο πατριδοκάπηλος Καμμένος: “Έχω εμπιστοσύνη στον Πάνο, θα περάσει η συμφωνία των Πρεσπών!”

      Το αδιαμφισβήτητο γεγονός πως ο πατριδοκάπηλος Πάνος Καμμένος στρώνει το χαλί για την επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών δεν το έχουν αντιληφθεί μόνο όλοι οι Έλληνες, αλλά και οι Σκοπιανοί!
      Αν ο ζητωπατριώτης πρόεδρος των ΑΝΕΛ ήθελε να μπλοκάρει την προδοσία των Πρεσπών, θα είχε ρίξει την κυβέρνηση προ πολλού. Δεν το κάνει όμως, γιατί οι εντολές από αμερικανούς και ευρωπαίους τοκογλύφους στους υποτακτικούς είναι σαφείς: Η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να περάσει.
      Αυτό το έχει καταλάβει καλά και ο Ζάεφ, ο οποίος έχει πάρει τον Καμμένο στο ψιλό. Έτσι ο πρωθυπουργός των Σκοπίων μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο της χώρας του δήλωσε: «Έχω εμπιστοσύνη και στον Καμμένο, που είναι επίσης μέρος της κυβέρνησης. Πρέπει να δώσουν την ευκαιρία σε μία τέτοια ιστορική συμφωνία, επειδή η συμφωνία είναι καλή και για τις δύο χώρες, και για τους δύο λαούς. Πιστεύω ότι τα οφέλη θα γίνουν αισθητά τους επόμενους μήνες από την εφαρμογή της. Είμαι πεπεισμένος ότι η εμπιστοσύνη που έχω στον Αλέξη Τσίπρα θα βρει την υλοποίησή της στο Κοινοβούλιο, όπως και εγώ προσπαθώ η εμπιστοσύνη που έχει ο Αλέξης Τσίπρας σε μένα και στην “μακεδονική” κυβέρνηση να βρει υλοποίηση στο Κοινοβούλιο».
      Ο Ζάεφ ξεφτίλισε τον Καμμένο, αλλά και τον Τσίπρα αφού μίλησε για «μακεδονική» κυβέρνηση. Όλοι τους λογαριάζουν δίχως τον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό και την Χρυσή Αυγή που θα πετάξει αυτήν την προδοτική συμφωνία στον κάλαθο των αχρήστων.

      Μου αρέσει!

    2. http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/search/label/ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

      ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΠΑΝ (ΕΑΜ Β.ΥΔΡΟΧΟΟΣ )

      (… Ο Κυριάκος από τότε που υπάρχει, ζει και «προοδεύει» ως ο γιος του πατέρα του. Ο τενεκές ο ξεγάνωτος, ο οποίος έχει τελειώσει ως «αριστούχος» το πληρωμένο Κολέγιο του Σαμαρά και του Παπανδρέου …Ο άχρηστος, που δεν έχει δώσει καν πανελλήνιες εξετάσεις να «μετρηθεί» έστω και μία φορά απέναντι στους «κοινούς» Έλληνες …Ο βλάξ με τις πιο εύκολες σπουδές σε ένα καλά διαλεγμένο για τη φήμη και τα ακριβά του δίδακτρα Κολέγιο…)

      Μακράν το καλύτερο και πιο άχρηστο βιογραφικό της Χώρας.

      «Είναι πια σε όλους σαφές ότι ουδόλως απασχολούν τον κ. Μητσοτάκη η χώρα, οι άνθρωποί της και τα προβλήματά τους. Το μόνο που τον απασχολεί είναι η αγωνία του να ξαναγυρίσει αυτός και το σύστημα που εκπροσωπεί σε θέσεις εξουσίας, η οποία του λείπει τόσο που δεν μπορεί να κρύψει πια, ούτε τη βουλιμία του, ούτε τον κυνισμό του».

      Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.