Wikileaks: Ο Σκοπιανός ΥΠΕΞ Νίκολα Ντιμίτροφ είναι μυστικός πράκτορας της CIA!

Στο προσκήνιο επανέρχεται απόρρητη έκθεση που διέρρευσε στο Wikileaks και εμφανίζει τον ΥΠΕΞ των Σκοπίων Νίκολα Ντιμίτροφ ως μυστικό πληροφοριοδότη της CIA. 

Δεκέμβριος 16, 2018. 16:11

Αλβανικά δημοσιεύματα φέρουν στο προσκήνιο μια μυστική έκθεση που δημοσιεύθηκε από την ιστοσελίδα ‘Wikileaks’, όπου ο υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ, Νίκολα Ντιμίτροφ, υπήρξε μυστικός πληροφοριοδότης της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ ( CIA).

Τα δημοσιεύματα που είναι σε πολλές αλβανικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι όταν ο Ντιμίτροφ το 2008 ήταν πρέσβης, υπήρξε ο μυστικός πληροφοριοδότης της CIA για τις προθέσεις του τότε πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι και του πρώην προέδρου των Σκοπίων Μπράνκο Τσερβένκοφσκι.

Εκείνη την εποχή είχε αναπτυχθεί η διαδικασία της επίλυσης του προβλήματος του ονόματος με την Ελλάδα και ο Ντιμίτροφ, σύμφωνα με την Wikileaks, φέρονταν ως προστατευόμενη πηγή της αμερικανικής πρεσβείας στα Σκόπια.

Σημειώνεται – γράφουν τα δημοσιεύματα- ότι οι αρχές των ΗΠΑ και ο Ντιμίτροφ δεν αντέδρασαν στα νέα που δημοσιεύθηκαν  ευρέως από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Πηγή

 

infiltr8or

6 σκέψεις σχετικά με το “Wikileaks: Ο Σκοπιανός ΥΠΕΞ Νίκολα Ντιμίτροφ είναι μυστικός πράκτορας της CIA!

  1. Τι θα γίνει με αυτήν την ΣΙΑ τελικά ?
    Αφού οι Κυβερνήσεις δρουν σύμφωνα με τις εντολές πέραν του Ατλαντικού , χρειάζεται να στέλνουν και πράκτορες από την Ουασιγκτων?

    Έτσι φαίνεται εαν ψάξει κανεις τον ρολο που έπαιξε η ΣΙΑ στα γεγονοτα της Γιουγκοσλαβιας της προηγούμενης ανακατωσούρας στα Βαλκάνια .
    Μοίρασαν πολλά εκατομμύρια για να αποσταθεροποιήσουν την Γιουγκοσλαβία έγραφε πρώην πράκτορας της ΣΙΑ στα Βαλκάνια.
    Και όνομα έχει και βιβλιο έχει γράψει .

    Δεκέμβριος 5, 2018. 22:11

    Πληροφορίες της σερβικής εφημερίδας «Νόβοστι» αποκαλύπτουν ότι πλοίο το οποίο έχει ναυλωθεί από τη CIA, βρίσκεται εν πλω και έχει προορισμό το λιμάνι του Δυρραχίου, με φορτίο όπλων που προορίζονται για τον μελλοντικό στρατό του Κοσσυφοπεδίου.

    Η εφημερία επικαλείται την υπηρεσία ασφάλειας της χώρας, «η οποία διαβλέπει αυτό το συνωμοτικό και ζοφερό σενάριο».

    Οι σερβικές μυστικές υπηρεσίες αναφέρουν ακόμη ότι στη χωρισμένη πόλη του Κοσσυφοπεδίου, Μιτρόβιτσα, έχουν διανεμηθεί αυτόματα όπλα σε άτομα τα οποία γνωρίζουν το χειρισμό τους.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «αυτό το παιχνίδι πίσω από την κουρτίνα οδηγεί στην Αμερική, συνάδει με τα σχέδια των αλβανικών αρχών στην Πρίστινα που κατά παράβαση όλων των συμφωνιών, σκοπεύουν στις 14 Δεκεμβρίου να ιδρύσουν τον ‘στρατό Κοσσυφοπεδίου’.

    Προσθέτει ακόμη ότι η ιδέα της εισαγωγής πρόσθετου φόρου για τα προϊόντα από την κεντρική Σερβία, προέρχεται από την Ουάσιγκτον.

    novosti.rs

    https://www.echedoros-a.gr/2018/12/cia.html

    Μου αρέσει!

  2. Na πετάξουμε όλους τους πράκτορες εξω από την χώρα όπως και τις Κυβερνήσεις που δρουν κατά παραγγελία ξένων Κυβερνήσεων και των μυστικών τους υπηρεσιών.
    Πρώτα τα δικα μας συμφέροντα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ σε πρώτη γραμμή και μετά βλέπουμε , αν μας βάζουν το περίστροφο στο κεφάλι θα τους το βάλουμε στον κολο όποιοι και αν είναι αυτοί.

    Μου αρέσει!

    1. Παρακαλω κανετε αναρτησι και το προηγουμενοσ σχολιο μου
      Ευχαριστω , συγνωμη για τα λαθη αλλα αυτο το κομπιουτερ αλλα γραφω αλλα δινει.
      Θα το παω για επισκευη για να μην μας ξεφωνησουν οι ορθογραφοι.

      Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.