Έχει απόλυτο δίκιο η κυρία Ρεπούση. Η Ορθοδοξία είναι τροχοπέδη στην «Ανάπτυξη» όπως αυτή ορίζεται από το σύστημα εξουσίας. Όχι μόνον σήμερα.

δημοκρατια ρεπουσηΗ κυρία Ρεπούση αφουγκράζεται τον σφυγμό των ημερών και σε συνδυασμό με την ιστορική εμπειρία, καταλήγει στο συμπέρασμα πως η Ορθόδοξη κατηχηση δεν έχει καμμία σχέση στα λύκεια.

Η ιδέα αυτή όμως δεν είναι της κυρίας Ρεπούση. Ήταν μέθοδος που υλοποιήθηκε από κάθε ισχυρό σύστημα εξουσίας τους τελευταίους αιώνες.

Ήταν «ιδέα» που πρώτος εφάρμοσε ο Αδόλφος Χίτλερ το 1937, όταν απαγόρευσε την εκκλησιαστική διδασκαλία στα σχολεία. Παράλληλα, η δράση του ήταν ξεκάθαρη υπέρ του αφανισμού των λαών που σχετιζόντουσαν με την Ορθόδοξη παράδοση. Προφανέστατα διότι η νέα τάξη που οραματίστηκε, η «παγκόσμια διακυβέρνηση» και η «πρόοδος» διέβλεπε την Ορθοδοξία ως τροχοπέδη. Άλλωστε και ο ίδιος είχε δηλώσει περίτρανα πως «Το Ισλάμ πρέπει να γίνει η επίσημη θρησκεία της Γερμανίας».

Στην πράξη βέβαια, αφάνισε Σέρβους, Έλληνες και Ρώσους (παρότι οι τελευταίοι ήταν «κομμουνιστές» εκείνη την περίοδο).

Παλαιότερα το ίδιο είχε κάνει το ράιχ σε συνεργασία με τους Τούρκους, όταν αφανίστηκε κάθε ίχνος Ορθόδοξης παρουσίας βιολογικά και πνευματικά από τα εδάφη όπου σήμερα κατέχει το Τουρκικό κράτος.

Αλλά και τις τελευταίες δεκαετίες, βλέπουμε πως η Ορθοδοξία δεν έχει καμμία θεση στην νέα παγκόσμια διακυβέρνηση που οραματίζονται ηγέτες διεθνούς κύρους, όπως ο Παπανδρέου, ο Κλίντον και ο Γερμανικός παράγοντας. Το είδαμε με την σφαγή στην Σερβία, την σφαγή στο Ιράκ (όπου δεν έμεινε Χριστιανός ούτε για δείγμα), την συνεχιζόμενη σφαγή στην Συρία και την ιδιότυπη γενοκτονία που συντελείται στην Ελλάδα.

Η εξήγηση είναι καθαρά οικονομικής φύσεως. Το σημερινό μοντέλο ανάπτυξης, είναι η «απελευθερωμένη» Λιβύη, το Μπαγνκλαντές, γενικώς ότι οδηγεί στην Σαουδική Αραβία. Η Σαρία είναι η λύση για την οικονομική ανάπτυξη των κρατών, όπου λίγοι θα κάνουν κουμάντο, ενώ το εργατικό δυναμικό θα αρκείται στο να βιάζει παιδιά, να έχει γυναίκες – σκλάβες, να δουλεύει για ένα κομμάτι ψωμί και η όποια διεκδικηση εργασιακών ή άλλων δικαιωμάτων έναντι της εξουσίας, να θεωρείται ύβρις και να τιμωρείται με θάνατο. Όπως ακριβώς οι ορδές του Τζέκινγκς Χαν. Είχαν το δικαίωμα να βιάζουν, να σκοτώνουν, να κακοποιούν, αρκεί να υπηρετούσαν τον αφέντη χωρίς καμμία αντίδραση.

Αυτός είναι και ο λόγος που το σύγχρονο εξουσιαστικό σύστημα του καπιταλισμού θέλει παντού Σαρία. Ακόμα και στις φάμπρικες της Μανωλάδας (όπου ο Παπανδρέου υμνούσε την «υποδειγματική ανάπτυξη»), κουμάντο κάνει η Hafezate Al Islam σε συνεργασία με τα αφεντικά. Όπως ακριβώς στις φάμπρικες του Μπαγνκλαντές όπου η φάμπρικα καταρρέει, θάβονται ζωντανά 900 γυναικόπαιδα, το αφεντικό – ισλαμιστής δραπετεύει ανενόχλητος μέχρι να τον τσιμπήσουν Ινδοί.

Την ίδια στιγμή, χιλιάδες μέλη της Hafezate βγαίνουν στους δρόμους σφάζοντας μπλόγκερς, χτυπώντας εργάτες, δημοκρατες και όποιον άλλον τολμούσε να διαμαρτυρηθεί.

Ας μην ξεχνάμε ότι η υποδειγματική ανάπτυξη της Αμερικής στηρίχθηκε στο δουλεμπόριο, από τους δούλους που προμήθευε αφειδώς η ισλαμική διοίκηση, αφού ρήμαζε τα χωριά στην Αφρική.

Μην τα ρίχνουμε λοιπόν στην Ρεπούση. Η άποψη της είναι καθαρά αναπτυξιακή, με καινοτομία στις υποδομές από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

53 σκέψεις σχετικά με το “Έχει απόλυτο δίκιο η κυρία Ρεπούση. Η Ορθοδοξία είναι τροχοπέδη στην «Ανάπτυξη» όπως αυτή ορίζεται από το σύστημα εξουσίας. Όχι μόνον σήμερα.

  1. ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΡΑΓΙΑ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΣΤΑ «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ» ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ? ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ» ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ?
    http://amwmos.wordpress.com/2013/09/05/xtypisepali/

    Μου αρέσει!

      1. Αγαπητε Ιορδανη ποτε δεν κανουμε τετοιες ερωτησεις οταν προκειται για μια κυρια με προοδευτικιες αντιληψεις και χωρις τα ταμπου της θρησκευουσας συντηρησης.
        Εμεις παντως ευχαριστουμε το ολυμπια που μας παιζει παλι ρεπουση και μας δινει την ευκαιρια να ριξουμε κανα μπινελικι και να εκτονωθουμε

        Μου αρέσει!

    1. Σωστό, αλλά έχουν περάσει δεκαετίες από την κατάσταση την οποία περιγράφεις και σιγά σιγά εξορθολογίζεται η εθνική Παιδεία.

      Μου αρέσει!

  2. Α-θεοκρατική ταλιμπάν. Δεν ἐχει καμιά διαφορά με τα θεοκρατικά καθεστώτα του Ισλάμ με τη διαφορά ότι αυτή υπερασπίζεται με πάθος ό,τι είναι ενάντια στην ορθοδοξία.

    Μια πραγματικά σημαντική γυναίκα για το έθνος. Όπως θα έλεγε και η Μποφίλιου βέβαια, «όλοι όσοι την ψήφισαν έχουν ακριβώς τις ίδιες απόψεις», οπότε τι νόημα έχει να εκνευρίζεσαι με ένα λαγό απλώς;

    Μου αρέσει!

    1. Ο χίτλερ ηττήθηκε,είναι ο χαμένος καί άρα παράδειγμα πρός αποφυγή,αποτροπιασμό,τό σίχαμα τής ιστορίας ,κατά τάς εβραιομασωνικάς γραφάς…

      Μου αρέσει!

  3. Χίτλερ: «Άλλωστε και ο ίδιος είχε δηλώσει περίτρανα πως “Το Ισλάμ πρέπει να γίνει η επίσημη θρησκεία της Γερμανίας”.

    Θα μπορούσε να πει οτι είναι και Αρειανός, και οι Αριοι, στην πραγματικότητα, είναι εξωγήινοι (παίζει να το χει πεί), αλλά να έχει πει οτι οι Γερμανοί πρέπει να γίνουν μουσουλμάνοι κομματάκι βαρύ ακόμη και για εκείνη την εποχή.

    Αυτό που είπε, βάσει του Albert Speer, είναι αυτό: Hitler said that the conquering Arabs, because of their racial inferiority, would in the long run have been unable to contend with the harsher climate of the country. They could not have kept down the more vigorous natives, so that ultimately not Arabs but Islamized Germans could have stood at the head of this Mohammedan Empire.[3]

    Με αφορμή αυτό: The delegation had speculated on how the world would have been «Mohammedan» if the Arabs had won the Battle of Tours in the 8th Century AD, and how the Germans would have become heirs to «a religion that believed in spreading the faith by the sword and subjugating all nations to that faith.

    Ο κωλοτούμπας του ΒΠΠ και της Γης ολόκληρης θα έλεγε ό,τι ήθελαν να ακούσουν οι Αραβες(Παλαιστίνιοι) για να τους προσεταιριστεί. Και λόγω κοινού εχθρού, του Ισραήλ.

    Βέβαια εσείς τα έχετε μπλέξει λίγο. Από τη μία η Συρία είναι καλοί μουσουλμάνοι και ο Ασαντ το αυτό, από την άλλη είναι φιλοναζιστές και η Ρεπούση συμπαθεί τους μουσουλμάνους, άρα ναζί και η Ρεπούση. Και μαζί με όλους τους νουνεχείς την κατηγορούν και οι υμνητές του Χίτλερ, νεοπαγανιστές του ερμητικού Τάγματος της Χρυσής Αυγής!
    Πολύ «προχό» σκέψη.

    Και στην τελική δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο πρέπει να συνεχίζουμε να δίνουμε αξία σε ένα τίποτα, που γεννήθηκε από το τίποτα και θα επιστρέψει στο τίποτα. Δλδ αν το πει η μαντάμ Σουσού στη γειτονιά θα το δημοσιεύσετε;

    Υγ: Αν κάποιος έχει στοιχεία για κάποια άλλη δήλωση του Χίτλερ, ας τα ποστάρει.

    Μου αρέσει!

    1. Χρήστο «Ο Χιτλέρ είχε εκφράσει σε προσωπικές συζήτησείς την απόψη ότι αν οι Αράβες είχαν κατακτήσει και εξισλαμίσει την Γερμανία οι Γερμανοί ως ανώτεροι πολεμιστές σταδιακά θα υποκαθιστούσαν τους Αράβες στην θέση της κυριαρχής ομάδας στο ισλάμ» βλ. Peter Tsuras Hitler Victorious (μπορεί να αναλύει τι θα συνέβαινε αν χιλτέρ αποφάσιζε να αναμειχτεί πιο ενεργά στην Μεσόγειο αλλά ως βάση έχει δηλώσεις και ενέργιές του χιτλερ που όντως έλαβαν χώρα) Επιπλέον ο Χιμλερ «καίγονταν» να στρατολογήσει μουσουλμάνους στα SS στους οποιούς μάλιστα επιτρέπονταν να έχουν στρατιωτικούς ίερεις (ιμαμήδες) ενώ μέχρι το 1944 κάτι τέτοια απαγορευόνταν στα SS και στην Luftwaffe και μετά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις (Γάλλοι και Βαλώνοι), επίσης ο Χιμλέρ «μπηκέ στον κόπο» να στειλει προσωπικές εντολές για «ηπία μεταχειρήση» των μουσουλμάνων κατά την διαρκεία της εκπαιδευσης τους ενώ δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο π.χ. στην περίπτωση των Φλαμανδων «φυλετικών αδελφών» των Γερμάνων.Ακόμα η πρώτη μονάδα μουσουλμάνων εθελοντών 13η ΟΜΠΖ Handascar (Γιαταγάνι)-«1η Κροατική) είχε 21.000 ανδρές ενώ η τυπική Μ1939 Γερμανική ΜΠΖ είχε μόλις 17.200 και η τυπική Μ1944 Γερμανική ΜΠΖ 12.700 και περισοσοτερο οπλισμό απο τις προαναφερόμενες την στιγμή που μονάδες στο Αν. Μετώπο είχαν πραγματικη παρατακτέα δύναμη 6000-7000 άνδρες και ήταν υποχρεώμενες να χρησιμοποιουν κυριευμένα όπλα (κυριώς πυροβολικό) για να διατηρήσουν μια στοιχειωδη εστώ αποτελεσματικοτήτα…Αλλές μουσουλαμνικές μονάδες των SS ήταν η βραχύβια 23η ΟΜΠΖ Kama -«2η Κροατική» η 21η ΟΜΠΖ Scanderberg (Σκεντρεμπέης -Γεωργίος Καστρίωτης) -«1η Αλβανική» με αλβανούς του Κοσόβου ,και ΄ή Osturkischer Waffen -Werbande der SS και εν μέρει ή Indische Freiwilligen Legion der Waffen SS (πρώην 950ο ΣΠΖ).Οι τρείς πρώτες προγραμματίζονταν να σχηματίσουν το V OΣΣ κάτι που τελικά δεν έγινε.Για παραπάνω πληροφορίες βλ. Hitler;s Jihadis, Axis Forces in Jugoslavia, και Hitler’s Legions vol 3 το τελευταίο είναι παλιό αλλά καλο…

      Μου αρέσει!

      1. Το έχω αναφέρει, φίλε, ήδη. Αλλά πέραν αυτού ουδέν:

        Αυτό που είπε, βάσει του Albert Speer, είναι αυτό: Hitler said that the conquering Arabs, because of their racial inferiority, would in the long run have been unable to contend with the harsher climate of the country. They could not have kept down the more vigorous natives, so that ultimately not Arabs but Islamized Germans could have stood at the head of this Mohammedan Empire.[3]

        Οπορτουνιστής ήταν και ό,τι «θέλετε μπορούμε να γίνουμε» αρκεί να σας χαράκαξουμε μια σβάστικα στο χεράκι… Και καλός χριστιανός έχει υπάρχει με τη «θετικιστική θεολογία του καθολικισμού», μια άλλη ματιά δλδ για τον Χριστιανισμό, μέλος μασονικών / παγανιστικών στοών, Θούλη, Μούλη, Τούλη και το κακό συναπάντημα.
        Για τους μπραΐμηδες τα αναφέρεις εσύ.
        Οπότε άνθρακας ο θυσαυρός περί της φράσεως του άρθρου ή η προτίμηση του Χίτλερ μόνο(sic) στο Ισλάμ.

        Υγ: Ο Albert Speer το αναφέρει στο βιβλίο του, δεν θυμάμαι τον τίτλο, θα το κοιτάξω, οτι αυτή ήταν η επιδίωξη του Χίτλερ. Η ομαδοποίση όλως των θρησκευμάτων(και έπειτα η εξαφάνισή τους) υπό τη σβάστικα.

        Μου αρέσει!

        1. Χρήστο ο τίτλος του βιβλιού τουΣπέερ ειναι Inside the Third Reich οι «χριστίανοι» ναζί ήταν οι άριοι «χριστίανοι» οι οποίοι πιστευάν π.χ. ότι ο Χριστός δεν ήταν εβραίος κτλ.Παντως οπώς μπορείς να δεις και στις πηγές που πάραθετώ τους μουσουλμάνους στα SS τους είχαν στα όπα-όπα και ας μου επιτρέψεις αυτο για μένα να σημαίνει κάτι
          ΥΓ Ενά δωράκι..ποιός ήταν ο κύριος στρατολογός της Handscar το 1943 ; Mήπως ονομάζονταν Ιζερμπεκοβιτς;Μηπώς ήταν ο ίδιος Ιζερμπεκοβίτσς με τον «προεδρό» της Βοσνίας στην δεικαετία του 1990;Μπα «απλη συνωμυμία» και «κακοήθιες» αν και στην σελ 200 του πρώτου βιβλιού που ανάφερω αυτό ακριβώς γράφει…
          ΥΓ Απο περιέργεια γνωρίζεις αν το βιβλίο του Σπέερ έχει μεταφραστεί στα Ελληνκά;Kαλα να περνάς

          Μου αρέσει!

      2. Νομίζω πως όχι και σε πρόχειρη έρευνα που έκανα στο Διαδίκτυο όλες οι πηγές είναι αγγλικές και τα αποσπάσματα το ίδιο.

        «οι οποίοι πιστευάν π.χ. ότι ο Χριστός δεν ήταν εβραίος κτλ.»
        Πόσους Νεοέλληνες χριστιανούς «συγγραφείς» θέλεις να σου αναφέρω που προσπαθούν να αποκόψουν τον Χριστό από την εβραϊκή καταγωγή του;

        Είναι στην ίδια κατηγορία με το εμείς τα ανακαλύψαμε όλα, ο Χριστός ήταν Ελλην, οι πυραμίδες χτίστηκαν από τον Μπόμπολα και η «σκεπαστή» είναι η έμπνευση του αγγλικού σάντουιτς!
        Επίσης, Χρήστο.

        Μου αρέσει!

        1. Για «συγγραφείς» ομολογώ οτί δεν ξέρω αλλά για σχολιαστές εδώ πέρα που κάνουν το ίδιο (και «σχολιαστρίες) ξέρω καμπόσους…είναι τα ίδία άτομα που αμβισβήτουν τον Ηροδότο με ανοητα copy paste..καλά να πέρνας

          Μου αρέσει!

  4. Μασώνοι,παγκοσμιοποιητές, κομμουνιστές,νεοφιλελεύθεροι,σιωνιστές,δωδεκαθεϊστές,καθολικοί,μουσουλμάνοι,άθεοι,νεοταξίτες,θολοκουλτουριάρηδεςκαι λοιπά ρεπουσοειδή -σαυροειδή σε ρόλο Νέρωνα/Διοκλητιανού και Ιουλιανού. Όσο πολεμάτε την Ορθοδοξία τόσο θα ανυψώνεται γιατί έχει κεφαλή της τον μόνο και αληθινό Θεό,τον Τριαδικό Θεό. Ευχαριστούμε τη Ρεπούση , τη Διαμαντοπούλου, το Σημίτη,το Γαπ, το Μπουτάρη,το Καμίνη και όλα τα «καλόπαιδα»για το πόλεμο ενάντια στην πίστη μας. Για όσους έχει ασθενήσει η πίστη και η μνήμη είναι οι καλύτεροι προπαγανδιστές για να ξυπνήσουμε!

    Μου αρέσει!

  5. ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΤΗΧΗΣΗ δεν υπαρχει ως ορος στο Ελληνικο Λεξικο
    Ο προσυλητισμος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ απο το συνταγμα ,οι δημοκρατιες σεβονται την ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ που αποτελει εναν απο τους βασικους πυλωνες της
    Οσο για τα παιδια , δεν ειναι υποχρεωμενα να μαθαινουν της παπαρολογιες της Εβραικης μυθολογιας

    Μασώνοι,παγκοσμιοποιητές, κομμουνιστές,νεοφιλελεύθεροι,σιωνιστές,δωδεκαθεϊστές,καθολικοί,μουσουλμάνοι,άθεοι,νεοταξίτες,θολοκουλτουριάρηδεςκαι λοιπά ρεπουσοειδή -σαυροειδή σε ρόλο Νέρωνα/Διοκλητιανού και Ιουλιανού

    Οι χτιστες εχουν καλες σχεσεις με την Χριστιανικη θρησκεια και αυτοι πιστευουν σε ΘΕΟ , οι εκκλησιες ειναι γεματες με τα συβολα τους

    h@@p://apollonios.pblogs.gr/2011/02/masonika-symbola-se-ekklhsies-tyhaio-den-nomizw.html

    Μου αρέσει!

  6. Ρεπούση=Repushi (πιθανότατα αλβανικό όνομα, αν όχι ιταλικό). Κατάγεται από την Κεφαλονιά, οπότε μπορεί να είναι οτιδήποτε από τα δύο, καθότι οι Ιταλοί χρησιμοποιούσαν αλβανούς για τα στρατεύματα τους.

    Μου αρέσει!

  7. ΝΑ Ο ΝΕΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Ο κάθε μουσουλμάνος και ο κάθε Χριστιανός ισχυρίζεται πώς είναι πράος, ευγενής, δούλος υπάκουος του θεού, που τιμά ρητά τις εντολές του Παντοδύναμου. Είναι όμως έτσι; Θηριωδίες συνεχώς πράττονται από άκρη σε άκρη στην Αφρική και χώρες τής Ανατολής. Η διδασκόμενες θρησκείες και του Ισλάμ και ο χριστιανισμός έχουν προσφέρει την δύναμη σε πολλούς οπαδούς να πράττουν φόνους ιερούς αθώων συνανθρώπων τους εις το όνομα του θεού τους.
    Ποιο λοιπόν είναι το όφελος τής θρησκευτικής διδασκαλίας όταν αυτή διεγείρει την ΑΓΡΙΑ Φύση στον άνθρωπο, και αντί αυτός να εκπολιτίζεται καταλήγει δεισιδαίμονας δολοφόνος; Μετά από τόσες χιλιετίες πολλοί λαοί-ιδιαιτέρως των πλείστων των λαών που δεν δέχθηκαν τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό- παραμένουν απολίτιστοι, και η θρησκεία τους γίνεται όργανο αιμοβόρων πράξεων συγκαταθέσεως, εντολής και αδείας Θεού.
    Πόλεμος εναντίων των γυναικών και των κοριτσιών συνεχίζετε για χρόνια τώρα από όλες σχεδόν τις κοινότητες της Αφρικής, τις γηγενείς, τις μουσουλμανικές και τις χριστιανικές. Οι ηλικιωμένες γυναίκες δολοφονούνται μαρτυρικά –κόβονται σε κομμάτια –όταν θεωρηθούν ως δήθεν μάγισσες- θυμίζει τον χριστιανικό Μεσαίωνα στην Ευρώπη;;;;-και τά θήλεα πάσης ηλικίας, μικρά βρέφη έως και νεαρά κορίτσια ζούνε το μαρτύριο όπου τά εξωτερικά τους γεννητικά όργανα αφαιρούνται με ξυράφι διότι είναι βρόμικα/αμαρτωλά, και η αφαίρεση αυτών κάνει τά κορίτσια δήθεν αγνά. Αυτά συμβαίνουν ακόμα και σε Αφρικανικές χώρες πού κατά το πλείστον είναι εκχριστιανισμένες.
    Αφού κόβονται οι κοπελιές τις ράβουνε ώστε να μην κάνουν έρωτα με άλλον άνδρα εκτός τον σύζυγο τους, ο οποίος όταν την θέλει την βιάζει όπου η γυναίκα ξεσκίζεται από το πέος. Εάν φυσικά ο ουλώδης ιστός είναι αδιαπέραστος ο σύζυγος με σπασμένο γυαλί ή μαχαίρι την ξεσκίζει ώστε να εισβάλει μέσα της. Αφού πιά ικανοποιηθεί την ράπτει ξανά. Ένα ξύλο πρώτα χώνει μέσα της ώστε να μπορεί να ουρήσει η κοπέλα, και μετά τής δένει τά πόδια για 6 εβδομάδες μέχρι να κλείσουν οι πληγές. Αυτό επαναλαμβάνετε μετά από κάθε σεξουαλική πράξη και μετά από κάθε γέννα.

    Η πρακτική αυτή γίνεται κατά το πλείστον στην Αφρική από κοινωνίες που δημογραφικά είναι κυρίως Χριστιανικές, αλλά και εν μέρει μουσουλμανικές.
    Αυτό επίσης συμβαίνει καί με μουσουλμανικές κοινότητες της Ανατολής
    Μετανάστες από τις χώρες αυτής της αποτρόπαιης τακτικής, που ζουν στην Ευρώπη και ΗΠΑ στέλνουν τά κορίτσια τους στις πατρίδες τους για το βάρβαρο κόψιμο τους, ή φέρνουν τους ειδικούς τους να πετσοκόψουν τά κορίτσια στις νέες τους πατρίδες.
    Λόγω αυτών των απάνθρωπων πράξεων για κάθε μητέρα που δεν έχει υποστεί αυτό το μαρτύριο και χάνει το παιδί της πρίν την γέννα, 74 γυναίκες που έχουν υποστεί την αφαίρεση χάνουν το αγέννητο βρέφος τους. Τά θήλεα που εκτίθενται σε αυτήν την τερατουργία είτε πεθαίνουν σύντομα από μόλυνση, ή αιμορραγία, και εάν επιζήσουν πολλές από αυτές πεθαίνουν όταν έρχεται η ώρα να γεννήσουν το βρέφος τους. Οι ουλώδες ιστοί δεν επιτρέπουν στο βρέφος να βγεί. Και καθώς ξεσκίζεται η μητέρα πεθαίνει από αιμορραγία, μαζί με το παιδί της.

    Ο Τσάρλς Σέλιγγμαν Ιατρός και εθνολόγος αναφέρει ότι η αρχές αυτών των βάρβαρων πράξεων έχουν τις ρίζες τους με τους χαμιτο-σημίτες της Ερυθράς θάλασσας. Τους λαούς δηλαδή της Μέσης Ανατολής, και της Βορείου Αφρικής-Μαρόκο, Αλγερία, Λιβύη, Νιγηρία,…Οι ομιλημένες γλώσσες των Χαμιτο-σημιτών ήσαν : η Αρχαία Αυγυπτιακή, η Akkadian, η Εβραική της Βίβλου, και η Αραμαική
    Ο Έλλην Γεωγράφος Στράβων αναφέρει ότι αυτήν την πρακτική χρησιμοποιούσαν οι Αιγύπτιοι.
    Η εξολόθρευση των παιδιών μαγισσών.
    Στην Νιγηρία οι χριστιανοί παπάδες έχουν βαλθεί για χρόνια στην καταδίωξη των μαγισσών, παιδιών. Τά παιδιά, αγόρια και κορίτσια που θεωρούνται εμπλεκόμενα σε μάγια βασανίζονται και τελικά σκοτώνονται. Πάνω από 200 παιδιά το έτος 2009, σύμφωνα με το Associated Press and the Huffington Post, έχουν έτσι μαρτυρικά δολοφονηθεί, με την βοήθεια γονέων και παπάδων. Οι παπάδες οφείλονται για τουλάχιστον100 από αυτές τις αποτρόπαιες δολοφονίες και εμπλέκονται τουλάχιστον 13 χριστιανικές εκκλησίες στον διωγμό μαγισσών παιδιών, πεπεισμένες να εκπληρώσουν τά γραπτά της Βίβλου: Έξοδος 22; 18 “φαρμακοὺς οὐ περιποιήσετε.”
    Ενώ αυτή η πρακτική θεωρείται παράνομη ακόμα συνεχίζεται άκαμπτη.
    Παραθέτω πολλές πηγές ώστε να εννοηθεί πώς αυτές οι θρησκευτικές τραγωδίες δεν είναι πλαστογραφήματα.
    http://www.independent.co.uk/news/world/africa/witch-hunt-africas-hidden-war-on-women-1642907.html

    http://www.thedailybeast.com/newsweek/2011/09/11/accusations-of-sorcery-still-drive-women-from-home-in-africa.html
    http://en.wikipedia.org/wiki/Female_genital_mutilation
    http://en.wikipedia.org/wiki/Female_genital_mutilation#Type_III
    http://www.independent.co.uk/news/world/africa/witch-hunt-africas-hidden-war-on-women-1642907.html

    http://worldpulse.com/node/12114

    http://freethoughtblogs.com/taslima/2012/06/07/is-female-genital-mutilation-only-practiced-in-africa-no/
    http://www.theguardian.com/society/2010/jul/25/female-circumcision-children-british-law
    http://www.theguardian.com/global-development/video/2011/apr/18/female-genital-mutilation-video

    Click to access fgm-obstetric-study-en.pdf

    http://en.wikipedia.org/wiki/Afroasiatic_languages
    http://en.wikipedia.org/wiki/Female_genital_mutilation#Origins.2C_support.2C_and_opposition

    Μου αρέσει!

  8. Μέσα στον χαμό που γίνεται με τα συσίτια, τα εργοστάσια που κλείνουν, την ανεργία που αυξάνεται αυτό – ας μου συγχωρήσετε την έκφραση – το… τσόκαρο βγάζει ανακοίνωση για την κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών;

    Ψάχνει τρόπους να είναι στην επικαιρότητα ; Και τέτοιους ευτελείς τρόπους ;

    Αχ, μωρέ αδέρφια, δεν αξίζει ούτε μια αράδα μας στο πληκτρολόγιο.
    Ενα μεγάλο μηδενικό, αφού δεν έχει αντιληφθεί τίποτα από την καταστροφή που «βασιλεύει» ή κάνει πως δε βλέπει, αλλά εφευρίσκει …ζουμερά θέματα, για να θυμόμαστε πως… υπάρχει.

    Λάθρα «υπάρχει», ανύπαρκτη είναι στην πραγματικότητα, με την καμμένη ουσία που κουβαλάει στο κουφιοκέφαλό της.

    Μου αρέσει!

    1. ΤΟΝ «ΛΑΓΟ» ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
      ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ….
      ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ…..ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ!
      ΕΜΕΙΣ…..ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

      Μου αρέσει!

  9. Καταρχήν η Ρεπούση πρότεινε κατάργηση των Θρησκευτικών στο Λύκειο .Πιστεύει κανείς μας ότι τα παιδιά του Λυκείου παρακολουθούν το μάθημα των Θρησκευτικών;.
    Σίγουρα 13 χρόνια φτάνουν στην Εκλησία να διδάξουν στα Ελληνόπουλα την Χριστιανική πίστη ,ας διδάξουν στο λύκειο στο μάθημα των Θρησκευτικών Οικολογία ,λογική και αγωγή.

    Μου αρέσει!

    1. Αν είχαν διδαχθεί και οι προγενέστεροι λογική και αγωγή, η εν λόγω «κυρία» (όπως και ΠΟΛΛΟΙΙΙΟΙΟΙΟΙ άλλοι) δεν θα ήταν βουλευτές…

      Μου αρέσει!

  10. Άντε παιδιά να ψηφίσουμε τη ΔΗΜΑΡ για να διατηρήσουμε τη Ρεπούση στο προσκήνιο, ώστε με τις «εθνικές» της προτάσεις να ξεχνάμε την πείνα μας.

    Μου αρέσει!

  11. Η ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ :

    Κάποτε θα πρέπει να σοβαρευτούμε . Οπως είναι γνωστό από τα γραφόμενά μου είμαι ενάντιος των ναζιστών και δη αυτών που κυβερνούν την Ελλάδα με το προσωπείο των δημοκρατών, ενώ όπως και οι πρόγονοί τους είναι κι’ αυτοί υπηρέτες του Ράϊχ . Οι πρόγονοί τους του Γ΄ και αυτοί του Δ’ , των ερυθρόμαυρων ναζιστών απογόνων του Ούλμπριχτ. Σχετικώς για το είδος της θρησκείας που προτιμούσε και συνιστούσε ο Αδόλφος Χίτλερ αυτή αναφέρεται στον καταστατικό χάρτη του κόμματός του «N.S.D.A.P.» {Ναζιστικό Σοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα}. Αρθρο {24ο } :

    «Ζητούμε την ελευθερία όλων των θρησκευτικών δογμάτων μέσα στο Κράτος , αρκεί να μη θέτουν σε κίνδυνο την υπόστασή του , και να μην αντιτίθενται στο αίσθημα της ηθικότητος της γερμανικής φυλής . Το Κόμμα υποστηρίζει την άποψη ενός θετικού Χριστιανισμού , χωρίς να συνδέεται προς ωρισμένο δόγμα . Καταπολεμεί το Ιουδαιο – υλιστικό πνεύμα μέσα σε εμάς και έξω από εμάς , και είναι πεπεισμένο ότι ο λαός μας δεν θα μπορέσει να εξυγιανθεί παρά μόνο με το δόγμα : «Το γενικό συμφέρον προηγείται του ατομικού συμφέροντος».

    Ασφαλώς η κ. Μ. Ρεπούση επιθυμεί την εφαρμογή της «Σαρίας» σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στη Ροδόπη που ισχύει παρανόμως . Ομως επειδή η κ. αυτή που σπούδασε τη γαλλική γλώσσα, με πείρα νηπιαγωγού και διδάσκει παρανόμως ιστορία στο πανεπιστήμιο, είναι και βουλευτίνα έστω και από σπόντα .

    Ούτω θα πρέπει κατόπιν όλων αυτών των ανθελληνικών και προδοτικών για την Ελλάδα διδαχών της , να εκπέσει του βουλευτικού αξιώματος ως υπονομεύουσα το Σύνταγμα , το οποίον αναγνωρίζει ως επίσημη θρησκεία της Ελλάδας την Ορθόδοξη Χριστιανική , και όχι τη μουσουλμανική που επιθυμεί η εν λόγω πρακτόρισσα της Μ.Ι.Τ. στην Ελλάδα .

    Επίσης να εκπέσει και από την έδρα της καθηγήτριας ιστορίας ως άσχετη και εκτός του αντικειμένου των δήθεν σπουδών της {Γαλλική Φιλολογία} αλλά και ως επικίνδυνη για την ασφάλεια της Ελλάδας , βάσει των αντεθνικών της διακηρύξεων , που προσπαθεί να δημιουργήσει νέους «γενίτσαρους» τους μαθητές της . 5-9-2013 Φ.Π.
    Αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία και όχι του ράδιο αρβύλα των λογής λογής δήθεν προοδευτικών. 5-9-2013 Φ.Π.

    Μου αρέσει!

    1. το οποίον αναγνωρίζει ως επίσημη θρησκεία της Ελλάδας την Ορθόδοξη Χριστιανική

      οποίον αναγνωρίζει ως επίσημη θρησκεία της Ελλάδας την Ορθόδοξη Χριστιανική

      Επισημη θρησκεια και ανεξιθρησκεια δεν συναιδουν σε κανενα πολιτισμενο κρατος του κοσμου , το Ελληνικο συνταγμα ειναι για τα μπαζα και πρεπει να καταργηθει στην θεση να θεσπιστει καινουργιο
      Αλλωστε το ιδιο το συνταγμα που επικαλεσαι , δινει την ευχερια στο εκαστοτε πρωθυπουργο να αλλαζει μεχρι και τα συνορα της χωρας με ενα απλο ψηφισμα , τα αποτελεσματα τα βλεπουμε καθημερνως

      Ασχοληθειτε με πραγματα ουσιας

      h@@p://www.tanea.gr/news/greece/article/5038823/to-onoma-ths-ellhnistrias-zaklin-nte-romigi-tha-parei-h-plateia-thhseioy/

      Μου αρέσει!

  12. Ημαρτον με τα ψεματα για τον Χιτλερ. Το Ολυμπια χαζεψε. Ποιος μαλακας θα σας πιστεψει ρεε ?αυτος π δεν εχει ιδεα απο ιστορια.αρα η ρεπουση καλο σας κανει. Για μεταφρασμενες ομιλιες του Αδολφου εδω:
    YouTube.com/user/velerephon
    Για να βγαλετε μονοι σας αποψη!διαδωστε την αληθεια

    Μου αρέσει!

  13. μια αμορφωτη των 1400 ψηφοφορων που εκαναν χαβαλε , λεει οτι θελει ..και μετα , κοιταει τα εντυπα που φιλοξενουν τις μπουρδες της και ικανοποιειται ……

    Μου αρέσει!

  14. Αν δεν ασχολιομασταν με καθε μακακια …

    μαλλον θα επλενε πιατα ..η καθε ξενοδουλη κυρια…

    Αντι με την ιδιοτητα της…

    να ΣΕΒΑΣΤΕΙ το συνολο αυτων που εκπροσωπει…..

    οσο και να μη το γουσταρει…..

    ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ….ΚΑΙ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

    Μου αρέσει!

  15. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΠΕΥΔΕΤΕ, ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ, ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΕΓΕΤΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΛΕΝΕ;;;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ;;;; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ «ΙΕΡΟ ΕΡΓΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ;; Ή ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΝΕ;; ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ 1000 ΦΟΡΕ; ΕΙΔΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    Μου αρέσει!

  16. Η κυρία, όπως πάντα, βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία και συγχρόνως προβάλλει και το ατομικό της συμφέρον, δηλαδή το αντικείμενο της που είναι η ιστορία, μέσω του οποίου φιλοδοξεί την αναθεώρηση των ιστορικών γεγονότων, όσον μας αφορά ως χώρα. Η δε πολεμική της προς την Ορθοδοξία εντάσσεται σε αυτά ακριβώς τα πλαίσια. Αλλά, τι να περιμένεις όταν σαν αρχιεπίσκοπο έχεις τον Ιερώνυμο των συσσιτίων, της απόλυτης δηλ. ξεφτίλας του ελληνικού λαού και την συμπόρευση κατά
    κάποιον τρόπο της Εκκλησίας με τα αίσχη των εθνομηδενιστών πολιτικών της διαπλοκής και της αρπαγής.

    Μου αρέσει!

  17. ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ…ΜΙΑ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΩΘΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΤΟΝ ΘΕΟ…ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ
    1.ΒΙΩΣΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΚΣΤΑΣΗ…ΕΚΣΤΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΕ ΨΥΧΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
    2.ΔΕΧΤΗΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ,ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ-ΥΠΟ ΜΟΡΦΗΝ ΒΙΑΙΟΥ ΠΝΕΟΝΤΟΣ ΑΝΕΜΟΥ
    3.ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΙΝΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ.

    ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΥΠ ΟΨΙΝ ΚΑΚΩΣ ΤΑ ΕΚΘΕΤΩ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ,ΔΙΟΤΙ ΦΙΛΟΙ ΒΑΛΛΟΜΕΘΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΑΠΟ ΑΘΕΟΥΣ,ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ,ΜΜΕ,ΨΕΥΤΟΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ.

    Μου αρέσει!

    1. +++++++
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑΚΗ…..ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ!
      ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ…..
      ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΠΙΣΤΗ….ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΗ…ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΟΥΜΕ
      ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ…
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

      Μου αρέσει!

  18. ΜΠΗΚΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ http://www.islamgorgreeks.org..ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΚΑΤΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ-ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ…ΚΑΙ ΜΟΥΡΘΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ…ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ?ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ

    Μου αρέσει!

  19. EIPAME, OTI THS MARIAS H KRANIAKH KOILOTHS EINAI NEKRA KAI MHN ASXOLHSUE.

    Ο ΣΟΡΗΣ ΕΓΡΑΨΕ\\Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΗΑ

    ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΙΑ

    ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑΠΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

    ΤΗΣ ΑΣΚΕΙ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΝ

    Από: http://www.olympia.gr [mailto:comment-reply@wordpress.com]
    Αποστολή: Thursday, September 05, 2013 11:16 AM
    Προς: civi2000@otenet.gr
    Θέμα: [Νέο άρθρο] Έχει απόλυτο δίκιο η κυρία Ρεπούση. Η Ορθοδοξία είναι τροχοπέδη στην “Ανάπτυξη” όπως αυτή ορίζεται από το σύστημα εξουσίας. Όχι μόνον σήμερα.

    olympiada posted: «Η κυρία Ρεπούση αφουγκράζεται τον σφυγμό των ημερών και σε συνδυασμό με την ιστορική εμπειρία, καταλήγει στο συμπέρασμα πως η Ορθόδοξη κατηχηση δεν έχει καμμία σχέση στα λύκεια. Η ιδέα αυτή όμως δεν είναι της κυρίας Ρεπούση. Ήταν μέθοδος που υλοποιήθηκε «

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.