Συνωστισμός

image003-2Ή
που θα γίνει του κουτρουλη ο γάμος

Η
Που οι Ρωσσοι θα χαζευουν τους Κρουζ να περνάν πανω απ τα κεφάλια τους και θα τραβουν φωτογραφιες.

Η
Που όλοι μαζί θα βάρανε αλλου…( Βενιζέλο Αίγυπτο? )

Η
Που θα φορτώσουν ΦΑ απο οικόπεδο 12 Κύπρου…αύριο βγαίνει!!

ΠΠ

Πόρτα – Πόρτα

24 σκέψεις σχετικά με το “Συνωστισμός

  1. οι αμερικανοι εχουν διπλο στοχο

    α) να περασουν αγωγο μεσα απο τη Συρια
    β) να περικυκλωσουν το Ιραν (με τη δημιουργια κουρδικου κρατους)

    τι θα καταφερουν; τπτ απολυτως!

    Μου αρέσει!

    1. ΝΑΙ, ΑΜΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ,
      ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ…
      ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ, 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…
      ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΤΟΜΑΧΟΚ, ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…ΙΔΩΜΕΝ.

      Μου αρέσει!

      1. ΤΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΤΥΠΟΥ ‘ΚΡΟΥΖ’ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 2000 ΕΩΣ 10000 ΧΙΛ. (ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ , ΡΩΣΙΚΟΙ Χ-101). ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ , Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ!
        ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΚΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ..

        Μου αρέσει!

      2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΩΣΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΤΥΠΟΥ Χ-101. ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΗ-101, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΕΚΤΟΞΕΥΟΜΕΝΟΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΜΕ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 13.000ΧΛΜ (ΣΧΕΔΟΝ ΟΣΟ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ), ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΟΙΩΝ…ΤΕΛΟΣ, ΟΙ ΤΟΜΑΧΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΒΕΛΗΝΕΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΞΗΡΑ ΚΥΡΙΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ. ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΒΛΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΒΕΛΗΝΕΚΗ.

        Μου αρέσει!

  2. Με όλους τους πρόθυμους των Αμερικανών μαζεμένους ο ένας δίπλα στον άλλο, γιατί να μην ρίξει μερικούς πυραύλους πρώτος ο Άσαντ ;

    Ποιό μάγκας είναι ο Αμερικανός που θέλει να χτυπήσει πρώτος ;

    Μου αρέσει!

  3. Η Συρια και το Ιραν εχουν υπογραψει σύμφωνο αμυντικης συνεργασιας,που σημαινει πως αν καποιο κρατος επιτεθει σε καποιον απο τους δυο,ο αλλος τον στηριζει ενεργα.Ετσι λοιπον οι Ιρανοι ενεργοποιησαν το συμφωνο αυτο ψηφίζοντας το,πραγμα που σημαινει με την σειρα του πως ειναι και υποχρεωμενοι,αλλα και αποφασισμενοι να εμπλακουν ενεργα.Θα χτυπησουν του Ισραηλ αραγε;;;;;Θα δειξει,το μονο σιγουρο ειναι παντως,πως απο σημερα κιολας,πριν καν αρχισουν οι επικειμενες επιθεσεις στην Συρια απο την δυση,ο σεχταριστικος/»εμφυλιος»της Συριας εχει μετατραπει σε περιφεριακο,εμπλεκοντας ηδη το Ιραν κοντρα στην δυση,αλλα και το Λιβανο με την Χεζμπολα,(που μετεχει με το πολιτικο σκελος της στην κυβερνηση της χωρας)να εχει προωθησει στην Δαμασκο μεγαλο αριθμο στρατιωτων αλλα και εντος Λιβανου να εχει κηρυχτεί γενικη επιστρατευση.Αποτελεσμα;Πριν καν αρχισει η επιθεση,ο «εμφυλιος» εχει μετατραπει σε περιφεριακο πολεμο και οπως φαινεται απο τις εξελιξεις,συντομα σε παγκοσμιο….

    Iran vows to support Syria ‘to the end,’
    h@@p://www.jpost.com/Middle-East/Iran-vows-to-support-Syria-to-the-end-but-rules-out-sending-arms-troops-to-Damascus-325331

    Μου αρέσει!

  4. Γιά σκεφθείτε λέει να πάθουν καμιά νίλα οι συνωστισμένοι και να γράψει η μεγάλη ιστορικός(μας)…Επιτέλους και μια αλήθεια για τους συνωστισμένους!

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.